Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Kwi 2015 08:03 

niebieski
Organizuję kawalerski i chcę do ostatniej chwili utrzymywać kumpla w przekonaniu, że leci gdzie indziej. Myślę o przerobieniu karty pokładowej i zmianie miasta docelowego. Pomijając konsekwencje podrabiania karty, to ktoś to w ogóle sprawdza przy pierwszej kontroli przed security (Lotnisko Chopina)? Czy tylko skanują kod? Oczywiście przy kontroli karty przed wejściem do samolotu karta będzie już oryginalna.
 Profil Relacje PM off  

🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄 🇮🇹 Ucieknij na przedłużony weekend do Rzymu za 771 PLN ☀️✈️ Loty, 4⭐ hotel i klimat świąt 🎄
Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️ Z Polski prosto pod Taj Mahal 🇮🇳💖 Bezpośrednio PLL LOT do Nowego Delhi i Mumbaju od 1974 PLN 🌏✈️
#2 PostWysłany: 17 Kwi 2015 08:08 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 152 863
niebieski
Na kilkanaście lotow z Chopina zawsze było tylko skanowanie przed security, czasem samemu przykładając kartę do czytnika.

btw, czytałem gdzieś w sieci, nie wiem ile w tym prawdy, że osoby sobie edytują karty LCC dodając priorytety czy inne usługi....
 Profil Relacje PM off
maciek uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 17 Kwi 2015 08:25 

srebrny
Ja czytalem na forum o takich praktykach ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 17 Kwi 2015 08:31 
Awatar użytkownika

Loty: 88
Kilometry: 152 863
niebieski
może i to było na tym forum ale jeszcze zanim miałem konto i byłem tylko biernym czytaczem ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 17 Kwi 2015 08:39 

niebieski
A musisz mu w ogole mówić, gdzie lecicie ?
Nie mogłeś powiedzieć, że to tajemnica ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 17 Kwi 2015 10:51 

niebieski
I co, zasłonię mu oczy jak dostanie kartę pokładową?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Kwi 2015 10:55 
Awatar użytkownika

Loty: 371
Kilometry: 601 471
Masz zamiar uswiadomic go jak juz bedize na miejscu ? :D odprawiasz sie na telefonie, wpuszczasz go na ta karte pokladowa. Ale i tak podejdziecie pod gate i sie dowie, wiec czy te 5 minut sa az tak duza roznica ?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 17 Kwi 2015 11:16 

niebieski
Plan jest taki, żeby go wkręcić. Pytanie było czy to przejdzie. Dzięki za odpowiedzi i jak dla mnie koniec tematu.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 17 Kwi 2015 11:17 
Awatar użytkownika

srebrny
Skoro koniec to zamykam.
maciek lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Kashpir oraz 10 gości