Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Kwi 2015 15:49 

Loty: 302
Kilometry: 529 820
złoty
Jeśli jesteś klientem sieci Orange, możesz skorzystać z rabatu na bilet do kina. Promocja polega na pobraniu kodu od operatora i po okazaniu go w kasie kina dostaniemy tylko w środę drugi bilet gratis.

Należy wysłać SMS pod nr 241 o treści FILM. Otrzymany kod SMS-em zwrotnym okazujemy w kasie kina i kupujemy 2 bilety w cenie jednego.
Z promocji mogą korzystać również klienci sieci stacjonarnych. Aby uzyskać kod rabatowy wystarczy wejść na stronę www.orange.pl i zamówić kod przez specjalną aplikację "Środy z Orange" lub-zadzwonić na płatną infolinię *200.
W zgłoszeniu przez www.orange.pl lub *200 podaj swój numer telefonu komórkowego w dowolnej sieci. Na ten numer otrzymasz SMS-a z kodem. Pokaż go w kasie kina i odbierz 2 bilety w cenie 1.

Dodatkowo dzięki kodowi otrzymamy 15 % rabatu na specjalny zestaw dla dwojga w barze kina.
Promocja obejmuje oprócz seansów filmowych również film 3D oraz specjalne akcje w kinie takie jak maratony, koncerty czy transmisje sportowe które mają miejsce w kinie w środy.
 Profil Relacje PM off  

❗Egzotyczna podróż DOOKOŁA ŚWIATA 🌎 USA, Polinezja Francuska, Nowa Zelandia i Tajlandia za 5744 PLN 🤯 🌴 ❗Egzotyczna podróż DOOKOŁA ŚWIATA 🌎 USA, Polinezja Francuska, Nowa Zelandia i Tajlandia za 5744 PLN 🤯 🌴
City break w chorwackim Zadarze za 799 PLN ☀️🌊 Loty z Warszawy + noclegi niedaleko centrum 😎 City break w chorwackim Zadarze za 799 PLN ☀️🌊 Loty z Warszawy + noclegi niedaleko centrum 😎
#2 PostWysłany: 07 Kwi 2015 15:51 
Site Admin
Awatar użytkownika

To dość stara promocja z tego co kojarzę

Wysłane z mojego GT-I9082
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 07 Kwi 2015 16:37 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Działa już od kilku lat i nazywa się "Środy z Orange".
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Kwi 2015 18:57 
Site Admin
Awatar użytkownika

To ja polecę jeszcze środy w Cinema City, wszystkie bilety po 14 zł (3d +3 za okulary, można mieć swoje), niezależnie od ilości osób :) warto zrobić rezerwacje nawet i w sobotę lub najlepiej kupić bilety przez internet :) z tego co kojarzę to w kasie przy płatności kartą z mBanku jest jeszcze 10% zniżki :)

Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Kwi 2015 19:06 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
2 tygodnie temu pani w kasie powiedziała, że bilety za 14 pln nie łączą się ze zniżką mbank.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Kwi 2015 19:14 
Site Admin
Awatar użytkownika

To trafiłeś na słabego studenta :P no ale możliwe, że coś się zmieniło. Moim zdaniem oferta CC jest lepsza, bo nie trzeba iść koniecznie we 2 osoby i można na spokojnie zarezerwować lub kupić wcześniej bilet bez żadnych kodów z Orange

Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 07 Kwi 2015 19:18 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
CC mam pod nosem i chodzę zazwyczaj w środy (choć rzadko) też byłem trochę zdziwiony bo w grudniu wydawało mi się że płaciłem i się łączyły :evil:
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 07 Kwi 2015 23:12 

Też wydaje mi się, że kiedyś zniżka z mBanku łączyła się ze środową, ale od paru miesięcy rzeczywiście każdy kasjer, który mnie obsługiwał, twierdził, że nie.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 09 Kwi 2015 09:54 

niebieski
michzak napisał(a):
To ja polecę jeszcze środy w Cinema City, wszystkie bilety po 14 zł (3d +3 za okulary, można mieć swoje)

Bilet na seans 3D wygląda trochę inaczej, mianowicie 17 pln to cena biletu oraz opcjonalnie dodatkowe 3 pln za okulary na własność.

Do tych biletów nie obowiązuje zniżka z tytułu płatności kartą mBanku. Nadal natomiast w środy działa ona w kinowym barku.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 09 Kwi 2015 10:19 
Awatar użytkownika

srebrny
przecież ta promocja jest starsza od węgla

jest jeszcze czwartek z kinder bueno (3 opakowania po kb i bilet za 10 PLN), też można to datować izotopem 14C
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 09 Kwi 2015 10:31 

W Multikinie są środy z Orange, czwartki z Bueno i są jeszcze Wtorki (a właściwie "Ftorki") z Lordem, też od bardzo dawna. Bilety w tygodniu są po prostu tańsze:) https://multikino.pl/pl/promocje/wtorki-fb
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 11 Kwi 2015 02:04 

Taniej też można kupić na weekend. Chodzi tutaj o różne kody do Cinema City jakoś 15 zł (Allegro) i można iść w sobote czy niedziele. Nawet w każdy dzień! :P

#13 PostWysłany: 11 Kwi 2015 08:15 

Jest też ciągle dostępny groupon
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość