Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Kwi 2013 18:58 

Witam,
mam wielki problem :( od 8 miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką biletów na Seszele, w styczniu po zmianach w godzinach lotów powrotnych jeden z nich do tej pory nie został potwierdzony, nie dostałam zaktualizowanego e-ticketa, a na checkmytrip wisi jak waiting list.
Loty bukowałam przez tripsta.pl przez co linie lotnicze nie chcą ze mną rozmawiać i odsyłają do pośrednika, a tripsta wysyła mi lakoniczne maile, z których nic nie wynika i do tej pory nie wyegzekwowali potwierdzenia tego lotu. Nie wiem kompletnie co mam robić i w czym jest problem, wylatuję już 18 kwietnia.
Pisałam już do Etihad na Polskę, Etihad na feedback i do Air Seychelles i wszyscy umywają ręce :(
Proszę, podpowiedzcie coś :!:
 Profil Relacje PM off  

Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN
Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
#2 PostWysłany: 05 Kwi 2013 19:35 

niebieski
Sprawdź najpierw jak wygląda sytuacja tutaj: http://www.etihadairways.com/en/before- ... y-booking/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Kwi 2013 19:57 

codziennie się tam loguje ;) mam info od konsultantki Etihad na Polskę, że lot jest niepotwierdzony, przesłała mi całą konfigurację moich lotów, ale nie chce nic działać i odsyła uparcie do tripsta, a tripsta...szkoda gadać :(
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Kwi 2013 20:05 

niebieski
ok, a co takiego wysyła Ci tripsta?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Kwi 2013 20:32 

żadnych konkretów, a odp. typu, że trzyma rękę na pulsie, że czeka na odpowiedź, że jest po rozmowie z przedstawicielem linii, a gdy pytam o szczegóły to ich nie otrzymuję. Napisali mi nawet, że lot jest już potwierdzony, więc napisałam do Etihadu czy faktycznie tak jest i konsultantka odp., że nie a jeśli tripsta tak twierdzi to mam wymóc zaktualizowany e-ticket, po czym tripsta odpisała, że umówili się na rozmowę z przedstawicielem Etihadu, więc ściemy non stop.
Dzisiaj już mi ręce opadły gdy przedstawiciel tripsta napisał mi, że wykorzystał wszystkie możliwości i jest sam zirytowany tą całą sytuacją. Nie wiem już, być może faktycznie próbują mi pomóc, ale ewidentnie ktoś robi mnie na szaro.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Kwi 2013 21:11 

niebieski
Słabo. Jedyna rzecz którą mogę Ci doradzić to poproszenie tripsta o opisanie sytuacji mailowo, najlepiej po angielsku, z jasną informacją, że nie mogą zaktualizować biletu ze względu na postawę linii lotniczej lub innym wyjaśnieniem przyczyn zaistniałej sytuacji. Jeśli to Ci się uda i tripsta będzie chciała przerzucić odpowiedzialność na linię, prześlij tego maila do EY z prośbą o wyjaśnienie sytuacji.

Ostatnio edytowany przez blasto, 05 Kwi 2013 22:23, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Kwi 2013 21:25 

wielkie dzięki, każdy pomysł jest dla mnie na wagę złota :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości