Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 02 Mar 2015 21:26 

Ja sie poddałem zarezerwowałem w Best Choice Hilodays ten sam hotel o 250 zł drożej na całym pobycie... Już nie miałem sił się bawić ..
 Profil Relacje PM off  

Bali na rozpoczęcie sezonu za 2441 PLN ☀️🌴 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙 Bali na rozpoczęcie sezonu za 2441 PLN ☀️🌴 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙
Zimowe słońce na Sycylii 🌞🏖️ 3 dni w pięknym Trapani za 689 PLN 😍 Zimowe słońce na Sycylii 🌞🏖️ 3 dni w pięknym Trapani za 689 PLN 😍
#22 PostWysłany: 02 Mar 2015 22:31 
Awatar użytkownika

Loty: 83
Kilometry: 159 869
Ja właśnie na innych stronach widziałam hotel o 150 zł za 4 dni. Dla mnie to dużo. Pewnie jakby wyjazd miał być za niedługo to bym się poddała. Na szczęście rezerwowałam dopiero na wrzesień więc mi jakoś na czasie nie zależało. No i jeszcze użyłam 10 % zniżki ;)

#23 PostWysłany: 03 Mar 2015 00:11 

ja na lipiec i te 250 zł na 8 dni, wiadomo iż szkoda tych 250 ale cóż ..... też nie mam pewności czy oferta się nie będzie zmieniać, więc lepiej było zakończyć. Al generalnie nie rozumiem dlaczego tak robią, od przynajmniej dwóch miesięcy mają problemy i nic .... nie można mastercarda, tylko w specyficznych przypadkach visa, może to jest uzależnione od hotelu itp. generalnie brak jakichkolwiek informacji tak jakby im nie zależało .... Nie rozumiem tego, ale może to polskie myślenie a angilcy myślą inaczej ....
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 17 Mar 2015 07:34 
Awatar użytkownika

Loty: 512
Kilometry: 985 010
złoty
Rozwiązaniem, jak już gdzieś pisałam jest wpisanie daty wydania karty. Czyli ten sam miesiąc i rok/dwa czy ile tam nam lat temu wydali kartę. Rezerwowałam wczoraj. Wszystko przeszło. Nawet kod zniżkowy.

#25 PostWysłany: 01 Kwi 2015 22:07 
Awatar użytkownika

Loty: 218
Kilometry: 137 159
niebieski
Lipa. To też nie działa.
4 karty, 4 wariacje i za każdym razem to samo, że "oops, something went wrong".

Irytujący jest to hotels4u. A takie piękne wrzucają zniżki...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 55 gości