Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Lut 2013 15:35 

Hej,

poszukuje jak w temacie lotu do Montrealu z lokalizacji w Polsce lub w pobliżu Polski. Mogą być Czechy, Niemcy, Austria. Byle by transport z polski był bezproblemowy, czyli pociąg autobus co popadnie. Wylot i przylot może być do różnych miast.

Liczba przesiadek nie gra roli, byle by łącznie z przesiadkami lot nie trwał więcej niż 24h.

Termin wyjazdu jest możliwy od początku kwietnia do końca maja. Długość pobytu na miejscu to minimum 6 dni maksimum 14.

Minimalna cena jaką udało mi się jak na razie uzyskać to 2207zł z Franfurtu w terminie 27.04-05.05, więc dochodzi jeszcze cena dotarcia na miejsce w Niemczech.

Widziałem ofertę na początek marca za 1365 z Pragi i powrót do Wiednia, ale na ten termin nie mogę liczyć na urlop. Gdyby ktoś z was wiedział o podobnych okazjach w kwietniu/maju to dajcie znać.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

🇱🇹 Bałtycka perełka w twoim zasięgu 🧳☕ Loty i hotel ze śniadaniami w Wilnie za 449 PLN ✈️🏨 🇱🇹 Bałtycka perełka w twoim zasięgu 🧳☕ Loty i hotel ze śniadaniami w Wilnie za 449 PLN ✈️🏨
Tajlandia w wersji LUX za 8021💎👑 Loty biznes klasą Etihad + ⭐⭐⭐⭐⭐ hotel na Phuket 🌴☀️ Tajlandia w wersji LUX za 8021💎👑 Loty biznes klasą Etihad + ⭐⭐⭐⭐⭐ hotel na Phuket 🌴☀️
#2 PostWysłany: 01 Lut 2013 16:21 

Maksymalna kwota całkowita jaką jesteś gotów zapłacić? ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Lut 2013 16:42 

Chciałbym się zmieścić za 2 osoby w max 5tys za pełny transport od domu do Montrealu. Fajnie by było znaleźć to taniej w promocji.

Z tego co jeszcze znalazłem za ok 200zł od osoby można dotrzeć do Montralu pociągiem z Nowego Jorku, zawsze dodatkowa atrakcja ale też 11h podróży więcej.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Lut 2013 18:46 

A przelot do Toronto i jazda autobusem lub pociągiem do Montrealu?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Lut 2013 18:49 
Site Admin

lub mega busem z NY z przesiadką w Toronto za 1$;)
od września były 2 promocje na Montreal (za 800zł i za te 1350), sam musisz ocenić szansę na kolejną..

#6 PostWysłany: 01 Lut 2013 18:52 
Awatar użytkownika

srebrny
Znalazloby sie cos za ponad 1,500 zl/os. z UK do Toronto, no ale trzeba najpierw doleciec, a po podrozy dojechac do Montrealu ;)
Daj znac czy jestes zainteresowany.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Lut 2013 19:51 

Jak dla mnie wszystkie możliwości możecie podawać, może być z UK do Toronto, kwestia tylko tego, żeby wszystkie dodatkowe koszty które trzeba ponieść na dotarcie do UK i poruszanie się po Kandzie nie przewyższyły tego co bym zapłacił za lot z Polski lub z pobliża.

No i oczywiście jeszcze kwestia samej opłacalności jak mam zaoszczędzić 100 zł i podróżować 10h-20h dłużej to wolę wydać 100zł więcej.

Do UK w obie strony jakbym teraz chciał zamawiać, to z tego co widziałem muszę za dwie osoby policzyć około 600zł za bilety w obie strony. Do tego najpewniej zmiana lotniska transportem jakimś na miejscu. Pociąg z Toronto to 69$ czyli tak jak z NY od osoby około 200zł.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości