Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Sie 2011 04:12 
Site Admin

Hej, pozdrawiam z Phnom Penhu:) Czy jakas uczynna osoba podzielila by sie kodem zwalniajacym z oplat na hostelworld? Pamietam ze jakis czas temu rozdawali dzialajace chyba rok kody, sam takowy zdobylem, ale niestety zostal wraz z laptopem w Europie (choc bylem pewien ze na poczcie go mam). Chcialem zarezerwowac sobie pokoj w Siem Reap i najtaniej wychodzi przez ww strone.
Pozdr

Letnie słońce nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 Tydzień w 5* hotelu w Egipcie z all inclusive za 2539 PLN 🤩 Letnie słońce nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 Tydzień w 5* hotelu w Egipcie z all inclusive za 2539 PLN 🤩
Spróbuj Azji w wygodnym wydaniu 🏖️ 10 dni w Sri Lance 🤩 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2914 PLN 😱 Spróbuj Azji w wygodnym wydaniu 🏖️ 10 dni w Sri Lance 🤩 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2914 PLN 😱
#2 PostWysłany: 15 Sie 2011 11:48 

Loty: 88
Kilometry: 221 788
niebieski
Jakby co to ja mam, kod działa pół roku, od chyba 8 maja, więc jeszcze trochę czasu, ale raz już go używałem, nie wiem czy to nie jest problem, czy nie przypisują do emaila, ale jeśli chcesz to pisz na PW.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości