Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Ten temat służy do informowania o większych akcjach rozdawania kodów/cashbacków
Temat do oddawania kodów -> oddam-kod-na-flixbusa-szukam-kodu-kosz,1528,141258

ŻEBRANIU STOP - czyli "konkurs" z nagrodami ;)

zebraniu-stop-czyli-konkurs-z-nagrodami,19,64594

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 553 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Następna
Autor Wiadomość
#361 PostWysłany: 22 Mar 2018 23:52 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Na Budapeszt już nie tanio ;)
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#362 PostWysłany: 23 Mar 2018 11:44 
Awatar użytkownika

Loty: 138
Kilometry: 172 633
niebieski
To prawda, ale miałem nóż na gardle żeby dojechać do Budapesztu i z 10% rabatem cena uszła w tłoku ;)

Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#363 PostWysłany: 23 Mar 2018 18:04 

a kto każe wybierać flixbusa?!

Pociągów mało jeździ? Bezpośrednich owszem, ale przez Czechy jest już znośnie (chyba od 14€ z Ostrawy).
Plus - jeśli ktoś ma czas - to innymi autobusami też się da.
 PM off  

#364 PostWysłany: 23 Mar 2018 19:10 

srebrny
Dzis, udało mi sie kupić za dwa złote bilet Berlin-Łódź. Chyba jakiś błąd im się wkradł, że wstawili po zetce, dwa odcinki tego samego kursu. Więcej takich rodzynków nie znalazlem ;)
 Profil Relacje PM off  

#365 PostWysłany: 25 Mar 2018 00:24 

Kod zniżkowy można otrzymać na stronie :
http://woobox.com/iw9unp
zniżka ( popust) 15 procent
Żeby dostać kod należy podać swój adres email
 Profil Relacje PM off
8 ludzi lubi ten post.
5 ludzi uważa post za pomocny.

#366 PostWysłany: 25 Mar 2018 15:31 
Awatar użytkownika

Loty: 132
Kilometry: 368 969
Dzięki za kod, działa - sprawdzone:)

Załączniki:
flrabat.JPG
flrabat.JPG [ 15.32 KiB | Obejrzany 2433 razy ]

#367 PostWysłany: 27 Mar 2018 15:40 

niebieski
W mailu informacja, że kupon można wykorzystać do 31.03, a w podsumowaniu na stronie jest mowa o 30.06. Jestem skołowany.
 Profil Relacje PM off  

#368 PostWysłany: 27 Mar 2018 15:57 

Z kuponami na facebooku, np. francuskim, tak samo zrobili jak tylko inne narodowości zaczęły się interesować tymi kuponami (pierwotna data ważności była do 31.03.; potem edytowali posta na fb i daty zmienili na 16.03.)

Jak masz screena z momentu gdy zamawiałeś, gdzie jest mowa o tej dacie do końca czerwca to możesz śmiało bić do BOKu żeby ci przysłali nowy kod jak tylko stary przestanie działać.
Jak nie to nie radzę bo info na stronie zaraz mogą również edytować.
Ale możesz ewentualnie jeszcze raz zamówić, wtedy 'dobijasz deala' z nimi ponownie i robiąc screena podczas zamawiania (na inny e-mail?) zobowiązują siė dostarczyć kod ważny do daty jaką podali podczas zamawiania. :P
Choć właściwie ostatnio ktoś pisał że tylko napisał na polskiego maila i dostał nowy kod bez problemu (także bez pytań o screeny czy podważania czegokolwiek).Ale to tyczyło się tej francuskiej akcji.

Tak się robi w dzisiejszych czasach byznys Panie.
 PM off
d-t-x lubi ten post.

#369 PostWysłany: 28 Mar 2018 14:08 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
@ manuel pisałeś na FB czy do BOK przez stronę ich ?
na razie czekam na odpowiedz z FB od wczoraj..
 Profil Relacje PM off  

#370 PostWysłany: 28 Mar 2018 14:58 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Nawiązaliśmy współpracę z kolejnym partnerem - POLBUS-PKS, a także z Portem Lotniczym Wrocław! ?Stolica Dolnego Śląska już wkrótce stanie się jednym z trzech głównych centrów przesiadkowych FlixBusa! ? Możecie zacząć planować podróż ? ▶ bit.ly/FLiXPL
 Profil Relacje PM off  

#371 PostWysłany: 31 Mar 2018 02:33 
Awatar użytkownika

srebrny
@adek1003 Dziękuję bardzo za kod, 16,20zł oszczędzone właśnie!

Sprawdzał ktoś różne waluty w jakiej wychodzi najkorzystniej płatność? Patrzę właśnie że 49zł = 10,9GBP (52,3zł), acz przy revolucie może odpowiednia waluta dać oszczędność pewnie z 5% ceny.
Smrodek lubi ten post.

#372 PostWysłany: 31 Mar 2018 08:01 
Awatar użytkownika

Świetna wiadomość - jeszcze tylko pyrzowice flixbus mógłby obsługiwać.
Mario21 lubi ten post.

#373 PostWysłany: 31 Mar 2018 09:09 

Loty: 7
Kilometry: 31 319
niebieski
@mediolan dzwoniłem. Na FB w ogóle nie odpowiadją. Przynajmniej w moim przypadku czekam na odpowiedź ponad 3 tygodnie.
 Profil Relacje PM off
mediolan uważa post za pomocny.

#374 PostWysłany: 31 Mar 2018 09:19 

Mam kod na -20% do wykorzystania do dzisiaj
CCC26ZRJDH7
Mam nadzieję, że komuś się uda - to kod od Czechów :)
 Profil Relacje PM off  

#375 PostWysłany: 31 Mar 2018 09:52 

Manuel napisał(a):
@mediolan dzwoniłem. Na FB w ogóle nie odpowiadją. Przynajmniej w moim przypadku czekam na odpowiedź ponad 3 tygodnie.

Ale że wisiałeś na linii 3 tygodnie??? :mrgreen: Czy ktoś od nich oddzwonił po 3 tygodniach? :mrgreen:

Tak czy inaczej dramat jakiś jak obecnie wygląda kontakt z nimi :P
 PM off  

#376 PostWysłany: 31 Mar 2018 11:38 

Loty: 53
Kilometry: 98 779
Potwierdzam, zero odpowiedzi poprzez facebooka, tragiczny kontakt. Sami kierowcy w nie najlepszych slowach wypowiadaja sie o przejeciu pb przez flixbusa :)
 Profil Relacje PM off
mediolan lubi ten post.

#377 PostWysłany: 31 Mar 2018 12:26 
Awatar użytkownika

Loty: 14
Kilometry: 31 648
srebrny
@Manuel - to tak jak u mnie zero odpowiedzi od kliku dni na FB, czyli tragedia ocena 0 w skali 0-5
telefonicznie nie próbowałem , napisałem w końcu na francuskiego FB i w moment mi poprawili - przywrócili kod
kontakt z obsługą klienta - poprzez formularz ale odpisali że może robię błąd w literce, i żeby skopiował kod - myślę że standrdowa formułka.

Droga klientko, drogi kliencie FlixBus!
Dziękujemy za Państwa wiadomość.
Przykro nam, że nie udało się Państwu wykorzystać kuponu. Mamy nadzieję, że poniższe informacje okażą się pomocne.

Czasami łatwo jest pomylić drukowane litery i cyfry. Liczbę „zero” można pomylić na przykład z literą „O”. Liczba „5” przypomina również literę „S”, liczba „6” literę „G”. Cyfra „1” czasami okazuje się być literą „I”.
Jeśli otrzymali Państwo kod rabatowy drogą mailową, najlepiej jest go skopiować i wkleić do koszyka. W ten sposób można uniknąć pomyłek.
Kolejnym zagadnieniem jest termin przydatności. Kupony, które nie wygasają lub których ważność można przedłużyć, to kupony z naszego sklepu internetowego. Przedłużyć można również kody kuponów promocyjnych wystawionych w ramach przebukowania lub anulowania biletu.
Wszystkie pozostałe kupony również mają termin przydatności, ale wygasają po jego upłynięciu, ponieważ są to tzw. kupony marketingowe/promocyjne lub grzecznościowe. Kupony marketingowe można często kupić np. w sklepach detalicznych (LIDL, Rossmann, DM itp.). Dokładne warunki wydrukowane są na kartach kuponów. Nie ma możliwości ich przedłużenia, ponieważ obejmują one specjalne oferty.
Kupony zakupione w handlu detalicznym — np. w sklepach LIDL, Rossmann, DM itp. — można wykorzystać zwykle w ciągu 24 godzin. W weekendy czas ten może być dłuższy.
Kupony grzecznościowe (począwszy od CUS) są zwykle wydawane w ramach rekompensaty. Nie ma możliwości ich przedłużenia, ponieważ są one wynikiem naszej dobrej woli. O czasie przydatności kuponu zostali Państwo poinformowani w tej samej wiadomości e-mail, w której otrzymali Państwo bon podarunkowy.

Kupony wydane nieodpłatnie w ramach kampanii reklamowej lub jako wyraz dobrej woli wygasają podczas pierwszej rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#378 PostWysłany: 31 Mar 2018 12:48 

mediolan napisał(a):
Kupony wydane [...] jako wyraz dobrej woli wygasają podczas pierwszej rezerwacji.
:mrgreen: :mrgreen: Są pewnie też takie wydane ze złej woli :mrgreen: Te wygasają zanim dokona się jakiejkolwiek rezerwacji :twisted:

A tak BTW to:
mediolan napisał(a):
Wszystkie pozostałe kupony również mają termin przydatności, ale wygasają po jego upłynięciu, ponieważ są to tzw. kupony marketingowe/promocyjne lub grzecznościowe. Kupony marketingowe można często kupić np. w sklepach detalicznych (niemiecki LIDL, niemiecki Rossmann, niemieckie DM itp.). Dokładne warunki wydrukowane są na kartach kuponów.
Po co wspominać o tym w podstawowej formułce w polskich odpowiedziach?!
 PM off  

#379 PostWysłany: 01 Kwi 2018 01:09 

Loty: 107
Kilometry: 181 798
niebieski
poszukiwaczb napisał(a):
Mam kod na -20% do wykorzystania do dzisiaj
CCC26ZRJDH7

Nie wiem czy ktoś wykorzystał ,ale nie działał już ok 16 tej

Mam pytanie. Muszę dokupić dodatkowy bagaż .Bilet już mam kupiony
Zadzwoniłam na infolinię i pani (z akcentem rosyjsko brzmiącym)
poinformowała mnie ,że mam do wyboru dwie opcje
--- istniejący bilet anulować , zakupić nowy bilet dokupując bagaż za voucher
który mi wyślą

------zadzwonić 2 dni przed datą odjazdu i sprawdzić czy mogę zabrać dodatkową walizkę

Ponieważ kasy trochę brak ,nie za bardzo uśmiecha mi się kupować nowego biletu
jeśli nie dostanę voucheru ,lub będzie mi trudno go wykorzystać .

Co zrobić ,czy faktycznie otrzymam voucher od razu ?
 Profil Relacje PM off  

#380 PostWysłany: 01 Kwi 2018 01:32 
Awatar użytkownika

niebieski
W przypadku anulowania biletu, voucher otrzymujesz sekunde po zakonczeniu procesu anulacji biletu. Mysle ze nie piwinno byc problemu bys zabrala dodatkowy bagaz bezplatnie, wystarczy poprosic kogos kto podrozuje bez bagazu-pokombinuj.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 553 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości