Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Maj 2014 17:26 
Awatar użytkownika

platynowy
Dla wszystkich tych, którzy chcieliby spróbować czegoś nowego, mam taką oto propozycję: linie Biman Bangladesh Airlines (słyszał ktoś o nich?) zaczęły w marcu latać z FRA i mają w związku z tym promocyjne stawki, również na klasę biznes - do Dhaki można polecieć za ciut ponad 4800, a np. do KUL, czy BKK za niewiele ponad 5300. Cóż, opinie o nich nie są jakieś oszałamiające, ale z FRA latają do Dhaki na Boeingu 777, więc nie jest chyba aż tak źle :)
Jeśli chodzi o terminy, to widziałem te ceny na styczeń/luty, ale podejrzewam, że obowiązują też wcześniej. Ceny z Ita Matrix, ale działają, np. na stronie przewoźnika. Co ciekawe, w klasie ekonomicznej ceny są już mało interesujące...

Pozdrawiam, Bartek
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach za 639 PLN 🏛️🇬🇷 Okołoweekndowe loty + hotel na 3 dni ☀️ City break w Atenach za 639 PLN 🏛️🇬🇷 Okołoweekndowe loty + hotel na 3 dni ☀️
Relaks na wyspie wiecznej wiosny za 1999 PLN 💚☀️ Loty na Maderę + ⭐⭐⭐⭐ hotel z 🍽 Relaks na wyspie wiecznej wiosny za 1999 PLN 💚☀️ Loty na Maderę + ⭐⭐⭐⭐ hotel z 🍽
#2 PostWysłany: 24 Maj 2014 17:30 
Awatar użytkownika

niebieski
tropikey napisał(a):
.........(słyszał ktoś o nich?) ........

dobre :mrgreen:
http://www.fly4free.pl/tanie-loty-bilet ... a-1298pln/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Maj 2014 17:33 
Awatar użytkownika

platynowy
ups, umknęło mi :oops:
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Lip 2014 02:40 

Loty: 2
Kilometry: 9 598
niebieski
heheh, miałem wątpliwą przyjemność podróżowania tą linią lotniczą z Dubaju do Kuala Lumpur, przez Sylhet i Dhakę.

Jako jedyny biały na wszystkich odcinkach lotu, obsługa widząc moje zażenowanie przez to co się dzieje na pokładzie samolotu, zaraz na starcie przeniosła mnie za free do klasy biznes.
Klasa biznes - lekko ze wczesnych lat 80', fotele jak w starym cadillacu, wszędzie syf i brud.

Na koniec po przylocie do Kuala Lumpur okazało się ze zgubiono mój bagaż.

Jedyny plus tej sytuacji-obsługa traktowała mnie po królewsku, a innych /nawet z biznes klasy/ jak zło konieczne.
W ciągu 30h przygody z linią Biman Bangladesh, przeżyłem tyle co podczas ostatnich 3 lat.

Bójka na pokładzie lecącego samolotu, powódź na lotnisku i w toalecie, opóźnienia na łączną liczbę 6,45 h (!), pobyt na lotnisku w Dhace i w Sylhet, po którym chodzą koty i kurczaki, bagaże są wożone z samolotu maszynami rolniczymi i traktorami, próba kradzieży jednego z pasażerów na drugim - po czym przyszedł bosy security guard i zaczął okłądać "sprawcę" bambusowym kijkiem, i duuuużo dużo innych sytuacji.

Polecam jako groteskę, dla kogoś kto ma dużo czasu i nerwów.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 22 Lip 2014 06:39 
Awatar użytkownika

platynowy
Nieźle się uśmiałem :D
Czytając to, aż trudno zrozumieć, czemu piszesz, że ta przyjemność była wątpliwa. Toż to rewelacja! No, ale mi łatwo tak powiedzieć, bo to nie ja tam byłem ;-)
Wysłane z Lumii przez Tapatalk
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 22 Lip 2014 11:23 

haha toz to przeciez idealny lot :D ja w tym roku zrobilem prawie 30000km i nie mialem zadnej histori jak te Twoje!
nic tylko pozazdroscic :D
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości