Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Hoi An
#1 PostWysłany: 17 Kwi 2024 11:30 

Loty: 180
Kilometry: 405 277
niebieski
Polecam restaurację Cafe 43 w Hoi An https://www.foody.vn/quang-nam/43-cafe
Pysznie, tania, fantastyczna obsługa. Kilkanaście minut spacerkiem od centrum, dlatego znacznie taniej niż przy głównych atrakcjach miasta. My jedliśmy krewetki grilowane i maślane - było pysznie. Cena około 18 pln za porcję.
Warto.

Załączniki:
rest, Hoi An.jpg
rest, Hoi An.jpg [ 297.33 KiB | Obejrzany 714 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
 Temat postu: Re: Hoi An
#2 PostWysłany: 17 Kwi 2024 12:44 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Na przełomie roku słynne Cafe 43 podniosło ceny, oczywiście dalej jest to świetna opcja, ale jeszcze niedawno było sporo taniej :)

Poza centrum miasta (bezproblemowy dojazd skuterem) gorąco polecam miejsce o nazwie Restaurant 328: https://maps.app.goo.gl/YJE6eVBMVpZMr1Au7

Pyszne jedzenie, ceny bardzo zachęcające, urocza obsługa. Podczas dłuższej wizyty w mieście najczęściej jadałem właśnie tam. Rodzinna firma, obok mają też salon krawiecki (również niczego sobie).
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#3 PostWysłany: 17 Kwi 2024 14:15 

Loty: 193
Kilometry: 430 530
Jeśli ktoś miałby ochotę na owoce morza tuz przy plaży to polecam HON Restaurant -> https://maps.app.goo.gl/wdkCnssYqNkWeMox7 Wszystko świeże i pyszne, krewety, kalmary, ryby, no i miejscówka też bardzo w porządku. Testowane w marcu 2024 ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Wrz 2024 15:30 
Awatar użytkownika

niebieski
https://maps.app.goo.gl/6GUTLAsZ5iU9R8Jh7

Świetne miejsce, super jedzenie, wszystkie warzywa zaraz od siebie z ogródka.

Mają też klasy gotowania , często tam jem z naszymi turystami.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Hoi An
#5 PostWysłany: 09 Mar 2025 14:40 
Awatar użytkownika

Loty: 235
Kilometry: 443 730
srebrny
Aż dziw bierze ze nikt nie pisał o Bánh Mì Phượng. To legendarna restauracja, która zdobyła międzynarodową sławę, szczególnie po wizycie Anthony'ego Bourdaina w tym miejscu. Specjalizuje się w banh mi — wietnamskich kanapkach.

Ja to sceptyczni podchodzę do polecajek "influencerow" ale jak byłem to juz sprawdziłem, a później juz nawet byłem kilka razy w ciagu kilku dni.

Kanapki są extra faktycznie. Najlepsze w kraju, a jadałem chyba w 5 miastach Wietnamu
Tam zaliczyłem mięso strusia, bo wcześniej nie mialem okazji, wiec dla mnie plus dodatkowy.

Sama knajpa... no jak knajpa. Zaskoczyło mnie ze pomimo popularności i w porze obiadowej tłumów i długiej kolejki, nadal ma bardzo dobre ceny.
Szerokie menu, ale próbowałem kilku pozycji i na serio dobra kuchnia.

Także jakość jedzenia, ceny... dla mnie plus ogromny. Polecam.
Image
Image
Image
Image
Image
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 09 Mar 2025 16:06 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
Nie widziałem wątku stosownego ale miejscowość się zgadza.

Może nie jedzenie ale cos dla ciała i looku.
https://maps.app.goo.gl/okojuSavhSPbKjnZ7

Szyją wybornie, nawet w ciągu kilku godzin masz w hotelu gotowy ciuch. Polecam Paniom.
Garnitur z jedwabiu także żadne wyzwanie.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 09 Mar 2025 18:06 
Awatar użytkownika

Loty: 235
Kilometry: 443 730
srebrny
Do przeniesienia do działu inne zapewne, ale myślę ze to fajna polecajka i nie taka typowa.
Widziałem dzisiaj rano jakaś "rolkę" ze można na miarę garnitur za 200zł w Wietnamie uszyć. Myślę ze śmiało takie rzeczy tez można polecać i chyba nawet warto.

#8 PostWysłany: 09 Mar 2025 18:36 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
Prośba o przeniesienie. Za 200 to raczej nie. U nich był wysokiej jakości materiał bez "dziwnych" domieszek. Kostium (wypodszewkowany jedwabiem!), bluzka, sukienka to bardziej +1kpln
I faktycznie kostium był zrobiony od podstaw w 2-3 godziny z dostawa do hotelu włącznie. Polecam.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość