Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.



 [ 46 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 03 Sie 2022 00:28 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Sty 2012
Posty: 3397
HON fly4free
Odkopie temat GDN. Czy tranzyt w Gdansku obecnie dziala?
Pamietam, ze w czasie pandemi byly z tym klopoty.
_________________
navigare necesse est
Image
Góra
 Relacje PM off  
 
#42 PostWysłany: 03 Sie 2022 06:59 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Sie 2011
Posty: 1209
srebrny
Już działa.
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.
 
 
#43 PostWysłany: 03 Sie 2022 08:18 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 06 Lut 2014
Posty: 2892
Loty: 287
Kilometry: 407 922
platynowy
@jaco027 nałożył się covid + przebudowa lotniska (nowy pirs), ale jak pisał powyżej @Szyn3k wszystko już ładnie działa. Jeżeli korzystałeś wcześniej, to schody są w zasadzie w tym samym miejscu.
_________________
W "relacjach": Filipiny (2018), Armenia(2017), Argentyna(2016), Kazachstan (2016) i Maroko(2015).

Image
Góra
 Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
jaco027 uważa post za pomocny.
 
 
#44 PostWysłany: 03 Sie 2022 23:24 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 11 Sty 2012
Posty: 3397
HON fly4free
Schody sa, transfer jest.
Trudno nie zauwazyc.
Dzięki!Image
_________________
navigare necesse est
Image
Góra
 Relacje PM off
Szyn3k lubi ten post.
 
 
#45 PostWysłany: 06 Gru 2022 20:19 
Awatar użytkownika

Rejestracja: 03 Sty 2012
Posty: 4094
złoty
Czy w GDN da się zdążyć i przesiąść na ten sam samolot-durnolot?
(lot LOTem)
_________________
Image
Góra
 Relacje PM off
Gadekk lubi ten post.
 
 
#46 PostWysłany: 06 Gru 2022 21:20 

Rejestracja: 18 Maj 2016
Posty: 390
niebieski
@wtak LOT w GDN korzysta z rękawów - boarding zaczyna się dopiero, jak przylatujący pasażerowie wysiądą.
Przejście transferowe to moment.
Góra
 Relacje PM off
wtak uważa post za pomocny.
 
 
 [ 46 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum
Nie możesz dodawać załączników na tym forum

  
phpBB® Forum Software © phpBB Group