Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Sie 2024 05:41 

Wczoraj (27.08) o świcie niedaleko punktu widokowego King Kong hill spadł mi dron.
Prawdopodobnie na dość stromym zboczu, gęsto porośniętym trawami. Jeśli faktycznie tam spadł to zapewne dalej tam tkwi. Sprawdzałem miejsce za dnia, ale nie miałem za dużo czasu a dostęp jest trochę ciężki.

Może zdarzy się cud o ktoś będzie tam na dniach, będzie miał drona i mógłby nim zrobić rekonesans?

Potencjalne miejsce upadku:
-7.909184416382566, 112.94840347985895
Na poniższym filmie, w ostatnej klatce, widać punkt widokowy, przed którym spadł dron:

-7.909116670674107, 112.94847657005258

Oczywiście przewidziana jest nagroda materialna.
Jak to zwykle zapewne w takich przypadkach bywa bardziej zależy mi na zawartości karty niż samym dronie.
 Profil Relacje PM off  

Wietnam z północy na południe 🥢🛵🍜 Hanoi i Sajgon w jednej podróży za 2531 PLN 🏯🐉🏮 Wietnam z północy na południe 🥢🛵🍜 Hanoi i Sajgon w jednej podróży za 2531 PLN 🏯🐉🏮
All inclusive na Malcie w 5* hotelu 🌊🏝️ Zimowy odpoczynek w Mellieha Bay za 1767 PLN All inclusive na Malcie w 5* hotelu 🌊🏝️ Zimowy odpoczynek w Mellieha Bay za 1767 PLN
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość