Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Mar 2012 11:36 

Witam` Jestem tutaj nowy tak więc chciałbym na wstępnie wszystkich pozdrowić i poprosić o wyrozumiałość.
Od jakiegoś czasu przeglądam tą stronę i natchniony waszymi indywidualnymi wyprawami postanowiłem sam zorganizować sobie wakacje. Jestem totalnie świeży w tym temacie będzie to mój pierwszy raz :) .
Obecnie mam zakupione bilety na Maltę i jestem na etapie poszukiwania hotelu tutaj rodzi się moje pytanie czy ktoś z was rezerwował hotel przez thomascook.pl czy ofertę z tej strony można porównać z hotels4u.com (pytam dlatego gdyż na stronie thomascook.pl jest bardzo ubogi opis hoteli – tylko krótka wzmianka o hotelu i rodzaj pokoju oraz cena, a ponoć hotels4u.com jest częścią „Thomas Cook”).
Czy Hotels4U.com i Thomascook.pl to pewne strony ? mają znacznie tańsze hotele niż inne portale.
Jak wygląda proces rezerwacji pokoju na tych stronach?. Czy istnieje możliwość potwierdzenia rezerwacji w danym hotelr]?. Stresuję się trochę gdyż lecę z małym dzieckiem i ląduje wieczorem i nie chciałbym się po nocach włóczyć z dzieckiem szukając innego hotelu bo rezerwacja okazała się trefna. Z góry dziękuje za rzeczowe odpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

Lato na wypasie 🌤️😎 Urlop w hotelu z parkiem wodnym i all inclusive za 1735 PLN 👙🌊💦 Lato na wypasie 🌤️😎 Urlop w hotelu z parkiem wodnym i all inclusive za 1735 PLN 👙🌊💦
Grecja bez tłumów, ale z pełnym wyżywieniem 🌤️⛱️ Tydzień na Korfu za jedyne 1399 PLN ☕🍽️ Grecja bez tłumów, ale z pełnym wyżywieniem 🌤️⛱️ Tydzień na Korfu za jedyne 1399 PLN ☕🍽️
#2 PostWysłany: 28 Mar 2012 11:44 

Loty: 200
Kilometry: 409 881
niebieski
hotels4u.com -> mam u nich kilka rezerwacji. Kilka dni temu byłem w Wiedniu, absolutnie 0 problemów. Za miesiąc kolejna okazja do sprawdzenia w hotelu na Islandii. Pisałem w celu potwierdzenia rezerwacji i nie ma żadnych problemów, tak więc myślę, że jeśli znajdziesz coś w dobrej cenie, możesz śmiało rezerwować:)

#3 PostWysłany: 28 Mar 2012 12:10 

so-fly a możesz mi powiedzieć jak wygląda procedura rezerwacji na hotels4u.com: -wybieram hotel - płace i co dalej ? dostaję na mail potwierdzenie w postaci voucher`a ?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Mar 2012 12:14 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Setki komentarzy na temat Hotels4U: http://www.fly4free.pl/na-swieta-znizka ... els4u-com/
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Mar 2012 12:24 

Loty: 200
Kilometry: 409 881
niebieski
dokładnie, dostajesz maila, w którym jest voucher i faktura za dokonanie płatności. Wystarczy pokazać w hotelu voucher i już korzystasz:-)

#6 PostWysłany: 28 Mar 2012 12:57 

dzięki so-fly za informacje :) A wiesz może po jaki czasie od zakupu można już potwierdzić rezerwację w hotelu ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość