Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Honolulu
#21 PostWysłany: 20 Lut 2024 14:51 
Awatar użytkownika

złoty
Wszystko się zgadza, przy wejściu od razu powiedzieć dokąd się jedzie, ja oczywiście zapomniałem, na szczęście kierowca sam zapytał i okazało się, że bus jechał w odwrotnym kierunku, kartę kupujemy w sklepie abc, pełno jest w Honolulu, płacimy 9,5$ z nabitym dziennym limitem i możemy zwiedzać całą wyspę od 3 do 3 w nocy jest doba po wykorzystaniu limitu można kartę doładować online, działa też na połączenia ekspresowe np A do Pearl harbour
 Profil Relacje PM off  

Letni relaks nad Gardą 🏞️🍷 Loty i hotel ze śniadaniami i widokiem na jezioro za 1123 PLN Letni relaks nad Gardą 🏞️🍷 Loty i hotel ze śniadaniami i widokiem na jezioro za 1123 PLN
Kanary mniej znane 🏝️ Teneryfa i La Gomera w jednej podróży za 950 PLN 😍🔥 Kanary mniej znane 🏝️ Teneryfa i La Gomera w jednej podróży za 950 PLN 😍🔥
 Temat postu: Re: Honolulu
#22 PostWysłany: 14 Maj 2024 02:54 

Loty: 157
Kilometry: 346 017
niebieski
Obecnie cena biletu na Oahu 3 $ za jednorazówkę, 7,5$ za całodobowy ( do kupienia w ABC )

Bez problemu przejechałem z lotniska do hotelu (Waikiki) z dużym bagażem + podręczny. Duży bagaż pełno wymiarowy 23kg , autobus w pól pusty jechał na lotnisko jak i z lotniska. Nikt nie robił wyrzutów że z takim bagażem jechałem za 3 $ ;-) A Lyft lub Uber kosztował około 40-50$ w tym czasie.
 Profil Relacje PM off
naimad lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość