Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: ADA Lab
#1 PostWysłany: 09 Gru 2024 00:19 

Loty: 162
Kilometry: 431 959
srebrny
Nie wdziałem tutaj tematu dot. ADA Lab i Pana Takashi Amano, więc postanowiłem wrzucić, bo pewnie na forum znajdą się miłośnicy akwarystyki. Sam interesuję się tematem od szkoły średniej, gdzie przez lata fascynowały mnie akwaria roślinne, więc przy okazji podróży do Japonii nie mogło zabraknąć tego akcentu :)

Jeżeli ktoś nie słyszał o Takashi Amano, to na początek polecam krótkie info na Wikipedii (https://pl.wikipedia.org/wiki/Takashi_Amano).

Sama siedziba firmy ADA Lab znajduje się w mieście Niigata i niestety podczas mojego pobytu nie dało się jej odwiedzić, natomiast ma ona swój sklep w Tokio, który znajduje się zaraz przy dworcu Tokyo Station. Podany adres w Google Maps (https://maps.app.goo.gl/WfEBKeQoexXPyRSa6) jest nieprawidłowy i trzeba wyjść z dworca oraz kierować się do domu towarowego Daimaru Tokyo (https://maps.app.goo.gl/jVt7vSXLAcEXuycg6), gdzie bez problemu znajdziemy stanowisko. Szału wielkiego nie ma, ale miłośnicy akwarystyki na pewno docenią :) Poniżej kilka zdjęć i krótki filmik z wizyty:
Załącznik:
Komentarz do pliku: ADA Lab
ADA1.jpg
ADA1.jpg [ 264.16 KiB | Obejrzany 316 razy ]

Załącznik:
ADA2.jpg
ADA2.jpg [ 296.11 KiB | Obejrzany 316 razy ]

Załącznik:
ADA3.jpg
ADA3.jpg [ 347.09 KiB | Obejrzany 316 razy ]

Załącznik:
ADA4.jpg
ADA4.jpg [ 374.85 KiB | Obejrzany 316 razy ]

Załącznik:
ADA5.jpg
ADA5.jpg [ 340.29 KiB | Obejrzany 316 razy ]

Profil Relacje PM off
Gadekk lubi ten post.

Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎 Ale cena 😮❗️ Wycieczka do Gruzji za 288 PLN 🔥 Loty do Kutaisi i hotel w cenie 😎
Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴 Stambuł i Goa za 1297 PLN 🔥⚡ Egzotyka na wyciągnięcie ręki i w supercenie 👋☀️🌴
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość