Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 140 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 03 Cze 2013 20:14 
Awatar użytkownika

Loty: 68
Kilometry: 170 743
niebieski
bronek40 napisał(a):
Ci co zakładali teraz przez przelew, MIELIŚCIE wcześniej konto w ING?
bo ja miałem i nie mogę teraz zrobić z opcją z przelewem...

Ja mialam i zostalam przekierowana do sciezki z kurierem.

Wczasy w Apulii 🍂🍷 4* hotel z wyżywieniem za 2340 PLN Wczasy w Apulii 🍂🍷 4* hotel z wyżywieniem za 2340 PLN
🚨CO ZA CENA🚨✨283 PLN ✨za city break w Gruzji 💸 (z weekendem❗) Loty i hotel w centrum ✈️+🏨 🚨CO ZA CENA🚨✨283 PLN ✨za city break w Gruzji 💸 (z weekendem❗) Loty i hotel w centrum ✈️+🏨
#22 PostWysłany: 03 Cze 2013 20:40 

niebieski
Tak, to chyba o to chodzi. Miałem konto i tak, jak pisałem wyżej, też tylko kurier wchodzi w grę.
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 03 Cze 2013 20:50 

niebieski
Co co zakładaliście przelewem, z jakiej przeglądarki?
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 03 Cze 2013 20:58 

niebieski
firefox, przelew z alior sync...
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 03 Cze 2013 22:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
"Jeżeli miesięczna wartość rozliczonych przez Bank transakcji bezgotówkowych wykonanych kartą wyniesie co najmniej 200 zł w okresie od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia następnego miesiąca. - opłata 0 PLN"

Czy jeśli założymy konto 25.06 na przykład, to zostanie naliczone 7 PLN przy braku transakcji czy dopiero od lipca?
I drugie, może głupie pytanie, ale czy aby aktywować konto na ostatnim etapie konieczna jest wizyta w banku?

Dziękuję! :)

#26 PostWysłany: 03 Cze 2013 22:58 

niebieski
humptydumpty napisał(a):
ale czy aby aktywować konto na ostatnim etapie konieczna jest wizyta w banku?

aktywować można przez kuriera (przy nim podpisuje się umowę) albo przez przesłanie przelewu aktywującego z innego naszego konta
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 10 Cze 2013 11:40 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
niebieski
Głupia sprawa ale czy ma ktoś może z Was do odstąpienia groupon na założenie tego konta w ING ( czy mozna w ogóle skorzystać z czyjegoś Groupona przy zakładaniu konta?)
Jakimś niewyjaśnionym trafem zapomniałem o tym kompletnie a dzisiaj to już po ptakach jest i sobie kurde w brode pluje że wczesniej tego nie ogarnąłem

Z góry dzięki

Drugie pytanie
Jeśli zgłoszę się do promocji poprzez ponizszy link BEZ kupowania groupona to czy tez to przejdzie?
https://e.ingbank.pl/konto-z-premia

To i jeszcze jest taki myk ja poniżej:
1 oferta dotyczy Klientów, którzy od 23.09.2012 r. nie posiadali: Otwartego Konta Oszczędnościowego Direct w PLN, Otwartego Konta Oszczędnościowego Premium w PLN,

#28 PostWysłany: 10 Cze 2013 12:01 

Loty: 42
Kilometry: 68 416
AFC napisał(a):
Głupia sprawa ale czy ma ktoś może z Was do odstąpienia groupon na założenie tego konta w ING ( czy mozna w ogóle skorzystać z czyjegoś Groupona przy zakładaniu konta?)
Jakimś niewyjaśnionym trafem zapomniałem o tym kompletnie a dzisiaj to już po ptakach jest i sobie kurde w brode pluje że wczesniej tego nie ogarnąłem

Z góry dzięki

Drugie pytanie
Jeśli zgłoszę się do promocji poprzez ponizszy link BEZ kupowania groupona to czy tez to przejdzie?
https://e.ingbank.pl/konto-z-premia

To i jeszcze jest taki myk ja poniżej:
1 oferta dotyczy Klientów, którzy od 23.09.2012 r. nie posiadali: Otwartego Konta Oszczędnościowego Direct w PLN, Otwartego Konta Oszczędnościowego Premium w PLN,

przejdzie z tego linka rejestrujesz się i wszystko, nie weryfikują numeru gruponu
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 10 Cze 2013 12:49 

niebieski
przejdzie z tego linka rejestrujesz się i wszystko, nie weryfikują numeru gruponu[/quote]

mi przy zakładaniu nigdzie nie pojawiło się miejsce na wpisanie kodu z groupona. Dzwoniłem do banku i na infolinii powiedzieli, że ważne aby wejść przez ten formularz promocyjny i dalej spełnić pozostałe warunki. Kod jest niepotrzebny
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 10 Cze 2013 12:50 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Przejdzie taki manewr?

klikam linka ktory podal AFC - wypelniam dane

w moim przypadku nie ma mozliwosci otwarcia poprzez przelew, a chcialbym uniknac wersji z kurierem

ide do oddzialu i otwieram rachunek.

Mozna w taki sposob spraw zalatwic, czy za dwa miesiace bede sie musial z nimi szarpac, ze to trzeba bylo przez net zrobic i 200 mi nie przysluguje , bo jest regulamin punkt podpunkt ustep akapit bla bla ktory wyklucza :)
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 10 Cze 2013 13:19 

Loty: 42
Kilometry: 68 416
correos napisał(a):
Przejdzie taki manewr?

klikam linka ktory podal AFC - wypelniam dane

w moim przypadku nie ma mozliwosci otwarcia poprzez przelew, a chcialbym uniknac wersji z kurierem

ide do oddzialu i otwieram rachunek.

Mozna w taki sposob spraw zalatwic, czy za dwa miesiace bede sie musial z nimi szarpac, ze to trzeba bylo przez net zrobic i 200 mi nie przysluguje , bo jest regulamin punkt podpunkt ustep akapit bla bla ktory wyklucza :)

dla mojej dziewczyny też nie przeszło przez przelew i babka na infolinii mówiła żeby udać się do oddziału i powiedzieć że z grupona nie poszło
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 10 Cze 2013 13:31 

Loty: 41
Kilometry: 48 991
niebieski
Ja wciągnąłem przez kuriera bo mi przez przelew też nie przeszło
Ciekawe jest tylko jak miałem np. OKO Direct po 23.09.12 a zamknąłem je jakieś 3 miechy temu to czy się załapię na promocję.

#33 PostWysłany: 10 Cze 2013 14:04 

niebieski
AFC napisał(a):
Ja wciągnąłem przez kuriera bo mi przez przelew też nie przeszło
Ciekawe jest tylko jak miałem np. OKO Direct po 23.09.12 a zamknąłem je jakieś 3 miechy temu to czy się załapię na promocję.

Załapiesz się.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 10 Cze 2013 20:24 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Czy w procesie skladania wniosku wprowadza sie gdzies kod z otrzymanego grupona?

Probowalem zalozyc dzisiaj rachunek w ING w oddziale Chrzanów.
Wyjalem grupon wydruk, pokazalem dziewczynie by sie tym dalej zajela.
Szerokie zrenice jaki grupon? jaka promocja? nie jest pewna czy system
zidentyfikuje Pana rachunek do premii 200 PLN,

zadzwoni jutro jak sie upewni
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 10 Cze 2013 20:39 

niebieski
kolego, miałem się nie wypowiadać

regulamin
1.3) do 16.06.2013 prześlą zamieszczony na stronie internetowej https://e.ingbank.pl/konto-z-premia dedykowany do Promocji formularz zgłoszeniowy, stanowiący podstawę do rejestracji udziału w promocji oraz prześlą internetowy wniosek o otwarcie Konta z Lwem Direct,

co to tu jest ciężkie do zrozumienia?
musisz założyć przez formularz proste jak drut

w panią z okienka nie wierz, nagrywasz te rozmowy?:)
niech ci da napiśmie że dostaniesz 200, bo inaczej potem albo sobie nie przypomni że tak mówiła, albo prostu powie, ze tak powiedziała ale się myliła P)
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 10 Cze 2013 20:53 

Loty: 23
Kilometry: 33 976
Ja mam jeszcze dziwniejszą sytuację - nigdy nie miałem do czynienia z ING, a na infolinii dowiedziałem się, że nie mogę założyć konta przez internet, bo widocznie już mam u nich "kartotekę". Będę próbował w oddziale. 200 zł piechotą nie chodzi :D

Inna sprawa to bezpieczeństwo danych osobowych w Polsce.. :x
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 10 Cze 2013 21:47 

niebieski
Kaczor napisał(a):
Ja mam jeszcze dziwniejszą sytuację - nigdy nie miałem do czynienia z ING, a na infolinii dowiedziałem się, że nie mogę założyć konta przez internet, bo widocznie już mam u nich "kartotekę". Będę próbował w oddziale. 200 zł piechotą nie chodzi

Po co tak kombinować? Nie lepiej kurierem? 3 minuty zajęła mi cała procedura.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 10 Cze 2013 22:01 
Awatar użytkownika

HON fly4free
bronek 40

a) mam grupona
b) przeslalem zamieszczony na stronie internetowej https://e.ingbank.pl/konto-z-premia dedykowany do Promocji formularz zgłoszeniowy, stanowiący podstawę do rejestracji udziału w promocji oraz prześlą internetowy wniosek o otwarcie Konta z Lwem Direct,

-nie mam mozliwosci zalozenia konta za pomoca przelewu
- nie moge skorzystac z kuriera /czasem ludzie pojawiaja sie okazyjnie w miejscu ktore jest ich stalym adresem zameldowania oraz pracuja w firmach do ktorych nie wpuszcza sie kurierow do biura/

chce zalozyc konto w oddziale i tez skorzystac z oferty.

Proste jak drut ? ano niezbyt bo nie ma jasnej informacji czy to mozliwe
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 10 Cze 2013 22:38 

Loty: 23
Kilometry: 33 976
miszti napisał(a):
Kaczor napisał(a):
Ja mam jeszcze dziwniejszą sytuację - nigdy nie miałem do czynienia z ING, a na infolinii dowiedziałem się, że nie mogę założyć konta przez internet, bo widocznie już mam u nich "kartotekę". Będę próbował w oddziale. 200 zł piechotą nie chodzi

Po co tak kombinować? Nie lepiej kurierem? 3 minuty zajęła mi cała procedura.

Nie przeszło mi również kurierem :|
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 10 Cze 2013 22:40 

niebieski
Kaczor napisał(a):

Nie przeszło mi również kurierem :|

jak to? mogłbyś opisać sytuację?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 140 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość