Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 19 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Mar 2016 19:27 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Oferta głównie dla firm - używających drukarki do etykietowania, opisywania, firma Dymo z którą moja firma rozpoczęła współpracę ma teraz promocję wymiany swoich starych drukarek lub drukarek konkurencji na swój najnowszy model (w dwóch wersjach).

Broszura o najnowszym Dymo XTL do pobrania: https://www.sendspace.com/file/mv8ilj

Poniżej wrzucam szczegóły akcji, jeśli ktoś jest chętny lub wie że jego firma używa takich lub podobnych drukarek to piszcie śmiało na PW i już służbowo ustalimy szczegóły (usunąłem dane firmy żeby nie było posądzeń o reklamę):

Cytuj:
Chcielibyśmy Państwa poinformować o możliwości wymiany obecnie używanych przez Państwa drukarek na jeden z najnowszych modeli wielozadaniowej drukarki Dymo za symboliczną złotówkę:

XTL 500 lub XTL 300

Promocja dotyczy wymiany drukarek etykiet dedykowanych do przemysłu, a jej warunkiem jest przekazanie nam obecnie używanej drukarki (niezależnie od producenta), w zamian za co producent Dymo, za naszym pośrednictwem, zobowiązuje się do przekazania Państwu nieodpłatnie nowej drukarki (XTL 500 lub XTL 300). Ponadto jeśli korzystają Państwo z drukarki Dymo istnieje możliwość pozostawienia jej w firmie przy równoczesnym otrzymaniu nowego modelu.

Promocja wymiany trwa od 01/03/2016r. do 15/04/2016r.

W razie jakichkolwiek pytań jesteśmy do dyspozycji.

Na XTL 300 wymieniamy następujące drukarki:

Brother PT-7500
Brother PT-7600
Brother PT-E300
Brother PT-E500
Brother PT-E550W
Panduit LS8E
Panduit LS8EQ
DYMO Rhino 5000
DYMO Rhino 5000 zestaw
DYMO Rhino 3000
DYMO Rhino 3000 zestaw

Na XTL 500 wymieniamy następujące drukarki:

Duralabel 2000 Plus
HellermannTyton Spirit
DYMO Rhino 6000
DYMO Rhino 6000 zestaw
DYMO ILP219

UWAGA - Jeśli posiadają Państwo inne drukarki niż wymienione powyżej, a byliby Państwo zainteresowani wymianą proszę o informację – każdy taki przypadek rozpatrzymy indywidualnie.

Najważniejsze zalety:
1. Tylko dwa urządzenia, ale z możliwością zastosowania ok. 108 różnych etykiet (wielkości i materiałów).

2. Kolorowy wyświetlacz oparty na menu ikonowym/obrazkowym (w przypadku XTL 500 również dotykowym) – od razu prezentuje jaką etykietę stworzymy i na jaki element.

3. W XTL 500 etykiety nawet do 54mm szerokości. (XTL 300 do 24mm).

4. Menu drukarek w m.in. w jęz. Polskim, podobnie jak software w komplecie do każdej drukarki.

Ponadto oferujemy atrakcyjne rabaty na materiały eksploatacyjne do drukarek przemysłowych oraz biurowych oraz na same urządzenia – zapraszamy do kontaktu z przedstawicielem handlowym.
d-t-x lubi ten post.

🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 298 PLN 😍 🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 298 PLN 😍
Greckie wczasy z widokiem na Morze Egejskie ☀️ 4* hotel na Kos od 2218 PLN 🇬🇷 Greckie wczasy z widokiem na Morze Egejskie ☀️ 4* hotel na Kos od 2218 PLN 🇬🇷
#2 PostWysłany: 10 Mar 2016 09:47 

Jestem zainteresowany, mam w firmie drukarkę Dymo Rhino 4200 ale nie ma jej na liście.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Mar 2016 13:10 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Za ten model 4200 można dostać XTL300. Sprawdź PW, tam szczegóły.

#4 PostWysłany: 19 Mar 2016 08:50 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Trochę więcej informacji praktycznych - mamy już sporo zgłoszeń i z racji tego że drukarki dostaniemy dopiero po zakończeniu akcji skróciliśmy ją do końca marca.

Drukarki z listy bez pytania podlegają wymianie. Jeśli ktoś ma inną Dymo to potrzebny jest model i numer seryjny i zazwyczaj producent zgadza się dla takiej firmy dać XTL300. Wystarczy przesłać dane, starej oddawać nie trzeba.

Nowe nie będą jednak z 1 zł żeby oszczędzić formalności tylko za free jako prezenty dla klientów.

#5 PostWysłany: 22 Mar 2016 16:54 

tabo89 napisał(a):
Trochę więcej informacji praktycznych - mamy już sporo zgłoszeń i z racji tego że drukarki dostaniemy dopiero po zakończeniu akcji skróciliśmy ją do końca marca.

Drukarki z listy bez pytania podlegają wymianie. Jeśli ktoś ma inną Dymo to potrzebny jest model i numer seryjny i zazwyczaj producent zgadza się dla takiej firmy dać XTL300. Wystarczy przesłać dane, starej oddawać nie trzeba.

Nowe nie będą jednak z 1 zł żeby oszczędzić formalności tylko za free jako prezenty dla klientów.

Jestem zainteresowana, mogłabym poprosić o więcej informacji na PW?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 24 Mar 2016 15:01 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Sprawdź PW.

#7 PostWysłany: 24 Mar 2016 15:15 
Awatar użytkownika

Loty: 104
Kilometry: 466 167
niebieski
DYMO LW450 sie nie łapie?

i warunkiem nie jest zakup taśm za ponad 3 tysiące?
Europa /USA /Kanada /Dominikana /Martynika /Gwadelupa/ St.Lucia /Barbados /Brazylia /Argentyna /Chile /Urugwaj /Egipt /Izrael /ZEA /Dubai /Katar /Etiopia /RPA /Suazi /Tanzania /Singapur /Tajlandia /Indonezja /Filipiny /Australia /Nowa Zelandia /Fidżi /Hawaje /Korea /Japonia
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 28 Mar 2016 11:07 

tabo89 napisał(a):
Sprawdź PW.

Witam,

Również byłbym zainteresowany wymianą

Posiadam DYMO LW450, oraz Brother PT-7500
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Mar 2016 12:39 

Witam, też jestem zainteresowany wymianą posiadam Rihno 6000, jak sfinalizować wymianę??
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 29 Mar 2016 08:21 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Odpisałem Wam wszystkim na PW. Ostatnie dni akcji więc wraz zapytaniem przesyłajcie numery seryjne.

#11 PostWysłany: 29 Mar 2016 08:28 
Site Admin
Awatar użytkownika

Niektórzy nie mają 5 postów, więc nie odpowiedzą na PW. Wyślij im maila na PW, bo odbierać mogą

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 29 Mar 2016 08:42 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Wysyłam. Podaje też kontakt @: tabo89@juvepoland.com

#13 PostWysłany: 29 Mar 2016 11:46 

Mam dymo 2000 i jestem zainteresowany wymianą tylko nie wiem jak to zrobić.
Tylko nie umieszczajcie odpowiedzi na PW, bo nie mogę się do niej dobrać
Już lepiej wyślijcie mailem
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 29 Mar 2016 11:48 
Site Admin
Awatar użytkownika

To przecież w poście wyżej masz maila... :roll:
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 29 Mar 2016 12:49 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Podałem maila i pisze też PW bo ponoć odbierać można tylko pisać nie.

#16 PostWysłany: 31 Mar 2016 09:11 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Dzisiaj kończymy akcję. Wszystkich którzy się do mnie zgłosili i zdecydowali na wzięcie udziału będę już informował osobiście. Temat można zamknąć.

#17 PostWysłany: 31 Mar 2016 10:12 

Zapomnieliście jedynie dodać do oferty informacji,
że warunkiem "wymiany" jest zakup 10-ciu taśm
po nieco wyższych cenach.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 31 Mar 2016 10:30 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Może zamiast siać nieprawdziwe informacje dopiszesz jeszcze że dotyczy to Twojej drukarki.. każda inna spoza listy z 1 posta rozpatrywana jest indywidualnie i zapewniam że niektóre modele spoza listy podlegają "wymianie" bez zakupu taśm. Zależy kto jaką ma.
luka89waw lubi ten post.

#19 PostWysłany: 03 Kwi 2016 21:31 
Awatar użytkownika

Loty: 116
Kilometry: 149 975
srebrny
Zgodnie z życzeniem autora temat zamykamy. W razie potrzeby ponownego otwarcia - proszę o PW.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 19 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość