Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 314 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna
Autor Wiadomość
#261 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:09 

niebieski
Ja przez to ze sciagnelo mi pelna kwote, nie moglem juz ponownie zarezerwowac hotelu, ktory sobie upatrzylem... mam nadzieje ze strace 10% na przewalutowaniu PLN-CAD CAD-PLN...
 Profil Relacje PM off  

Zimowa ucieczka na Sycylię 🍋🌊 Palermo i jego skarby za 789 PLN Zimowa ucieczka na Sycylię 🍋🌊 Palermo i jego skarby za 789 PLN
Wycieczka do Rzymu za 749 PLN 🏛️🍕 Loty z Warszawy + hotel blisko centrum 🛵😍 Wycieczka do Rzymu za 749 PLN 🏛️🍕 Loty z Warszawy + hotel blisko centrum 🛵😍
#262 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:11 
Awatar użytkownika

niebieski
skrzat, Na pewno dlatego żeby nie spalił się zbyt wcześnie ;) Cieszę się z jednej rezerwacji, choć jak pisał lukas63 to już jest uzależnienie, brak urlopu ogranicza wyjazdy zwłaszcza takie niskokosztowe :)

Ostatnio edytowany przez Reporter, 19 Sie 2014 18:13, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#263 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:13 

Loty: 124
Kilometry: 227 163
niebieski
lukas63 napisał(a):
No a ja miałem dużo czasu na rezerwację i aż łezka w oku sie kręci jak widziałem niskie ceny noclegu,moją narzeczona zabronila bo już mamy wypady w każdy miesiąc do końca roku.normalnie to już uzależnienie :-)

ja właśnie nie wiem jak powiedzieć swojej o tych dzisiejszych zakupach... :)
 Profil Relacje PM off  

#264 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:15 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Wytłumaczcie mi jedno. Jak można pisać o spalonym dealu gdy pula kodów została wyczerpana. To tak jakby pisać o spalonym dealu przy wyprzedanych biletach za 1 PLN w PB lub szybkiej wyprzedaży tanich biletów w Ryanair lub WizzAir

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off
szymonpoznan1 lubi ten post.

#265 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:20 
Awatar użytkownika

niebieski
JIK, nie dogodzisz ;) Dyskusja owszem, ale tylko konstruktywna i na poziomie inaczej szkoda Twoich nerwów :)

#266 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:21 

czy ta kwota którą mi zablokowano na karcie jeszcze znacząco się zmieni wraz z przewalutowaniem?czy ktoś się orientuje jak wygląda przewalutowanie: dolar can<-> pl złoty?
czy dobrze rozumiem:uwarunkowane to jest tym jaki ma spread nasz bank?

Ostatnio edytowany przez finchers, 19 Sie 2014 18:25, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#267 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:24 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 160 637
niebieski
lukas63 napisał(a):
No a ja miałem dużo czasu na rezerwację i aż łezka w oku sie kręci jak widziałem niskie ceny noclegu,moją narzeczona zabronila bo już mamy wypady w każdy miesiąc do końca roku.normalnie to już uzależnienie :-)

Mam tak samo, przede mną Bałkany, Paryż, Kopenhaga i Berlin i szczerze powiem, że tym dealem nie bardzo miałem już jak znaleźć tańsze opcje noclegowe :D

#268 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:25 
Awatar użytkownika

niebieski
JackD napisał(a):

Masz rację. Przepraszam ale akurat 1 hotel rezerwowałem na jutro, stąd to zniecierpliwienie...

Na jutro się nie dało zarezerwować z kodem.
 Profil Relacje PM off  

#269 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:26 

niebieski
finchers napisał(a):
czy ta kwota którą mi zablokowano na karcie jeszcze znacząco się zmieni wraz z przewalutowaniem?czy ktoś się orientuje jak wygląda przewalutowanie: dolar can<-> pl złoty?

Spread przy każdym przewalutowaniu to na ogół ok. 3%, najpewniej bank rozlicza jako CAD->EUR->PLN.
 Profil Relacje PM off  

#270 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Zablokowało komuś 1 CAN na karcie? :)

pytam z ciekawości bo kasa drobna ale kwota rezerwacji się zgadza a oprócz tego 1 CAN na karcie zablokowany :)

#271 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:30 

Loty: 29
Kilometry: 68 101
Mi zablokowało 1USD.
 Profil Relacje PM off  

#272 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:31 
Awatar użytkownika

Loty: 65
Kilometry: 157 723
niebieski
4 noclegi*** w Bangkoku, 3 noclegi*** w Kuala Lumpur, 4 noclegi**** w Krabi.
Wszystko łącznie za jakieś 400zł.

Pochwalę się, że łącznie z wcześniejszymi promocjami Airbnb, w trakcie 3 tygodniowego pobytu mam wszystkie noclegi, płacąc za nie łącznie 460zł:D

Internet jest wielki!:D
przemos74 lubi ten post.

#273 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:31 

tak mam zablokowany a 1 can przy 2 osobnych rezerwacjach,,,
 Profil Relacje PM off  

#274 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:37 

skrzat napisał(a):
Tak czytam te krytyczne opinie, że deal został wrzucony na główną...
Moje spostrzeżenie to "czemu tak późno został wrzucony?", bo wczoraj po 21:00 info było już na wielu znanych forach, blogach itp., a u nas dopiero po 24:00 :)

A gdzie niby byl? Podasz te "super" strony?
 Profil Relacje PM off  

#275 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:38 
Awatar użytkownika

Loty: 107
Kilometry: 199 226
niebieski
Marianna777 napisał(a):
Okropne uczucie, jak taki deal przejdzie koło nosa, psia kość.

głowa do góry - jutro moze przyniesc jeszcze lepszy deal :)
 Profil Relacje PM off  

#276 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Reporter napisał(a):
Zablokowało komuś 1 CAN na karcie? :)

pytam z ciekawości bo kasa drobna ale kwota rezerwacji się zgadza a oprócz tego 1 CAN na karcie zablokowany :)

to weryfikacja karty. zwrócą tę kasę czy dokładniej zniknie blokada na tę kwotę.

a swoją drogą ktoś miał tak, że przyszedł smsem kod autoryzacji (3d secure), ale nie było trzeba go wpisywać i rezerwacja przeszła bez niego?
 Profil Relacje PM off  

#277 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:45 

JIK napisał(a):
Wytłumaczcie mi jedno. Jak można pisać o spalonym dealu gdy pula kodów została wyczerpana. To tak jakby pisać o spalonym dealu przy wyprzedanych biletach za 1 PLN w PB lub szybkiej wyprzedaży tanich biletów w Ryanair lub WizzAir

Święte słowa.
Była prawie doba na rezerwację. Kto naprawdę chciał, spokojnie zdążył.
Zupełnie nie rozumiem "pouczeń", żeby się na przyszłość zastanowić, zanim zrobi się sporo rezerwacji.
Ale dlaczego ? Bo tak się niektórym "wydaje", że będzie prawidłowo ?
Jeśli mam do końca roku ( ważność kodu ) kupione loty, i potrzebuję łącznie 32 noclegi ( bo spanie w domkach dla dzieci na placu zabaw mnie nie interesuje :D ) to trzeba być kretynem, żeby nie skorzystać z takiej okazji.
Tym bardziej, że nie był to błąd, tylko "rasowa" promocja.( z małym błędem) ;) bo bez MWZ.
 PM off  

#278 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:45 
Awatar użytkownika

Loty: 65
Kilometry: 157 723
niebieski
juliaka napisał(a):
a swoją drogą ktoś miał tak, że przyszedł smsem kod autoryzacji (3d secure), ale nie było trzeba go wpisywać i rezerwacja przeszła bez niego?

Ja tak miałem. Mimo to wszystko poszło gładko.

#279 PostWysłany: 19 Sie 2014 18:56 

niebieski
Jeju, ale macie problemy. Ktoś nie skorzystał, bo za późno, to wylewa żale, a informacja była ogólnodostępna. Brawo dla tych, którzy się załapali. Ja nie potrzebowałem, więc nie skorzystałem.

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

#280 PostWysłany: 19 Sie 2014 19:09 

no właśnie...zrobiłem dwie rezerwacje, pozostałe noclegi już mam. Trzeba wiedzieć kiedy przestać. W tym roku było już kilka okazji, AFT, hotel.de, hotels.com i wiele innych. Oczywiście dobrze jeżeli można na spokojnie zaplanować wyjazd i jest czas na przemyślane rezerwacje ale podobne okazje nie trwają długo. rezerwować można było prawie 24h zatem czas był. Nie płaczcie tylko zaplanujcie kolejny wyjazd a jak sie pojawi okazja to tylko dokupicie noclegi.
 Profil Relacje PM off
kuba201 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 314 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: pabloz, rozbicki oraz 2 gości