Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: madryt corrida
#1 PostWysłany: 25 Sie 2012 20:20 

witam wybieram sie do madrytu 25-28wrz corridy na Las Ventas neistety w tym sezonie odbywaja sie tylko w nd z tego co udalo mi sie znalezc. Przegladajac siec ludzie pisali ze istnieja mniejsze areny z walkami bykow ktos cos o tym wie? chcialbym sie przejsc i zoabczyc jak to na zywo wyglada
 Profil Relacje PM off  

Wietnam z północy na południe 🥢🛵🍜 Hanoi i Sajgon w jednej podróży za 2531 PLN 🏯🐉🏮 Wietnam z północy na południe 🥢🛵🍜 Hanoi i Sajgon w jednej podróży za 2531 PLN 🏯🐉🏮
All inclusive na Malcie w 5* hotelu 🌊🏝️ Zimowy odpoczynek w Mellieha Bay za 1767 PLN All inclusive na Malcie w 5* hotelu 🌊🏝️ Zimowy odpoczynek w Mellieha Bay za 1767 PLN
 Temat postu: Re: madryt corrida
#2 PostWysłany: 25 Sie 2012 21:06 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
jeszcze tego nie zabronili?!? geez...

#3 PostWysłany: 25 Sie 2012 21:36 

Loty: 121
Kilometry: 264 274
Nie wiem nic o mniejszych arenach, ale przejdź się do Las Ventas nawet jak nie będzie walk byków. Robi wrażenie!
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Sie 2012 10:32 

czytalem na jakims forum ze sa mniejsze areny i tam czesciej odbywaja sie walki. Mnie arena nie interesuje bardziej sama walka :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Sie 2012 17:13 
Awatar użytkownika

srebrny
raczej sciema, poza tym klimat corridy polega nie tylko na samej walce ale też na 25 tys ludzi na trybunach, orkiestrze itp itd, więc wal do ventas a nie ściemniaj

Ostatnio edytowany przez Roku, 29 Paź 2017 19:58, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.

#6 PostWysłany: 28 Sie 2012 18:37 

niebieski
Ściema nie, chodziło pewnie o mniejsze areny w mniejszych miastach.

W Ventas w czasie jego pobytu akurat nie ma corridy:
http://www.ticketstoros.com/ingles/teyci.html
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Sie 2012 18:56 
Awatar użytkownika

HON fly4free
"Walka" to jest wtedy kiedy dwie strony mają zbliżone szanse i wygrana pozostaje przed startem sprawą otwartą, tutaj nie mamy do czynienia z żądną walką, a ze zwykłym zabijaniem zwierzęcia i doprawdy nie pojmuję jak można czerpać przyjemność z patrzenia na coś takiego...
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Corrida - Madryt
#8 PostWysłany: 09 Wrz 2014 12:54 

Loty: 19
Kilometry: 32 461
W jaki sposób mogę najtaniej kupić bilety na corridę w Madrycie na Las Ventas. Będziemy w okresie 4-7 październik. Znalazłem odpowiednią stronę http://www.las-ventas.com/ jednak jest tylko po hiszpańsku, a google translator też nie wystarcza. Mógłby ktoś pomóc w opracowaniu krótkiego poradnika?
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Corrida - Madryt
#9 PostWysłany: 09 Wrz 2014 13:03 

Loty: 248
Kilometry: 395 056
niebieski
A moze kup przez strone http://www.ticketstoros.com/ingles/teyci.html?
Roznice w cenach pomiedzy roznymi stronami, ktore znalazlam byly niewielkie (na 04.10 kupowalam), a ta strona jest po angielsku i odbior biletow jest 150m od samej corridy.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 09 Wrz 2014 13:07 

No właśnie z tego co patrzę na tej stronie to ceny minimalne to 20 e, a w kilku przewodnikach (także na fly4free) czytałem, że najtańsze można mieć już za ok. 6-7 e. Też bym mnie interesował 4.10.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 09 Wrz 2014 13:23 

niebieski
hmmm.... to zycze powodzenia w szukaniu biletow na Corride w Madrycie za kilka EUR w terminie za mniej niz 4 tyg... :roll:
na stronie ktora Ci polecilam masz 'grafik' nawet na 2015 i z ciekawosci kilka dat sprawdzilam i nigdzie biletow ponizej 20EUR nie widzialam. Jezeli bilety po kila EUR istnieja to zapewne jest ich bardzo ograniczona ilosc i pewnie trzeba je kupic z wielomiesiecznym wyprzedzeniem.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 09 Wrz 2014 13:43 

Muguete, spokojnie..
Sam jestem w temacie raczej zielony, więc pytam. Podałaś stronę, która pośredniczy w sprzedaży biletów, a jak wiadomo pośrednik musi zarobić swoje. Więc to, że podajesz, że na żaden termin nie można kupić biletów poniżej 20 e na tej stronie nie jest żadnym argumentem.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 09 Wrz 2014 14:18 

niebieski
alez ja jestem spokojna ;-)
poprostu trzeba 'mierzyc sily nad zamiary' bo czasami nasze oczekiwania moga sie lekko mijac z rzeczywistoscia. To ze 'ktos gdzies kiedys' niekoniecznie znaczy ze tak jest nadal...
Jak szukalam biletu dla siebie to sporo stron przejrzalam a podalam Ci te jedna, bo tam jest wersja angielska strony i prosty system rezerwacji. I tak, to jest posrednik- oplata za to 'posrednictwo' wg skladowych biletu to 3EUR.
Tu masz jeszcze jedna strone z biletami- ceny na 4.10 od 18 EUR (te za 15EUR juz wyprzedane)- ale to nadal troche wiecej niz kilka...
http://www.bullfightticketsmadrid.com/e ... on?idf=572
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 12 Wrz 2014 15:37 
Awatar użytkownika

srebrny
na 95% kupisz jakies bilety tuz przez corridą pod las ventas od ludzi ktorzy je maja ale nie chce im sie ogladac, takze nie ma sie co stresowac
 Profil Relacje PM off
mashacra lubi ten post.
mashacra uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości