Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Kwi 2015 00:10 

Witam,

na początku się przywitam :)) Jestem Łukasz, czasem latam, zbieram mile Miles&More, lubię fly4free na facebooku i rzadko udzielam się na różnych forach...

ALE

Mam bilet:
Gdańsk - Rzym, data: 31 mar 2015; wylot: 18:10 (LOT ODWOŁANY)
Rzym - Gdańsk, data: 04 kwi 2015; wylot: 21:20

Moje pytanie dotyczy odwołanego lotu. Ok. godziny 21:30 poinformowano, że lot zostaje odwołany. Mogłem online zmienić lot na inny, np. na sobotę, kiedy mam wracać co nie było dla mnie satysfakcjonujące. Zależy mi, żeby być w Rzymie jeszcze jutro do wieczora.

Napisałem do Wizzair zapytanie i czekam na odpowiedź
Cytuj:
Dzień Dobry,

W dniu dzisiejszym odwołano wskazany wyżej lot. Bardzo zależy mi, żeby jak najszybciej dostać się do Rzymu. Najbliższy lot widoczny po wyborze opcji zmiana rezerwacji to lot na sobotę 04 kwietnia 2015 roku.

Proszę o informację czy Wizzair zapewni jutro samolot na trasę Gdańsk - Rzym ? W przypadku, jeżeli nie, czy mogę zarezerwować inny lot (w jedną stronę) i liczyć na zwrot kosztów ? W takim przypadku wróciłbym połączeniem w sobotę 04 kwietnia na który mam już wykupiony bilet.

Proszę o możliwie szybszą odpowiedź,
Jeżeli w dniu jutrzejszym - jeżeli to możliwe - o kontakt telefoniczny,

Nie odpisano mi jeszcze, ale z informacji które otrzymałem (znajomi poznani na lotnisku dzwonili do Wizzair) wiem, że Wizzair nie podstawi jutro samolotu.
Z fly4free.pl wiem, że jutro o 10:55 i o 18:55 jest ciekawe połączenie airberlin, jednak kosztuje ok. 1150 zł

PYTANIE: Co poradzicie mi zrobić, żeby dostać się jutro do Rzymu i wrócić Wizzairem z biletem wykupionym na sobotę ?

Z góry dziękuję za odpowiedź / Peace!
 Profil Relacje PM off  

Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴 Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴
🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍 🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍
#2 PostWysłany: 01 Kwi 2015 00:29 

Najłatwiej było by zmienić zapewne od ręki na infolinii Wizzair na lot 01.04.2015r. o 10:15 rano (kwestia dotarcia w ciągu 9 godzin do Pyrzowic gierkówką) na bezpośredni lot wizzair Pyrzowice - Flumicino, powrót zgodnie z planem 4, cała reszta jest zagadką co do postawy wizzair
 PM off  

#3 PostWysłany: 01 Kwi 2015 00:32 

Niemożliwe, najszybszy pociąg do Pyrzowic o 7 rano z Gdyni i po 13 w Katowicach...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Kwi 2015 00:45 

srebrny
09:10 Gdańsk GDN 10:55 Eindhoven EIN Wizz Air
13:55 Eindhoven EIN 16:05 Rzym CIA Ryanair
Trochę kosztuje (ok 870) ale będziesz w miarę wcześnie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości