Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Sie 2015 12:19 

hej. od dłuższego czasu marzę o zobaczeniu indii, ale zawsze odkładałam to na później z powodów czasowych, finansowych, towarzyskich itd. kawałek azji już zobaczyłam, a teraz szukam kogoś, kto jest w podobnej sytuacji i nie chce już dłużej czekać :)
wiem już dość dobrze co chcę zobaczyć, ale jestem otwarta na sugestie. wyobrażam sobie ten wyjazd jako balans wypoczynku i zwiedzania, jednak biorąc pod uwagę ilość miejsc, które chcę zobaczyć, myślę, że będzie to raczej intensywny trip. wyjechać chciałabym jakoś między grudniem a lutym, myślę, że na 4 tygodnie, ale wszystko zależy od ostatecznego terminu - może udałoby się na dłużej. chętnie porozmawiam o szczegółach z zainteresowanymi. pzdr, beata.
 Profil Relacje PM off  

Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴 Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴
Sardynia w niskiej cenie❗😍 Bezpośrednie loty i noclegi w Cagliari za 527 PLN 💚🤍❤️ Sardynia w niskiej cenie❗😍 Bezpośrednie loty i noclegi w Cagliari za 527 PLN 💚🤍❤️
#2 PostWysłany: 18 Sie 2015 01:06 

hej , jestem tu "nowy " niemoge wysłać info na priva , podaj jakiś kontakt jak możesz .
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 18 Sie 2015 11:09 

ale jestem sprytna, mam dokładnie tak samo!
beata.pych@gmail.com lub na fb facebook.com/beata.pyk
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Gru 2015 16:29 

jak plany? w trakcie realizacji? jedziemy z kolegą w podobnym terminie do Indii
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość