Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 20 Wrz 2015 09:30 

Loty: 15
Kilometry: 40 275
nadal nic nie wybrałem :( cały czas się waham czy Cypr czy Kreta -
na dziś Kreta ma najwięcej ofert a na Cyprze zostały mi do wyboru 2-3 hotele.

Ostatnio edytowany przez Abcn, 20 Wrz 2015 10:47, edytowano w sumie 1 raz
C K,K
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Tajlandię z Etihad Airways 🧳🌴 Bangkok i Phuket od 2326 PLN 🔥 Również w sezonie ❗️ Odkryj Tajlandię z Etihad Airways 🧳🌴 Bangkok i Phuket od 2326 PLN 🔥 Również w sezonie ❗️
Odkryj najpiękniejszą część Albanii 🇦🇱 Czerwcowy relaks w Ksamil za 857 PLN 😍 Odkryj najpiękniejszą część Albanii 🇦🇱 Czerwcowy relaks w Ksamil za 857 PLN 😍
#22 PostWysłany: 20 Wrz 2015 11:51 

estor napisał(a):
nadal nic nie wybrałem :( cały czas się waham czy Cypr czy Kreta -
na dziś Kreta ma najwięcej ofert a na Cyprze zostały mi do wyboru 2-3 hotele.
estor napisał(a):
jak z uchodźcami macie jakieś informacje ?

Jak tak dalej będziesz się wahał to zastanie Cię lato następnego roku. My za Ciebie nie zadecydujemy gdzie masz jechać.Swoim zdaniem to popieram Kretę. Co do uchodźców to nie ma żadnej obawy tam. Ich tranzyt to z tylko z wysp przyległych do Turcji tak jak Kos czy Samos. Na innych wyspach a tym bardziej na Krecie ich nie spotkasz. Zresztą nikomu krzywdy jeszcze nie zrobili,a swoją podróż niecały miesiąc temu z uchodźcami na promie z Kos na Santorini opisałem na forum gazeta.pl.
 PM off  

#23 PostWysłany: 20 Wrz 2015 12:09 

Kreta,Kreta, Kreta a potem inne wyspy. Nigdzie nie znjdziesz takiego wyboru turystycznych atrakcji po tak niskich cench.

Wysłane z mojego MSP4505 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 20 Wrz 2015 14:22 

Loty: 15
Kilometry: 40 275
dzięki wiem po prostu naczytałem się że na Krecie w październiku jest już słaba pogoda deszczowa i sam nie wiem ile w tym prawdy
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 20 Wrz 2015 14:52 
Awatar użytkownika

Loty: 424
Kilometry: 476 819
srebrny
Słaba pogoda deszczowa to jest w Norwegii we wrześniu :) Wyspy Morza Śródziemnego w październiku to dobry wybór i nigdzie raczej nie będzie źle

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości