Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Temat do informacji o masowych akcjach promocyjnych/cashback etc

ŻEBRANIU STOP - czyli "konkurs" z nagrodami ;)
zebraniu-stop-czyli-konkurs-z-nagrodami,19,64594

Dyskusja ogólna o FlixBusie
dyskusja-ogolna,35,123975

Oddam kod:
flixbus-kody-znizkowe,1528,155917

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 593 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: FlixBus - promocje
#581 PostWysłany: 16 Wrz 2025 13:22 

Ostrzeżenia: 1
niebieski
Może odpowiesz sobie sam? :roll:

kek napisał(a):
Ruszyła promocja na kupon na bezpośrednie przejazdy w Aldi Süd. Kupony można kupić online za 14,99 euro tutaj: https://www.aldi-deals.de/deal/flix-2025

Drobnym druczkiem są dopisane warunki, jednak takie same jak w Aldi Nord:
Cytuj:
Można zrealizować od 13.9.25 do 25.3.26, w szczególności na stronie http://www.flixbus.de lub za pośrednictwem aplikacji FlixBus, na podróże w okresie od 6.10.25 do 25.3.26. Wyjątek: okres od 18.12.25 do 6.1.26. Ważny na bezpośredni przejazd bez przesiadek autobusem FlixBus lub pociągiem FlixTrain na terenie Niemiec i Europy, z początkiem lub końcem podróży w Niemczech. Nie dotyczy przejazdów do następujących krajów: Finlandia, Estonia, Łotwa, Litwa, Węgry, Ukraina. Cena zawiera podatki i opłatę serwisową. Realizacja tylko przez osoby powyżej 14 roku życia. Na osobę można zrealizować maksymalnie 3 kody biletów. Na jedną rezerwację można zrealizować tylko jeden kod biletu. Anulowanie lub wypłata kodu biletu jest wykluczona. Obowiązują warunki rezerwacji Flix SE. Produkty są dostępne w ograniczonej ilości i mogą zostać wyprzedane wkrótce po rozpoczęciu promocji. Twój partner umowny: Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 Monachium

Prędzej próbuj z Warszawa - Bukareszt, zatrzymuje się w Budapeszcie. Ale marne szanse.Albo Warszawa - Graz (kurs przez Koszyce i Budapeszt).
 Profil Relacje PM off  

Azja w dobrej cenie 🔥 Loty z 3 polskich miast do Hongkongu od 2019 PLN✈️ 🇭🇰 Azja w dobrej cenie 🔥 Loty z 3 polskich miast do Hongkongu od 2019 PLN✈️ 🇭🇰
Urlop nad Atlantykiem 😎 Loty do Agadiru i 4* hotel z widokiem na ocean za 787 PLN 🌊 Urlop nad Atlantykiem 😎 Loty do Agadiru i 4* hotel z widokiem na ocean za 787 PLN 🌊
#582 PostWysłany: 16 Wrz 2025 14:29 

srebrny
@tiffany masz rację, nie zauważyłem, natomiast teraz widzę, że wspomnianej osobie z Peppera weszło Warszawa-Tallinn, a Estonia też jest teoretycznie wykluczona z promocji (i w sumie wszystko bez startu lub końca w Niemczech). Sprawdziłem trochę więcej tras i oto efekty:

Nie działają:
Warszawa-Bukareszt
Warszawa-Zagrzeb
Warszawa-Budapeszt
Warszawa-Wiedeń (wszystkie połączenia w testowej dacie 9.10)
Warszawa-Ljubljana
Warszawa-Tallinn z odjazdem o 18:30 i 11:50

Działają:
Warszawa-Zurych
Warszawa-Paryż
Warszawa-Kopenhaga
Warszawa-Mediolan
Warszawa-Tallinn z odjazdem o 4:55 i 22:55

Co ciekawe Berlin-Tallinn i Berlin-Budapeszt też wchodzą, mimo że są wykluczone z promocji. Różnica między połączeniami z Warszawy do Tallina o 18:30 i 11:50 a 4:55 i 22:55 jest taka, że te ostatnie dwie (działające) przebiegają przez Niemcy, a pierwsze dwie nie.

Na tej podstawie stwierdzam, że:
- działają (prawdopodobnie) wszystkie trasy, które w dowolnym momencie przebiegają przez Niemcy
- FlixBus znowu się walnął i nie zablokował krajów wykluczonych z promocji (na ten moment; może później to zmienią jak ostatnio)
- wykluczony okres świąteczny faktycznie jest wykluczony
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
6 ludzi uważa post za pomocny.

#583 PostWysłany: 16 Wrz 2025 14:48 

niebieski
Przez Wiedeń jeździ x linii z PL do Monachium, proponuję sprawdzić.

działające linie przebiegają przez Niemcy więc w sumie można było liczyć że zadziałają.

A odlicza Ci opłatę serwisową?
 Profil Relacje PM off  

#584 PostWysłany: 16 Wrz 2025 15:13 

srebrny
@tiffany sprawdziłem trasy Kraków - Wiedeń (ponownie testowo na 9.10) i trasa z odjazdami o 1:00 i 16:45 nie działają, a z odjazdem o 11:45 działa - i ta działająca jedzie później dalej z Wiednia do Monachium, więc potwierdza to moją teorię.
Kod opłatę serwisową również zbija, natomiast nawet gdyby nie zbijał, to zawsze można zmienić wersję językową strony Flixbusa na jakiś kraj, który opłaty serwisowej nie ma, typu Norwegia czy Turcja

Załączniki:
IMG_3170.jpeg
IMG_3170.jpeg [ 161.1 KiB | Obejrzany 975 razy ]
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#585 PostWysłany: 16 Wrz 2025 16:19 

platynowy
kek napisał(a):
- działają (prawdopodobnie) wszystkie trasy, które w dowolnym momencie przebiegają przez Niemcy

Tym bardziej strasznie brakuje funkcji która pozwala przeglądać wszystkie trasy Flixa....

Teraz mamy tylko wyszukiwanie z/do, albo wszystkie odjazdy/przyjazdy na dzisiaj. Ich mapka też do niczego się nie przydaje, bo uwzględnia przesiadki.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#586 PostWysłany: 16 Wrz 2025 20:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Kupiłem dzisiaj voucher stacjonarnie w sklepie Aldi Nord (online są z Aldi Sud) i konfiguracja kuponów jest chyba identyczna jak napisał kek - te same trasy działają i nie działają.

Działa przebiegające przez DE np. Warszawa-Londyn
Warszawa-Mediolan

Ostatnio było mniej restrykcji

Jeśli chcecie sprawdzić trasę na offlinowym voucherze, to napiszcie mi priv

kek napisał(a):
Na tej podstawie stwierdzam, że:
- FlixBus znowu się walnął i nie zablokował krajów wykluczonych z promocji (na ten moment; może później to zmienią jak ostatnio)
- wykluczony okres świąteczny faktycznie jest wykluczony
 Profil Relacje PM off  

#587 PostWysłany: 18 Wrz 2025 11:18 

niebieski
Przysłali mi zaległe kody.
 Profil Relacje PM off
matek1212 lubi ten post.

#588 PostWysłany: 19 Wrz 2025 09:45 

niebieski
ja się chciałem tylko upewnić, że to kody przyjdą na maila
bo w formularza przy koszyku zakupu https://www.aldi-deals.de/deal/flix-2025
trzeba jakiś (niemiecki) adres podać

możecie potwierdzić?
 Profil Relacje PM off  

#589 PostWysłany: 19 Wrz 2025 09:47 

srebrny
@dominiq1920 tak, przychodzą na e-maila
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
dominiq1920 uważa post za pomocny.

#590 PostWysłany: 19 Wrz 2025 10:09 

niebieski
informacyjnie dodam, że trzeba podać kod pocztowy z zasięgu aldi sud - podawałem adres polskiej ambasady w Berlinie i był error - nie jesteś w zasięgu
po podaniu kod 81735 (Monachium, reszta adresu nie jest sprawdzana) - można przejśc do opłat - jest nowocześnie działa nawet Apple Pay z komputera (w polskich sklepach to rzadkość)
i kod jest wyświetlany na ekranie natychmiast po zakupie
 Profil Relacje PM off
czeskipepik lubi ten post.

#591 PostWysłany: 08 Paź 2025 20:47 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Takie ceny w listopadzie.

Załączniki:
IMG_2416.png
IMG_2416.png [ 270.58 KiB | Obejrzany 418 razy ]
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#592 PostWysłany: 08 Paź 2025 21:32 

niebieski
efekt RJ :mrgreen:
ostatni przewoźnik w Europie którego flixbus nie ma w poważaniu, chciałby kupić i chyba jedyny który im się skutecznie oparł.
Aż kłuje w oczy że jak RJ nie dał promo na piątki i niedziele to flix zrobił 100% to samo. Pn-czw i soboty tylko, kursy sąsiadujące z odjazdami RJ.
Nie mogę się doczekać na Berlin po 2,99 :mrgreen:
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.

#593 PostWysłany: 16 Paź 2025 23:37 

niebieski
A.nawiasem mówiąc flix chyba osiągnie w listopadzie historyczne minimum co się tyczy kursów na tej trasie. W środku tygodnia ma obecnie zaledwie 6 kursów (7 się wyświetla bo jeden ma dwa przystanki).

I w sumie zupełnie mi to nie przeszkadza. "Tam są drzwi" i niech wraca tam skąd przyjechał z tą całą green mobility.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 593 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 26, 27, 28, 29, 30

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości