Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 20 Lip 2025 17:03 

srebrny
U mnie już wszystko ok.
E-tixy są. Wprawdzie nie dostałem, tylko se sam znalazłem. My trip to nawet PNRa nie przysłał - dopiero na stronie Miata znalazłem po numerze biletu.

Nie wiem jak w tamtym roku - tu cena na stronie linii nie była totalnie z czapy - bo jakoś 2300-2400 pokazywało.

Tak więc może dlatego za te 1900 się udało. Ale oczywiście z poziomu wyszukiwania było 1700 i przy płatności podbijało.
Ogólnie na większość dat co sprawdzałem to podbijało do ok. 2200. Dopiero jak doszedłem do początku czerwca (a zaczynałem od VII) to się udało.
 Profil Relacje PM off
tartal lubi ten post.

Weekendowe polowanie na zorzę🌌🌠❄️ Wycieczka na Islandię za 779 PLN 😍✈️🛌 Weekendowe polowanie na zorzę🌌🌠❄️ Wycieczka na Islandię za 779 PLN 😍✈️🛌
Indie w supercenie 🔥🌶 Loty z bagażem do Mumbaju od 1473 PLN ✈️ Indie w supercenie 🔥🌶 Loty z bagażem do Mumbaju od 1473 PLN ✈️
#22 PostWysłany: 20 Lip 2025 17:54 

Loty: 1077
Kilometry: 1 066 372
platynowy
@bepa22 A skąd miałeś nr biletu skoro mytrip nie przysłał?

#23 PostWysłany: 20 Lip 2025 18:01 

srebrny
A jak wszedłem w rezerwację (po tym ordernummer) i wspiąłem się na wyżyny mojej norweższczyzny to po kliknięciu w imię i nazwisko pasażera to tam znalazłem.
Ale PNRa nijak na mytripie nie widze :)
 Profil Relacje PM off
nelson 1974 lubi ten post.

#24 PostWysłany: 20 Lip 2025 18:08 
Awatar użytkownika

HON fly4free
@bepa22 No to się cieszę, że się udało :-). Tak jest ostatnio z tymi wyszukiwarkami, cena poakzuje się pierwotnie inna, wchodzisz jeszcze raz i cena już jest wyższa. Ja tak ostatnio bawiłem się u Norwega z mytrip, ale finalnie kupiłem przez Booking. OTA mają swoje sposoby, także ticket.no często pokazuje zaniżoną cenę, która magicznie rośnie powpianiu swoich danych ;).
Do tej pory m.in.: Algieria, Etiopia, Gambia, Ghana, Rwanda, Senegal, Uganda, WKS | | Indie, Indonezja, Iran, Kazachstan, Kirgistan, Liban, Malezja, Nepal, Oman, Tajlandia, Uzbekistan || Boliwia, Brazylia, Kanada, Kolumbia, Meksyk, Panama + Europa.
Image
 Profil Relacje PM off
bepa22 lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 24 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 6 gości