Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Majorka lub Kreta
#1 PostWysłany: 01 Lut 2013 19:20 

Doradźcie proszę. Wakacyjny wypad ryanairem do Palma lub na Kretę najlepiej zarezerwować teraz czy jest jakaś szansa na to że ceny spadną (chodzi o końcówkę lipca). Nasza rodzinka jest spora 4 dorosłe osoby +7 latek ale z tego co się orientowałam to wszystkich liczą jednakowo. Na tą chwilę za nas wszystkich wychodzi 3150 w 2 strony z samym podręcznym. sprawdzałam też wizzair do burgas ale tam to już w ogóle kosmos ceny.Trochę się boję ze ceny mogą iść już tylko w górę. Co myślicie?
 Profil Relacje PM off  

⚡Warto!⚡ Tanie loty do Rzymu z 5 miast od 160 PLN 💚🤍❤️ ⚡Warto!⚡ Tanie loty do Rzymu z 5 miast od 160 PLN 💚🤍❤️
All inclusive w sercu Costa Blanca 🏝️ 🌊 4* hotel 50m od plaży za 2318 PLN All inclusive w sercu Costa Blanca 🏝️ 🌊 4* hotel 50m od plaży za 2318 PLN
 Temat postu: Re: Majorka lub Kreta
#2 PostWysłany: 01 Lut 2013 20:09 

niebieski
powinny spaść , ja w ubiegłym roku rezerwowałem krete za mniej więcej 500 zł RT , tak na przełomie kwietnia/maja ja bym jeszcze poczekał
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Re: Majorka lub Kreta
#3 PostWysłany: 01 Lut 2013 20:17 

Loty: 169
Kilometry: 441 450
niebieski
W tamtym roku interesowałem się tematem Majorki. Bilety najtańsze były w maju na wylot w sierpniu. My niestety czekaliśmy dłużej i skończyło się na tym że zapłaciliśmy drożej. Inna sprawa że jechaliśmy grupa i było potrzebne 9 biletów. Ryanair miał wtedy najtańsze lotu z Magdeburga i te kupiliśmy. Z Poznania było znacznie drożej. Bilety kosztowały mniej niż 300 PLN jak dobrze pamiętam.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości