Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Śniadania
#1 PostWysłany: 20 Lis 2024 16:09 

Loty: 59
Kilometry: 151 609
niebieski
Z Waszego doświadczenia: lepiej brać pokój ze śniadaniem czy śniadanko na mieście?
Łatwo/trudno?
Tanio/drogo?
 Profil Relacje PM off  

Wycieczka na Sycylię za 849 PLN 🌋🍝 Loty + noclegi ze śniadaniami w centrum Katanii ☀️🍊 Wycieczka na Sycylię za 849 PLN 🌋🍝 Loty + noclegi ze śniadaniami w centrum Katanii ☀️🍊
Egipskie all inclusive w 5* resorcie z parkiem wodnym 🌴🏊‍♂️ Wczasy od 2213 PLN Egipskie all inclusive w 5* resorcie z parkiem wodnym 🌴🏊‍♂️ Wczasy od 2213 PLN
 Temat postu: Re: Śniadania
#2 PostWysłany: 20 Lis 2024 16:16 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
Zbyt ogolne pytanie, nie wiadomo jaka klasa hotelu, jaka lokalizacja, jakie sa Twoje preferencje konsumpcyjne. Nie ma szans porownania czy bedzie drozej czy taniej, blizej czy dalej.

Testowalam obie opcje i wygodniej bylo dla mnie w hotelu (Hilton i Conrad). W Osace mialam pokoj bez sniadania i jadlam na stacji kolejowej, trzeba bylo znalezc lokal, zdecydowac sie na cos i zaplacic.

Dzieki moderatorowi za wyciecie czesci mojej wypowiedzi, bo wyedytowal ja w tym samym czasie co ja!

Ostatnio edytowany przez Aga_podrozniczka 20 Lis 2024 16:20, edytowano w sumie 2 razy
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#3 PostWysłany: 20 Lis 2024 16:19 

Loty: 59
Kilometry: 151 609
niebieski
Hotele nienajdroższe, preferujemy z własną łazienką.
Jemy wszystko ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Lis 2024 16:22 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Jadałem zarówno śniadania w stosunkowo niedrogich hotelach, jak i pakowane różne wynalazki z 7-eleven. I to i to bez problemu wchodziło. Kwestia raczej ceny za to śniadanie hotelowe. Jak niedrogo to zawsze lepiej kulturalnie przy stoliku zjeść na ciepło, jak drogo - możliwości "na mieście" są.
 Profil Relacje PM off
Fafikdog lubi ten post.

#5 PostWysłany: 20 Lis 2024 16:25 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
Fafikdog uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość