Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Sty 2013 15:56 

Loty: 29
Kilometry: 41 921
ma rewelacyjne opinie, terminy w tej cenie to cały luty i marzec

http://www.booking.com/hotel/es/garden- ... ailability

Załączniki:
Bez tytułu.png
Bez tytułu.png [ 65.61 KiB | Obejrzany 830 razy ]
 Profil Relacje PM off  

Leć do Miami za jedyne 1578 PLN 🌤️⛱️ Idealnie, bo w okresie jesień-zima ✈️😎 Leć do Miami za jedyne 1578 PLN 🌤️⛱️ Idealnie, bo w okresie jesień-zima ✈️😎
Tydzień na rajskiej Dżerbie 🌴🏊‍♂️ 4* hotel z all inclusive za 1788 PLN Tydzień na rajskiej Dżerbie 🌴🏊‍♂️ 4* hotel z all inclusive za 1788 PLN
#2 PostWysłany: 11 Sty 2013 16:04 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Amsterdam? Chyba Majorka :)

Zmieniłem tytuł.

O tej ofercie już pisaliśmy: http://hotel4free.pl/majorka-port-dalcu ... -na-dzien/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 11 Sty 2013 16:53 

Loty: 29
Kilometry: 41 921
fakt, chyba nie umiem czytać :lol:
w takim razie do kosza można wrzucić temat
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Sty 2013 22:52 

Loty: 238
Kilometry: 354 517
niebieski
Do kiedy ta cena będzie obowiązywać? Wiadomo? Znaczy do kiedy muszę zrobić rezerwację?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Sty 2013 11:12 

Loty: 80
Kilometry: 184 017
niebieski
codriver napisał(a):
Do kiedy ta cena będzie obowiązywać? Wiadomo? Znaczy do kiedy muszę zrobić rezerwację?

Cena nie wynika z jakiejś ekstra promocji, po prostu teraz jest tam pusto i wolą sprzedać za niewielkie pieniądze niż ma stać puste. Z każdym kolejnym tygodniem ceny są wyższe, a dopiero od kwietnia podskakują do +- 300 zł jak zaczyna się większy ruch. Zatem jak się wybierasz do końca marca to pewnie zapłacisz nie więcej nić 120 zł. Jeszcze biorą kaucję 200 E, którą zwracają w dniu wyjazdu.

Ja byłem tam 1-3 stycznia za 80 zł/noc i mogę hotel polecić. Wyposażony rewelacyjnie, poza standardowymi rzeczami jak garnki, talerze patelnie, piekarnik, są też plastikowe pudełka zamykane, gdy ktoś chce zabrać na wypad w góry to co upichci, no i tabletki do zmywarki, żeby się nie męczyć, jest też pralka. Mieszkania mają salon, kuchnie, 2 sypialnie, małą pralnię i balkon. Na zewnątrz basen - w styczniu 12 stopni :) i jacuzzi - 26 stopni więc nawet w styczniu korzystaliśmy. Do marketu Eroski 50 metrów. Ogólnie myślę, że nawet w sezonie na 4-6 osób opłaca się wynająć.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości