Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 63 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 25 Maj 2017 17:14 
Awatar użytkownika

Loty: 227
Kilometry: 584 898
niebieski
A teraz zamieniamy się słupy soli. Nikt nie robi nic. Cisza :)
 Profil Relacje PM off  

Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴 Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴
#42 PostWysłany: 25 Maj 2017 17:17 

niebieski
tropikey napisał(a):
na moje daty były akurat po 2 m-sca w każdą stronę. Mam nadzieję, że żona nie będzie kombinować, że do KTW tak daleko :D

EDIT: w pośpiechu, żeby mi coś nie zniknęło, nie zrobiłem rezerwacji miejsc. Sądziłem, że w C można to załatwić online później, po zalogowaniu się do rezerwacji. A tu kicha... Zostaje tylko call center (co aktualnie, naturalnie odpada) lub przy odprawie?

Jest prawdopodobne, że skoro to taryfa business flex możesz wylecieć z Warszawy i odpuścić pierwszy odcinek. Często najwyższe taryfy dają Ci prawo do wykorzystania odcinków lotu w dowolnej kolejności.
Ale sprawdź w warunkach, ja nie polowałem, więc nie wczytywałem się w szczegóły ;)
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 25 Maj 2017 17:18 
Król Ż
Awatar użytkownika

Loty: 569
Kilometry: 1 186 630
LO w bizie w tej cenie to oczywiscie brac. Smiejemy sie z prince polo na shortach ale biznes mamy naprawde niezly, bije EK i wiele innych linii ;)

#44 PostWysłany: 25 Maj 2017 17:19 
Awatar użytkownika

platynowy
mkdabr napisał(a):
tropikey napisał(a):
na moje daty były akurat po 2 m-sca w każdą stronę. Mam nadzieję, że żona nie będzie kombinować, że do KTW tak daleko :D

EDIT: w pośpiechu, żeby mi coś nie zniknęło, nie zrobiłem rezerwacji miejsc. Sądziłem, że w C można to załatwić online później, po zalogowaniu się do rezerwacji. A tu kicha... Zostaje tylko call center (co aktualnie, naturalnie odpada) lub przy odprawie?

Jest prawdopodobne, że skoro to taryfa business flex możesz wylecieć z Warszawy i odpuścić pierwszy odcinek. Często najwyższe taryfy dają Ci prawo do wykorzystania odcinków lotu w dowolnej kolejności.
Ale sprawdź w warunkach, ja nie polowałem, więc nie wczytywałem się w szczegóły ;)

To byłoby świetnym rozwiązaniem, bo z Gdyni mamy bliżej jednak do WAW niż do KTW. Sęk tylko w tym, że o tego typu zmianach (o ile okaże się to możliwe) będę musiał pogadać na infolinii, no a wiadomo...
 Profil Relacje PM off  

#45 PostWysłany: 25 Maj 2017 17:22 
Awatar użytkownika

Loty: 554
Kilometry: 853 041
niebieski
Szkoda, że ubito to wrzutem na fb i na główną. Życie, ale pytanie po co...
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#46 PostWysłany: 25 Maj 2017 17:26 
Awatar użytkownika

platynowy
oskiboski napisał(a):
LO w bizie w tej cenie to oczywiscie brac. Smiejemy sie z prince polo na shortach ale biznes mamy naprawde niezly, bije EK i wiele innych linii ;)

Ironia losu jest taka, że godzinę wcześniej niemal ze łzami w oczach skasowałem jeden z dwóch promocyjnych lotów QR, które nabyłem w czasie ich festiwalu (tak, ten, którego zakup był przez Ciebie odradzany ;) ).
 Profil Relacje PM off
oskiboski lubi ten post.

#47 PostWysłany: 25 Maj 2017 17:48 
Awatar użytkownika

niebieski
-- 25 Maj 2017 17:27 --

tropikey napisał(a):
mkdabr napisał(a):
tropikey napisał(a):

To byłoby świetnym rozwiązaniem, bo z Gdyni mamy bliżej jednak do WAW niż do KTW. Sęk tylko w tym, że o tego typu zmianach (o ile okaże się to możliwe) będę musiał pogadać na infolinii, no a wiadomo...

Zrobiłem podobnie. Chodziło o czas. Rezerwacja miejsca to czas ... chyba trwa najdłużej (a przynajmniej mi zajmuje najwięcej czasu :)))

Przede wszystkim - NIE TERAZ.

Wylot masz w sierpniu, daj sobie czas ...

A poza tym - CZY W OGÓLE?

Warto ryzykować kontaktem z infolinią? Nie warto.

-- 25 Maj 2017 17:30 --

tropikey napisał(a):
mkdabr napisał(a):
tropikey napisał(a):

Nie rób tego. A NA PEWNO NIE TERAZ !!!!

Ja próbowałem przełożyć NYC na infolinii - cudem nie było cancellingu. Potem moja żona ze 3 razy zmieniała loty ... i co prawda były konsultacje poza słuchawką ... ale za każdym razem pozytywnie zakończone. Więc ... gdzie diabeł nie może ... ;)

-- 25 Maj 2017 17:48 --

mkdabr napisał(a):
tropikey napisał(a):

Według mnie to nie przejdzie i nawet nie warto próbować.

To jest taryfa FLEX i _NIE_ jest to najwyższa taryfa.
Najwyższą taryfą jest Business LUX (swoją drogą nie wiem gdzie i jak ją kupić, ponieważ online nie jest dostępna), która zawiera opcję "dowolnego wykorzystania odcinków podróży".

Odpuszczając Katowice, odpuszczasz cały bilet.
 Profil Relacje PM off
tropikey uważa post za pomocny.

#48 PostWysłany: 25 Maj 2017 17:52 
Awatar użytkownika

platynowy
@‌ukiman‌

OK, na razie nic nie kombinuję. Dojazd do KTW nie jest znowu taki straszny (raptem 5,5 godziny pociągiem). Co najwyżej pojedziemy dzień wcześniej i prześpimy się w Katowicach - od dawna chciałem tam pojechać (a nóż trafi się jakiś ciekawy koncert w sali NOSPR).

A co do miejsc, to wolałbym jednak zaklepać sobie takie, które nam odpowiadają, a nie czekać do odprawy, bo jednak kabina C jest w B787 Lotu bardzo mała, a lot w sezonie, więc obłożenie pewnie będzie.
 Profil Relacje PM off  

#49 PostWysłany: 25 Maj 2017 17:58 

niebieski
ukiman napisał(a):

Myslisz, ze w LOT sa debile i nie wiedza co sie dzieje?
Skoro LOT placi pewnie niemało za reklamę na f4f to raczej tu zaglądają.

Ukrainskie linie maja swoją osobe na forum to tym bardziej LOT jeszcze lepiej sledzi sytuacje. I jedyna opcja aby sie nie wydalo to TS.

Wiec przestancie gadac, ze jak ktos zadzwoni to sie deal posypie. Bo wtedy to sobie pogada z 22letnia studentka co za 12pln/brutto robi na sluchawce i ma minimalne pojecie o tym biznesie.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#50 PostWysłany: 25 Maj 2017 18:12 

niebieski
Niepotrzebnie wrzucali na MP...
 Profil Relacje PM off  

#51 PostWysłany: 25 Maj 2017 18:14 
Awatar użytkownika

niebieski
rydzo napisał(a):
ukiman napisał(a):

Myslisz, ze w LOT sa debile i nie wiedza co sie dzieje?
Skoro LOT placi pewnie niemało za reklamę na f4f to raczej tu zaglądają.

Ukrainskie linie maja swoją osobe na forum to tym bardziej LOT jeszcze lepiej sledzi sytuacje. I jedyna opcja aby sie nie wydalo to TS.

Wiec przestancie gadac, ze jak ktos zadzwoni to sie deal posypie. Bo wtedy to sobie pogada z 22letnia studentka co za 12pln/brutto robi na sluchawce i ma minimalne pojecie o tym biznesie.

W życiu Kolego nie powiedziałbym i nie pomyślałbym, że w tej, czy innej firmie siedzą ludzie, których tak pięknie nazwałeś.
To są tylko ludzie, a to był błąd. Każdemu się może zdarzyć.

Dzwoniłem w identycznej sytuacji na infolinię. Bynajmniej nie rozmawiałem ze studentką, ale z osobami kompetentnymi, które dokładnie wiedziały "o co chodzi w tym biznesie".

Dzwonienie jest wbrew podstawowym zasadom, dlatego ... się nie dzwoni. A na pewno nie teraz.
Poza tym wkładasz wtedy rękę pod gilotynę. A jak spadnie ... to Ci ją urżnie w pół, OK?
Po co tę łapę w ogóle tam pchać??
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 25 Maj 2017 18:17 

Loty: 139
Kilometry: 198 967
HON fly4free
rydzo napisał(a):

Byłbym w TS to pewnie wrzucałbym tam i moje deale by długo żyły, a tak to niestety, pozostaje mi tylko otwarte forum, pewnie jeszcze przez długi czas, choć obym się mylił :P.
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#53 PostWysłany: 25 Maj 2017 19:21 
Awatar użytkownika

Loty: 42
Kilometry: 72 437
srebrny
Chyba na górze przydałby się czerwony wikipost...

#54 PostWysłany: 25 Maj 2017 19:22 
Moderator forum
Awatar użytkownika

@‌Yaszczyk‌ z tego co widzę, to brakuje Ci niewiele, raptem 40 postów, staż i punkty już masz ;)
Yaszczyk lubi ten post.

#55 PostWysłany: 25 Maj 2017 19:54 

srebrny
Widzialem takiego Polaka w BC zapewne z EF. Ja bym tak nie ubrał się, żeby śmieci wyrzucić.
Ale oczywiście gust nie podlega dyskusji...
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 25 Maj 2017 20:01 

Loty: 139
Kilometry: 198 967
HON fly4free
@‌Gadekk‌ Dzięki za informację, przynajmniej już wiem czego mi brakuje ;). Trochę dziwne te wymagania dotyczące postów, tym bardziej dla osoby, która lubi wrzucać konkretne oferty, a nie wdawać się w polemikę, ale co zrobić, trzeba w ciągu miesiąca widocznie trochę pospamować. Cały czas wyszukiwałem oferty, by tylko nabić punkty, których już widocznie mam aż nadto, teraz mogę dać szansę innym :lol:.

EDIT: Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa, które kierujecie do mnie w wiadomościach prywatnych, dzięki temu czuję, że to co robię ma jakiś sens. Tym bardziej satysfakcjonujący jest fakt, że w tych wiadomościach wielu z Was pisze, że skorzystało z tego co wrzucam. Teraz muszę się zmotywować by napisać te 40 postów :P
 Profil Relacje PM off
14 ludzi lubi ten post.
ukiman uważa post za pomocny.

#57 PostWysłany: 25 Maj 2017 20:35 

@‌Yaszczyk‌ raczej sie zawiedziesz jak juz Cie wpuszcza
 Profil Relacje PM off
Rockriderr lubi ten post.

#58 PostWysłany: 25 Maj 2017 20:39 
Awatar użytkownika

niebieski
boots napisał(a):
Widzialem takiego Polaka w BC zapewne z EF. Ja bym tak nie ubrał się, żeby śmieci wyrzucić.
Ale oczywiście gust nie podlega dyskusji...

Może tak. A może nie. Przy long haul'ach powinno być przede wszystkim wygodnie 8-)

To tak na śmiesznie ... w QTR ciągle widzę w biznesie gości w samych białych pidżamach :lol:
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 25 Maj 2017 20:44 

srebrny
"Wygodnie" może być z reklamówką od Aldiego, albo z torebką od LV.
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 25 Maj 2017 20:47 
Awatar użytkownika

niebieski
boots napisał(a):
"Wygodnie" może być z reklamówką od Aldiego, albo z torebką od LV.

:) Ale kogo obchodzi jakaś reklamówka?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 63 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości