Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Następna
Autor Wiadomość
#461 PostWysłany: 19 Lis 2014 18:08 

Dotarł mail z banku o wysyłce tabletu do mnie.
Lepiej późno niż wcale :).
 Profil Relacje PM off  

Słońce, plaża i all inclusive 🌴☀️ Tydzień w 4* hotelu w Turcji od 2299 PLN 🏖️ Słońce, plaża i all inclusive 🌴☀️ Tydzień w 4* hotelu w Turcji od 2299 PLN 🏖️
👩‍👩‍👧‍👧 Całą rodziną (2+2) na ferie do Algarve 🤯🌴 Tydzień w 4* aparthotelu za 879 PLN ❗✨ 👩‍👩‍👧‍👧 Całą rodziną (2+2) na ferie do Algarve 🤯🌴 Tydzień w 4* aparthotelu za 879 PLN ❗✨
#462 PostWysłany: 19 Lis 2014 18:19 

Loty: 33
Kilometry: 61 640
niebieski
Niech wszyscy, którzy dostali maila się wpiszą. Na pewno poprawi to czytelnośc wątku :mrgreen:
2 ludzi lubi ten post.

#463 PostWysłany: 20 Lis 2014 01:02 
Awatar użytkownika

niebieski
wojtozor napisał(a):
gumac napisał(a):
Ciekawe tylko kiedy te najbliższe dni nastąpią :)

Mnie natomiast inna rzecz ciekawi, mianowicie przypomnienie:
Korzystając z okazji przypominamy, że warunkiem otrzymania bezpłatnego tabletu jest aktywne korzystanie z rachunku przez okres minimum 12 miesięcy"
Czyli jeśli nie wypowiem umowy przed upływem 12 miesięcy lecz nie będę aktywnie korzystał z rachunku to jestem zobowiązany zapłacić im 400 PLN?
Nigdzie w regulaminie nie znalazłem, że muszę aktywnie korzystać z rachunku przez 12 miesięcy.

regulamin jest "święty" i tyle (choć z BNP nic nie wiadomo...).
Nie trzeba wcale korzystać aktywnie - po prostu konto ma być otwarte przez 12 miesięcy.
 Profil Relacje PM off  

#464 PostWysłany: 20 Lis 2014 11:16 
Awatar użytkownika

srebrny
jeśli nie będziesz aktywny to załapiesz się na opłatę za konto i tyle

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#465 PostWysłany: 20 Lis 2014 11:36 
Awatar użytkownika

Loty: 56
Kilometry: 83 232
becek napisał(a):
jeśli nie będziesz aktywny to załapiesz się na opłatę za konto i tyle

To, że będzie wtedy opłata za prowadzenie konta to wiem. Jednakże w wiadomości miałem podaną wyraźną informację, że warunkiem jest aktywne korzystanie z konta przez 12 miesięcy.
Doświadczenia z tym bankiem pokazują, że oni sobie interpretują regulamin na swój sposób, stąd moje obawy.
 Profil Relacje PM off  

#466 PostWysłany: 20 Lis 2014 11:45 
Awatar użytkownika

srebrny
ponieważ nie ma definicji to aktywne jest już dwukrotne użycie-wplata i wyplata
musisz się bardzo nudzić w życiu jak na takie pierdolety czas tracisz

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#467 PostWysłany: 20 Lis 2014 11:47 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 122
srebrny
też mi się wydaje że chodzi tu jedynie o ewentualne opłaty za konto i kartę w przypadku braku odpowiedniej 'aktywności'.
 Profil Relacje PM off  

#468 PostWysłany: 20 Lis 2014 12:19 

zoli napisał(a):
... coś oprócz tabletu nie widzę też moneyback-u w tym miesiącu (3% za płatności PayU). W październiku wypłacili 15tego.
Też nie dostaliście?
z.

moneyback mi wpadło dzisiaj
 Profil Relacje PM off  

#469 PostWysłany: 21 Lis 2014 08:20 

Loty: 42
Kilometry: 68 416
SIODEMKA SA Uprzejmie informujemy, ze w dniu 2014-11-20 firma BNP PARIBAS BANK POLSKA S.A. nadala do Panstwa przesylke numer XXXX

Może coś będzie hehe
 Profil Relacje PM off  

#470 PostWysłany: 21 Lis 2014 08:34 
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 122
srebrny
potwierdzam, tez właśnie dostałem. Czyli dostawa dzis lub w poniedziałek.
 Profil Relacje PM off  

#471 PostWysłany: 21 Lis 2014 08:39 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 4 702
niebieski
Wedlug monitoringu 7 kurier paczka powinna byc dzis. Dziekuje fly4free :*

Wysłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 4
 Profil Relacje PM off  

#472 PostWysłany: 21 Lis 2014 09:00 

U mnie byla o 7:15 :)
 PM off  

#473 PostWysłany: 21 Lis 2014 09:43 

niebieski
Mój też właśnie został dostarczony ale proponuję, żeby nie pisać teraz 100 postów o której u kogo był kurier.
 Profil Relacje PM off  

#474 PostWysłany: 21 Lis 2014 13:18 
Awatar użytkownika

srebrny
Czyli promocja zakończona, tablety docierają powoli do klientów, można powiedzieć że akcja zakończona sukcesem.
W celu uniknięcia setki kolejny postów typu: ja też już dostałem, a ja jeszcze nie albo odsprzedam swój tablet lub odkupię temat zamykam. Gdyby wydarzyło się coś nadzwyczajnie ważnego proszę o PW.

Jednocześnie proszę o nie umieszczanie w dziale giełda ani jakimkolwiek innym ofert odsprzedaży lub kupna tabletów.

#475 PostWysłany: 20 Gru 2014 13:53 
Awatar użytkownika

Zbanowany
Zaraz po tym jak dostałem tablet złożyłem reklamacje odnośnie nie dotrzymania terminu dostawy z regulaminu oraz braku karty gwarancyjnej. Oto odpowiedź jaką dostałem równo po 30 dniach:

najpierw bleble
Cytuj:
Szanowny Panie
W odpowiedzi na otrzymaną reklamację na wstępie pragniemy ponownie podziękować za zgłoszenie nam Pana uwag. Uprzejmie informujemy, iż w BNP Paribas Banku Polska SA zwracamy szczególną uwagę na priorytetowe rozwiązywanie problemów, z jakimi zwracają się do nas Klienci.

Odnośnie nie dotrzymania terminu
Cytuj:
Odnosząc się do złożonej przez Pana reklamacji w sprawie dostarczenia nagrody-tabletu Samsung Galaxy Tab P3 Lite SM-T110 oraz wypłaty rekompensaty z tytułu opóźnienia w wysyłce tabletu pragniemy przeprosić za wydłużony czas oczekiwania na nagrodę.
Wyjaśniamy jednak, że fakt przyznania Panu nagrody związany był z decyzją Zarządu Banku o zniesieniu limitu przyznawanych nagród, podjętą w trosce o budowanie pozytywnych i trwałych relacji z Klientami Banku. Sprzedaż Premiowa cieszyła się bardzo dużą popularnością a liczba nagród była limitowana i pomimo Pana dużego zaangażowania w realizację jej warunków nie udało się Panu znaleźć wśród osób, które otrzymały nagrodę zgodnie z zapisami „Regulaminu Sprzedaży Premiowej „iKonto BNP Paribas z Tabletem”, gdzie był wskazany termin dostarczenia nagrody 10.10.2014 r.
Informujemy również, że BNP Paribas Bank Polska SA nie przewiduje w takich sytuacjach rekompensaty.

Ciągle upierają się że to ich wielka łaska że dali nam nasze nagrody..

Odnośnie gwarancji
Cytuj:
Odnosząc się natomiast do kwestii związanych z ewentualną reklamacją tabletu w ramach gwarancji, uprzejmie wyjaśniamy, iż gwarancja jest obsługiwana na podstawie numeru seryjnego urządzenia
i realizowana w salonach firmy Regenersis. Obowiązuje ona 24 miesiące od momentu przekazania tabletu.
Ponadto nadmieniamy, że Klientom, którzy otrzymali nagrodę, przekazano e-maila z wiadomością:
Informacja o gwarancji urządzenia:
• Reklamacje należy składać na podstawie numerów seryjnych urządzeń poprzez sieć Regenersis: http://www.regenersis.pl/znajdz-punkt-serwisowy.html
• Reklamacje mogą zostać złożone poprzez osobiste dostarczenie do punktu serwisowego lub przesyłkę kurierską.
Aby wysłać produkt do serwisów należy zamówić kuriera DPD telefonicznie poprzez dedykowaną infolinię dla klientów Regenersis: 22 571 52 52

Ktoś pisał że firma regenersis żadą dowodu zakupu, mozecie to potwierdzić? bo sam do nich nie pisałem.

i na koniec też bleble
Cytuj:
Wyrażamy nadzieję, iż powyższe wyjaśnienia spotkają się z Pana aprobatą a dalsza współpraca będzie przebiegała bez zakłóceń.

#476 PostWysłany: 21 Gru 2014 15:13 

A mi się tablet już zdążył zepsuć (bateria pada i się wyłącza), więc dam Wam znać na dniach jak to wygląda z Regeneris !
 Profil Relacje PM off  

#477 PostWysłany: 01 Sty 2015 16:02 

Loty: 27
Kilometry: 34 757
A mi zdążyli tablet złodzieje wynieść z mieszkania.
 Profil Relacje PM off  

#478 PostWysłany: 02 Sty 2015 17:39 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
ja czekam na reklamację i ich odpowiedź od 02.12 czyli 31 dni,
 Profil Relacje PM off  

#479 PostWysłany: 09 Sty 2015 11:18 

Loty: 33
Kilometry: 61 640
niebieski
mediolan napisał(a):
ja czekam na reklamację i ich odpowiedź od 02.12 czyli 31 dni,

Jeśli nie odpowiedzieli w ustawowym terminie Twoja reklamacja zostaje automatycznie uznana. To tak w kwestii formalnej.

#480 PostWysłany: 09 Sty 2015 11:42 
Awatar użytkownika

złoty
Tia...
Mi nie odpowiedzieli na reklamację z 10 października oraz na reklamację z 20 listopada. Ciekawe czy arbiter bankowy się zgodzi z Twoim tokiem myślenia - od kilku dni sprawa jest u niego.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 549 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość