Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 19 Sie 2022 19:06 
Awatar użytkownika

Loty: 247
Kilometry: 312 278
Zeszłym tygodniu jak byłem w Gozo to natrafiłem na dwa bardzo ciekawe miejsce

Pierwsze miejsce było w Rabat, Victoria.

Przy ulicy 140 VCT 1011, Triq ir-Repubblika jest knajpka Ritz snack bar.
Malutka knajpka, schowana i utworzona w stylu angielskiego pubu.

Miła obsługa i na ten dzień zdecydowałem się na tradycyjne ĦOBŻ BIŻ-ŻEJT, czyli kanapka z tuńczykiem oraz piwo.

Koszt tego zestawu wyszło mi 6 EUR, ale byłem bardzo zadowolony do wieczora.

-- 19 Sie 2022 19:06 --

Drugie miejsce do jedzenia które polecam jest 21 Triq Frenċ ta' l-Għarb L-Għarb, GRB 1202, Malta (miałem hotel blisko restauracji)

Restauracja nazywa się Salvina Restaurant

Jak byłem na kolacje, było bardzo mało ludzi tego dnia, a więc nie miałem problemów z miejscem do siedzenia.

Miła obsługa, podał mi menu I jak byłem gotowy to zamówiłem rabbit stew (czyli kolejna lokalna potrawa) oraz piwo.

Jak dostałem piwo to od razu dostałem tez świeży grillowany chleb, gdzie z dodatkiem oliwy która była na stół była dobra.

Po 15 - 20 minut, przychodzi mi duży talerz z trzema kawałkami królika oraz zestaw na osobny talerzu frytki, smażone warzywa oraz smażone ziemniaki.

Mięso było tak miękkie ze odklejało z kości. Bardzo dobry sos i było odczuwalne ze było to świeże zrobione.

Za cały zestaw dałem około 20 EUR, ale wyszedłem bardzo zadowolony.

Niestety zdjecje trochę za ciemne, ale takiego stolika dostałem.

Załączniki:
IMG_20220812_203003.jpg
IMG_20220812_203003.jpg [ 83.03 KiB | Obejrzany 1589 razy ]
IMG_20220812_133902.jpg
IMG_20220812_133902.jpg [ 115.29 KiB | Obejrzany 1594 razy ]

Ostatnio podbity przez friderikos, 19 Sie 2022 19:06
 Profil Relacje PM off
Gadekk lubi ten post.

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość