Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 430 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Następna
Autor Wiadomość
#321 PostWysłany: 28 Paź 2017 19:36 
Awatar użytkownika

srebrny
Te rezerwacje po 39 PLN mozna anulowac bezkosztowo?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#322 PostWysłany: 28 Paź 2017 19:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Prawdopodobnie nie i należy ją zapłacić natychmiast po zamówieniu.
 Profil Relacje PM off  

#323 PostWysłany: 28 Paź 2017 19:54 

Nie można.
 PM off  

#324 PostWysłany: 28 Paź 2017 19:56 
Awatar użytkownika

Loty: 424
Kilometry: 457 207
srebrny
Ibis Budget Warszawa Reduta - już nie tylko styczeń, ponieważ pojawiły się terminy do połowy grudnia 2018. Każdy po 39 zł bez wyjątku, co pozwala zamieszkać w stolicy za jedyne 1170 zł za 2 os. pokój za miesiąc. :D
5 ludzi lubi ten post.

#325 PostWysłany: 09 Lis 2017 10:58 

Skorzystałem z oferty już kilkukrotnie w takiej cenie.

Stosunek cena/jakość znakomity.

A czy ktoś widział ceny 39 zł w Kraków Stare Miasto na wakacyjne terminy - wrzesień 2018?
 Profil Relacje PM off  

#326 PostWysłany: 09 Lis 2017 12:05 

niebieski
Ibis B Kraków Stare Miasto nigdy nie miał puli w wrześniu - bo to dla nich wysoki sezon , najczęściej jest to
styczeń-marzec , lipiec-sierpień , listopad-grudzień , każdy hotel ma inną politykę dostępności puli pokoi za 39 zł , ale inne Budgety mają dostępność cały rok , ale są to najczęściej 1,2 pokoje w tej cenie.

Ibis B Kraków Stare Miasto ma zdecydowanie najlepszą lokalizację z wszystkich Budget-ów w Polsce , np. przyjeżdżając pociągiem
lub autokarem do KRAKOWA praktycznie peronem i bezpośrednim tunelem dojdziesz pieszo w 5 minut do hotelu , i jest tylko 15 min. spacerem od Rynku.

Ostatnio edytowany przez michzak, 09 Lis 2017 14:11, edytowano w sumie 1 raz
Cytowanie - nie cytuj całego postu poprzednika, jeżeli zaraz pod nim odpowiadasz
 Profil Relacje PM off  

#327 PostWysłany: 09 Lis 2017 12:39 

Dzięki za obszerne info:)

Będę sprawdzał regularnie ceny - może akurat się trafi.

Jak coś to dam znać:)
 Profil Relacje PM off  

#328 PostWysłany: 09 Lis 2017 16:45 
Awatar użytkownika

Loty: 289
Kilometry: 318 841
niebieski
Wiem, że mogę zostać źle odebrany ale przestrzegam przed Ibisem Bronowice w Krakowie, nawet za 39 zł nie kupiłbym tam noclegu. Hotel nadaje się do natychmiastowego remontu z powodu wszechogarniającego smrodu nie powiem jakiego...
Andora*Austria*Belgia*Białoruś*Bułgaria*Chorwacja*Czechy*Dania*Estonia*Francja*Irlandia*Niderlandy*Niemcy*Grecja*Gruzja*Hiszpania*Mołdawia*Norwegia*Litwa*Łotwa*Portugalia*Rosja*Rumunia*Słowacja*Szwajcaria*Szwecja*Ukraina*Węgry*Wielka Brytania*Włochy
 Profil Relacje PM off  

#329 PostWysłany: 09 Lis 2017 21:26 

niebieski
To miałeś pecha trafić na awarię kanalizy (chyba?)
Nocowalam w pazdzierniku i żadnego smrodu nie doświadczyłam.
Naszym utrapieniem była bardzo duza grupa młodziezy ze Skandynawii,owoc bezstresowych metod wychowania.
 Profil Relacje PM off  

#330 PostWysłany: 10 Lis 2017 14:16 

niebieski
jeżeli chodzi o czystość w hotelach ACCOR w Polsce to nigdy nie spotkałem się w żadnym nawet budgetcie z żadnym smrodem i brudem , oni mają sieciowe standardy i te pokoje są naprawdę zawsze czyste , jeżeli wystąpiły niedogodności ( awaria ) należy rozwiązać problem z recepcją i żądać niezwłocznego usunięcia niedogodności lub złożyć reklamację. W Budgetach minusem są coraz częściej pojawiające się grupy młodzieżowe , które chwilami " roznoszą " hotel przy cienkich ścianach i głośno zamykających się drzwiach to jest dyskomfort i tu się zgadzam, niektóre budgety mają pozornie niewidoczną ochronę można to zgłosić do recepcji i po 22.00 panowie interweniują. Przy checkin można się zapytać czy jest grupa a jeżeli jest to poprosić o pokój w spokojniejszej części lub na innym piętrze. Nauczmy się rozwiązywać problemy na miejscu po to jest recepcja , a nie póżniej czytamy negatywne komentarze a uwagi nie są zgłaszane w recepcji . I na koniec doceńmy że te promocje od 39 zł ( nawet jeśli dotyczą 2-3 pokoi ) są w miarę stałe bo żadna sieć hoteli w Europie nigdy od 2-3 lat nie oferuje w tym standardzie pokoi za 9 euro za noc za pokój z prysznicem / wc / wifi / tv ... , nawet jeżeli oficjalnie budgety mają tylko 1*.
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.

#331 PostWysłany: 10 Lis 2017 15:07 

Loty: 18
Kilometry: 47 730
Też uważam, że po prostu musiałeś źle trafić. Nocowałem w wakacje w Bronowicach i było nie najgorzej.
Mi się poważny smród z kanalizy trafił raz w Novotelu Poznań na Malcie, który teoretycznie powinien być o wiele lepszym niż budżet - shit happens :)
 Profil Relacje PM off  

#332 PostWysłany: 10 Lis 2017 15:21 
Awatar użytkownika

Loty: 289
Kilometry: 318 841
niebieski
Póki generalki nie zrobią nie skuszę się! 4 pobyty przez rok i cały czas wdychałem "kwas moczowy" i/lub zapach dezynsekcji.
Andora*Austria*Belgia*Białoruś*Bułgaria*Chorwacja*Czechy*Dania*Estonia*Francja*Irlandia*Niderlandy*Niemcy*Grecja*Gruzja*Hiszpania*Mołdawia*Norwegia*Litwa*Łotwa*Portugalia*Rosja*Rumunia*Słowacja*Szwajcaria*Szwecja*Ukraina*Węgry*Wielka Brytania*Włochy
 Profil Relacje PM off  

#333 PostWysłany: 10 Lis 2017 15:22 

Maktravel napisał(a):
Wiem, że mogę zostać źle odebrany ale przestrzegam przed Ibisem Bronowice w Krakowie, nawet za 39 zł nie kupiłbym tam noclegu. Hotel nadaje się do natychmiastowego remontu z powodu wszechogarniającego smrodu nie powiem jakiego...

Musiałeś mieć mega pecha. Ja tam nocowałem ostatni raz pod koniec października i żadnych "smrodliwych" problemów nie było.
 PM off
Maktravel lubi ten post.

#334 PostWysłany: 10 Lis 2017 15:37 

niebieski
@Maktravel - nadal nie rozumiesz , jak wygląda sprzątanie pokoi w hotelach sieciowych - są standardy w sprzątaniu których oni muszą przestrzegać i nie uwierzę że w IB Bronowice są inne , jeżeli Ci " śmierdziało " to się idzie do recepcji i prosi o zmianę pokoju proste i nie wymaga to hejtu po pobycie , nikt nie każe Tobie spać w IB BRONOWICE jeżeli nie pasowało Tobie są inne hotele. Przeczytałem kilka opini na tripadvisor i Twoje zarzuty nie znajdują żadnego potwierdzenia w opiniach innych gości.

Ostatnio edytowany przez MUC2014 10 Lis 2017 15:46, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off  

#335 PostWysłany: 10 Lis 2017 15:40 

Maktravel napisał(a):
Póki generalki nie zrobią nie skuszę się! 4 pobyty przez rok i cały czas wdychałem "kwas moczowy" i/lub zapach dezynsekcji.

To nie wróżę szybkiej wizyty. Miałem wtedy odnowiony pokój na parterze, podobnież nawet typu superior i właśnie waliło moczem. Dziwne wrażenie, bo na początku mój nos nie mógł tego smrodu zidentyfikować więc w sumie to pewnie był też smród dezynfekcji. Obsługa oczywiście potwierdziła (udając oczywiście zdziwienie :) że zapach jest specyficzny i zaproponowali inny pokój. Ten był nieodnowiony, smród mniejszy ale wizualnie porażka. Musieliby pewnie wymienić wszystkie kompletnie rury o co chyba nawet przy generalce trudno.
Jedyna zaleta tego przybytku to odległość od term i 20% zniżki na bilety, nawet trafiające się 120 / noc nie zachęca specjalnie do wizyt.
 Profil Relacje PM off
Maktravel lubi ten post.

#336 PostWysłany: 10 Lis 2017 15:44 

niebieski
@jemjam w Ibisach budget nie ma superiorów ( są ew. większe pokoje rodzinne lub dla niepełnosprawnych ) , tak gwoli uporządkowania oczekiwań IBIS BUDGET w Polsce mają standard 1* ...
 Profil Relacje PM off  

#337 PostWysłany: 10 Lis 2017 15:46 
Awatar użytkownika

niebieski
Maktravel napisał(a):

Coś w tym jest. Pokoje są bardzo zużyte i niestety jakoś tam nieprzyjemnie. Z drugiej strony, biorąc pod uwagę standardową cenę za dobę, to są to na krakowskie standardy przyzwoite warunki. Za 39 zł to już luksus. Osobiście nocuję juz tylko w prywatnych apartamentach, za pi razy oko 130 zł mam nocleg z 10 przystanków od dworca tramwajem, z wejściem na kod otrzymany SMS.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
Maktravel lubi ten post.

#338 PostWysłany: 10 Lis 2017 15:51 

jemjam napisał(a):
Maktravel napisał(a):

To nie wróżę szybkiej wizyty. Miałem wtedy odnowiony pokój na parterze, podobnież nawet typu superior i właśnie waliło moczem.

Może to zależy od konkretnego pokoju? :shock: Na wszelki wypadek podajcie dla innych osób, których numerów pokoi należy unikać.
 PM off  

#339 PostWysłany: 10 Lis 2017 16:32 

niebieski
MUC2014 napisał(a):
jeżeli chodzi o czystość w hotelach ACCOR w Polsce to nigdy nie spotkałem się w żadnym nawet budgetcie z żadnym smrodem i brudem , oni mają sieciowe standardy i te pokoje są naprawdę zawsze czyste , jeżeli wystąpiły niedogodności ( awaria ) należy rozwiązać problem z recepcją i żądać niezwłocznego usunięcia niedogodności lub złożyć reklamację. W Budgetach minusem są coraz częściej pojawiające się grupy młodzieżowe , które chwilami " roznoszą " hotel przy cienkich ścianach i głośno zamykających się drzwiach to jest dyskomfort i tu się zgadzam, niektóre budgety mają pozornie niewidoczną ochronę można to zgłosić do recepcji i po 22.00 panowie interweniują. Przy checkin można się zapytać czy jest grupa a jeżeli jest to poprosić o pokój w spokojniejszej części lub na innym piętrze. Nauczmy się rozwiązywać problemy na miejscu po to jest recepcja , a nie póżniej czytamy negatywne komentarze a uwagi nie są zgłaszane w recepcji . I na koniec doceńmy że te promocje od 39 zł ( nawet jeśli dotyczą 2-3 pokoi ) są w miarę stałe bo żadna sieć hoteli w Europie nigdy od 2-3 lat nie oferuje w tym standardzie pokoi za 9 euro za noc za pokój z prysznicem / wc / wifi / tv ... , nawet jeżeli oficjalnie budgety mają tylko 1*.

Gdy juz udalo sie dotrzec do pokoju (mlodziez zasiadla na podlodze korytarza i z wyciagnietymi w poprzek przejscia nogami prowadzila rozmowe,polegajaca na przekrzykiwaniu sie ),zostawilam bagaze i zjechalam do recepcji.
Pani poinformowala,ze niestety grupy "opanowaly" wszystkie pietra.
Dala karteczke z telefonem do recepcji,proszac o zadzwonienie po 22ej,bo wczesniej maja zwiazane rece i nie moga interweniowac??!
Ok,halasy w pokojach do 22ej,ale taki "najazd Hunow" na wspolna przestrzen hotelu i pelna swoboda zachowania??
 Profil Relacje PM off  

#340 PostWysłany: 10 Lis 2017 18:01 

@MUC2014 wiem, rozwijałem koniec swojego wcześniejszego postu o tym, że w novotelu poznań śmierdziało a Bronowice były ok
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 430 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość