Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 321 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Następna
Autor Wiadomość
#121 PostWysłany: 16 Lip 2014 10:45 

niebieski
Zeus napisał(a):
Bo ja się nie "rejestrowałem" w trakcje rezerwacji, bo myślałem ze będzie opcja zmień rezerwacje bez potrzeby rejestrowania się. Dlatego się pytałem jak to zrobiłeś :)

Właśnie wpadłem na to już po napisaniu postu i było za późno na usunięcie go:)
 Profil Relacje PM off  

Greckie all inclusive na wyspie Lesbos 💙 4* hotel przy plaży za 2265 PLN Greckie all inclusive na wyspie Lesbos 💙 4* hotel przy plaży za 2265 PLN
Wycieczka do Kampanii za 779 PLN 😍 Loty do Neapolu i noclegi w Sorrento 😎 Wycieczka do Kampanii za 779 PLN 😍 Loty do Neapolu i noclegi w Sorrento 😎
#122 PostWysłany: 16 Lip 2014 10:45 
Awatar użytkownika

niebieski
tomwie napisał(a):
Rezerwacje dokonane bez jednoczesnej rejestracji w portalu przy późniejszej rejestracji nie są widoczne w profilu.
Chyba tylko rezerwacje wykonane z zarejestrowanego profilu są tam później widoczne. Jeśli się mylę, dajcie znać jak je tam odnaleźć.

jest tak jak piszesz, mam ten sam problem...
 Profil Relacje PM off  

#123 PostWysłany: 16 Lip 2014 19:03 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
No to kolejny check-in za mną, tym razem z małymi problemami w Belgradzie.

Hotel twierdzi, że próbował się kontaktować z hotels.de w sprawie płatności ponieważ nie mają możliwości zdalnego obciążenia KK.
Pani na recepcji powiedziała że muszę zapłacić wszystko, a potem odzyskać kasę od portalu ;)
Po twardych negocjacjach, stanęło na tym że sami to potem wyjaśnią (argumentami było to, że idę gdzie indziej szukać noclegu i to, że ostatniej nocy korzystałem z tej promocji).
Płaciłem znowu gotówką w EUR, gdy pani zapytała się czy mogę zapłacić w dinarach zgodziłem się i policzyła mi niezły kurs cena +40%. Więc uparłem się że płacę w EUR.

Więcej relacji nie będzie :D kod zdechł przed kolejną rezerwacją.
 Profil Relacje PM off  

#124 PostWysłany: 16 Lip 2014 19:33 

niebieski
Dzieki za info. A reszta osob?
Najgorsze ze hotel de nie opisal hotelom jak to robic. Maja z tym problem i sie nie dziwie.

Ja placic bede karta a to dlaego bo pozniej bede szla do banku o charge back jak nie wypalci mi hotel de.
 Profil Relacje PM off  

#125 PostWysłany: 16 Lip 2014 19:41 
Awatar użytkownika

srebrny
No to ja specjalnie płaciłem gotówką, żeby śladu po sobie nie zostawić.
Zresztą z tym zwrotem może być różnie, w mailu jest napisane, że w przypadku wystawienia rachunku na inną kwotę niż ta ze zniżką należy od razu dzwonić do hotels.de.

Nie przyjmuj rachunku na pełną kwotę.
 Profil Relacje PM off  

#126 PostWysłany: 16 Lip 2014 19:51 

niebieski
mam 3 noclegi na mnie, meza i dziecka. Obawiam sie ze bede musiala codziennie placic :(
Czemu nie zostawiac sladu :)? Przeciez kupiles uczciwie bo byl kod. Pytam szczerze

PS> Jakbym miala do nich non stop dzwonic to wiecej strace na tlumaczenie im niz 20 euro :(
 Profil Relacje PM off  

#127 PostWysłany: 16 Lip 2014 20:17 
Awatar użytkownika

Loty: 635
Kilometry: 703 614
niebieski
Na rezerwacjach jest napisane, ze telefony do nich są bezpłatne. Ja mam nocleg za półtora miesiąca. Chyba wcześniej zadzwonię i sprawdzę sytuację.

#128 PostWysłany: 16 Lip 2014 20:22 
Awatar użytkownika

srebrny
Jak zapłacisz gotówką to później portfela nie obciążą ;)
Oczywiście jak zapłacisz kartą tyle ile powinnaś to też będzie OK.
Chociaż warto zwrócić uwagę na przelicznik walut, jak dasz do ręki 10 EUR (przykładowa kwota do zapłaty) to tego nie da się zepsuć, a nie bawić się w zmiany waluty.

@tomwie bezpłatne nawet jak korzystasz z roamingu?
 Profil Relacje PM off  

#129 PostWysłany: 16 Lip 2014 20:32 
Awatar użytkownika

niebieski
W końcu z hotelu na bezpłatny nr też mogą zadzwonić i wyjaśnić sytuacje. To jest w końcu ich kontrahent.

#130 PostWysłany: 16 Lip 2014 20:39 

niebieski
@Mashacra doklanie! Darmowe to moze bedzie z budki telefonicznej :P Zycze szczescia z jej szukaniem.
IMHO ja za 00800 z komorki chyba place wiec wkladam takie teksty o darmowosci w sektor legend i bajek. To chyba jakas miedzynarodow bo sa dwa 00. Koszt 4zl http://forumplay.pl/showthread.php/6363 ... to-to-samo

BTW Warto faktycznie zadzonic.

-- 16 Lip 2014 20:40 --

tomwie napisał(a):
W końcu z hotelu na bezpłatny nr też mogą zadzwonić i wyjaśnić sytuacje. To jest w końcu ich kontrahent.

Moga ale nie musza. To ich dobra wola. Czesto tez nie znaja niemieckiego lub angielskiego - np. na Słowacji czesto tak mialam... poracha
 Profil Relacje PM off  

#131 PostWysłany: 16 Lip 2014 20:44 
Awatar użytkownika

srebrny
Taki kontrahent który sam narzuca reguły, mojemu hotelowi nie odpisał na żaden z 3 maili gdy próbowali to wcześniej wyjaśnić, a do tej promocji się nie zgłaszali, ani nie wyrażali zgody.
A przecież teoretycznie nie mają możliwości odebrania kasy, oczywiście zakładam że nie wyjdą na tym źle, ale warto czasem poinformować współpracowników o takich akcjach.
 Profil Relacje PM off  

#132 PostWysłany: 16 Lip 2014 20:47 

niebieski
fajnie by bylo pozyskac od nich procedure jak hotel ma wyciagnac to 20 euro. Hotel pewnie chetnie przeklika te 2 kroki i sprawa zawsze sie dobrze skonczy.
Nie mam tak dobrego angielskiego ani niemieckiego aby od hotele de to wyciagnac :( Ktos dalby rade w naszym imieniu zadzonic?
 Profil Relacje PM off  

#133 PostWysłany: 16 Lip 2014 20:57 
Awatar użytkownika

niebieski
Piszą, na stronie, że mają obsługę we wszystkich językach, w których działa ich strona. czyli po polsku także.

#134 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:00 

niebieski
Zeby nie bylo ze mi sie nie chce.
Dzwonilam tam i powiedziano mi ze mowia po niemiecku, angielsku, slowacku ... ale nie po polsku.

@Tomwie uwierz mi strona i papier przyjmie wszytko co ktos na to wpisze. Swiat jest deczko inaczej zrobiony ;(
 Profil Relacje PM off  

#135 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:07 
Awatar użytkownika

niebieski
beata123 napisał(a):
Zeby nie bylo ze mi sie nie chce.
Dzwonilam tam i powiedziano mi ze mowia po niemiecku, angielsku, slowacku ... ale nie po polsku.

@Tomwie uwierz mi strona i papier przyjmie wszytko co ktos na to wpisze. Swiat jest deczko inaczej zrobiony ;(

Ja nie jestem z kosmosu, staram się zawsze tylko sprawdzić wszystkie możliwości. Często to pomaga i rozwiązuje różne problemy. Ale to przecież nie miejsce do dyskusji na ten temat.

#136 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:10 

niebieski
stad moja prosba o to by ktos kto sie dogada zadzonil i pomogl grupie.
Ja sprobowalam ale nie dam rady z powodow jak wyzej.
Pomozesz czy tylko napiszesz ze powinnismy :)?
 Profil Relacje PM off  

#137 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:18 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 53 654
Ja też dzwoniłem - wczoraj, w kwesti języka mówią że wszystko zależy od konkretnej zmiany konsultantów (jeśli w danej chwili jest na zmianie ktoś kto mówi po polsku - to wtedy faktycznie mówią). Na daną chwilę mówili po niemiecku, angielsku, rosyjsku, hiszpańsku i jeszcze jakimś jednym.

Jeżeli chodzi o hotele - informacja z infolini - kod był wielokrotnego użytku.
Na pytanie: czy jest możliwość rezerwacji kilku noclegów w tym samym hotelu w różnych terminach z tym kodem odpowiedz - tak proszę Pana.

Proszę więc o nie snucie bajek na temat ściągania pełnej sumy za noclegi bo to nie prawda.
Ponadto zaznaczyć należy że hotel w którym była możliwość wykorzystania kodu każdorazowo jest informowany o zbliżającej się promocji i może się nie zgodzić (tzn. nie brać udziału w promocji).

Jaka jest procedura jeżeli chodzi o płatności hotel-hotel.de się nie pytałem.
bkolakowski lubi ten post.

#138 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:28 

niebieski
@vipert - serdeczne dziękuje

Moj hotel na ta chwile wyslal mi info ze nie moga sie nic dowiedziec od hotel de oraz ze cena wg nich nie obejmuje vouchera. Probuja sie kolejny dzien dowiedziec.
 Profil Relacje PM off  

#139 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:31 

niebieski
Ja wysłałem zapytanie do dwóch hoteli, w których zrobiłem rezerwacje wraz z kodem ale jak chętnie potwierdzili rezerwacje tak po pytaniu odnośnie kodów zamilkli :P
 Profil Relacje PM off  

#140 PostWysłany: 16 Lip 2014 21:39 

niebieski
no moj jeden walczy. Drugiemu odpuscilam. Boje sie aby mi nie zrobili cancel - bo wtedy zostanie mi dziura w podrózy bo chyba hotele de sie tym nie przejma?
Stard fajnie by bylo miec procedure dla tych hoteli - teraz nie lapia jak to zorbic
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 321 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości