Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 389 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Następna
Autor Wiadomość
#81 PostWysłany: 20 Kwi 2016 20:14 

acdzoana napisał(a):
Mecz: POLSKA - NIEMCY
Ilość wolnych miejsc: 8
Miejsce wyjazdu: Radomsko/Katowice
Szacunkowy termin wyjazdu/powrotu: 15.06 ( w planach nocleg w METZ )
Powrot nastepnego dnia po meczu - mozliwosc dostosowania sie.
Orientacyjny koszt na 1 osobę: 250 PLN

Hej, ja jestem z okolic Katowic i wybieramy się we 2 na mecz z Niemcami, podasz jakiś kontakt?
 Profil Relacje PM off  

Bali na rozpoczęcie sezonu za 2441 PLN ☀️🌴 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙 Bali na rozpoczęcie sezonu za 2441 PLN ☀️🌴 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙
Zimowe słońce na Sycylii 🌞🏖️ 3 dni w pięknym Trapani za 689 PLN 😍 Zimowe słońce na Sycylii 🌞🏖️ 3 dni w pięknym Trapani za 689 PLN 😍
#82 PostWysłany: 21 Kwi 2016 16:32 

[quote="jerchom"][quote="peja"]Szukamy transportu na mecz Polska - Irlandia w Nicea !
Nocleg mamy od 10 czerwca do 18 ;)
Jak ktoś z podobnymi planami to zapraszam na pw.

[quote="peja"]Szukamy transportu na mecz Polska - Irlandia w Nicea !
Nocleg mamy od 10 czerwca do 18 ;)
Jak ktoś z podobnymi planami to zapraszam na pw.

Do obu Was chcę jechać z Poznania i się z kimś zabrać do Nicei właśnie w tym terminie
 Profil Relacje PM off  

#83 PostWysłany: 21 Kwi 2016 23:46 

zolw, daj cynka na pw. Ja nie mogę się do Ciebie na pw napisać
 Profil Relacje PM off  

#84 PostWysłany: 22 Kwi 2016 11:54 

gotuwa napisał(a):
Posiadam wolne miejsca

Polska - Niemcy

Zbieram chętnych na busa z Warszawy. Nas jest pięcioro, więc jeszcze ktoś się zmieści.
Chcemy dojechać do Paryża na 15.06.16
Powrót 17.06.16

Zapraszam chętnych do kontatku

byłbym zainteresowany jednak nie mogę pisać pw :/
 Profil Relacje PM off  

#85 PostWysłany: 24 Kwi 2016 20:16 

Zbanowany
Witam jestem zainteresowany transportem na mecz Niemcy Polska. Jestem z warszawy.
 Profil Relacje PM off  

#86 PostWysłany: 24 Kwi 2016 21:24 

Czołem,

Szukam transportu na mecz Polaków z Niemcami dla 2 lub 4 osób.
Dwie osoby z Warszawy, dwie z Poznania. Możemy dojechać do dowolnego miasta.

Mój adres mailowy: wasylq@gmail.com

Pozdrawiam, Michał.
 Profil Relacje PM off  

#87 PostWysłany: 25 Kwi 2016 20:28 

hej,

szukamy transportu na mecz POLSKA NIEMCY w Paryżu 16.04.2016 dla 4 osób, najlepiej z Poznania.

Ewentualnie szukamy chętnych aby zorganizować wspólny dojazd większym busem. Kontakt psokolowski90@gmail.com

pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#88 PostWysłany: 26 Kwi 2016 16:16 

Witam,szukam transportu na mecz Polska-Ukraina do Marsylii ,najlepiej Białystok lub Warszawa,ewentualnie gdzieś niedaleko tych miast,wyjazd w poniedziałek 20.06.2016 ,kontakt ador66@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

#89 PostWysłany: 27 Kwi 2016 20:49 

Loty: 48
Kilometry: 62 840
Witam
Szukam transportu na mecz Polska - Ukraina dla 2 osób , ewentualnie liczba może wzrosnąć do 4 osób . Najlepiej jakby ktoś wybierał się busem , autbusem , żeby można było się dołączyć . Jesteśmy z okolic Rzeszowa , ale możemy dojechać do Krakowa , Katowic , Warszawy ewentualnie gdzieś dalej . Gdyby ktoś , coś to proszę o kontakt : donek95@wp.pl . Pozdrawiam .
 Profil Relacje PM off  

#90 PostWysłany: 29 Kwi 2016 14:56 

Loty: 27
Kilometry: 49 997
niebieski
Witam, wybiera się ktoś ze Szczecina lub z okolic do Marsylii na mecz z Ukrainą?
Szukam jednego miejsca
 Profil Relacje PM off  

#91 PostWysłany: 01 Maj 2016 23:12 

Loty: 39
Kilometry: 46 214
niebieski
Szukam transportu na mecz z Ukrainą w Marsylii, najlepiej z Warszawy. Wybieram się sam, więc chętnie dołączę do jakiejś ekipy/zorganizowanego wyjazdu.
Gdyby ktoś/coś zapraszam na pw :)
 Profil Relacje PM off  

#92 PostWysłany: 02 Maj 2016 16:22 

Zbanowany
WYJAZD AUTOKAROWY NA MECZ EURO 2016 UKRAINA - POLSKA do Marsylii

Wyjazd komfortowymi i nowymi (2 i 3-letnimi) autokarami.

Start: 20 czerwca godz. 09:00 spod Torwaru (Warszawa, Łazienkowska
6A)
Przyjazd do Marsylii: następnego dnia rano
Początek meczu na stadionie Stade Velodrome: godz. 18:00
Powrót: wyjazd z Marsylii po meczu, ok. godz. 22:00
Przyjazd do Polski: 22 czerwca w godz. wieczornych

Czas do meczu będzie można spędzić m.in. na plaży Prado na Lazurowym Wybrzeżu (3 km od stadionu Stade Velodrome)
Cena 670 zł/os. obejmuje przejazd autokarem na trasie Warszawa - Marsylia - Warszawa

Możliwość dołączenia w Łodzi (ok. godz. 10:30, dworzec PKS) oraz w Poznaniu (ok. godz. 13:15, dworzec PKS).

https://www.facebook.com/events/538267119678598/
 Profil Relacje PM off  

#93 PostWysłany: 04 Maj 2016 04:58 

Mam 2 lub 3 wolne miejsca w samochodzie osobowym na mecz Polska - Niemcy. Wiadomo, w 4 osoby w aucie większy komfort, ale w 5 z kolei weselej i taniej dla współpasażerów.

Planuję wyjechać około 15.06 z Łodzi lub Kutna. Powrót 17 lub 18.06. Kwestia dogadania.
Zabiorę w jedną lub obie strony. Możemy też zgarnąć kogoś na trasie. W ostateczności minimalnie zboczyć z trasy. Bardziej mi pasują ludzie, którzy też będą z nami wracać.
Koszt muszę doprecyzować w zależności od różnych czynników i ilości osób, ale od osoby w jedną stronę raczej będzie w przedziale 200-250 zł.
Interesują mnie wyłącznie kulturalni ludzie. Żadnej chołoty. Mile widziane osoby starsze/para/małżeństwo, ale to nie jest konieczne.
Żadnego chlania po drodze i przeklinania co drugie słowo :) A poza tym to totalny luz.

W grę wchodzi jakieś zwiedzanie po drodze, postój na smaczne jedzenie, jakieś spontany, ale to tylko opcje.

Ponieważ nie mam jeszcze noclegu to byłoby genialnie gdyby coś razem zorganizować z towarzyszami podróży, trzymać się razem żeby się nie pogubić. Interesują mnie bardzo tanie noclegi aby tylko było schludnie i bezpiecznie. Miło by było wspólnie pozwiedzać Paryż itp.

Jeśli ktoś jest chociaż wstępnie zainteresowany lub może ma jakieś ciekawe propozycje to pisać na jestem.izabela@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

#94 PostWysłany: 04 Maj 2016 14:20 

Witam,jest nas 4ech a jedziemy busem 9cio osobowym więc parę miejsc dla fajnych osób na pewno by się znalazło :) jedziemy na dwa mecze... Polska-Niemcy i Polska-Ukraina. Planujemy start 15tego i ew. jeden nocleg po drodzę i jeden nocleg w Paryżu, a potem dojechać na Lazurowe Wybrzeże i zakotficzyć gdzieś na jakimś fajnym campingu , troszkę zwiedzić wybrzeże i fajnie doczekać do meczu z Ukrainą. Ruszamy z okolic Konina i Piły.
Proszę pisać na tomekkosa1@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

#95 PostWysłany: 04 Maj 2016 14:56 

WYJAZD NA MECZ EURO POLSKA vs NIEMCY

Poszukuję osób z województwa kujawsko- pomorskiego, które wylosowały bilet na mecz Polska Niemcy w Paryżu, 16 czerwca i zastanawiają się w jaki sposób tam dotrzeć.
Mamy 4 wolne miejsca w busie 8 osobowym.
Wyjazd z Inowrocławia 15 czerwca ok 16.00. W drogę powrotną ruszamy prawdopodobnie bezpośrednio po meczu. Koszt ok. 400 zł.
 Profil Relacje PM off  

#96 PostWysłany: 04 Maj 2016 15:06 

Szukam wspólnego dojazdu:

11.06 planowo po 17:00 na trasie Bergamo Lotnisko, Bergamo lub Mediolan - Nicea

nocleg w Nicei

Mecz: 12.06 Nicea 18:00 Polska - Irlandia Płn

powrót 12.06.2016r. po meczu trasa powrotna Nicea - Bergamo Lotnisko, Bergamo lub Mediolan (13.06. poranny W6 Bergamo - Warszawa)

Liczba osób:2
(przejazd w jedną lub 2 strony - wspólny wynajem samochodu, spory udział w kosztach przejazdu itp)
 PM off  

#97 PostWysłany: 04 Maj 2016 15:25 

Okolice kujawsko - pomorskiego. Piszcie: phufigaro@wp.pl

uote="radziu89"]cześć

widzę że jest tu nas trochę, znajoma ma bilety na mecz i chce mi je sprzedać, i powiedziałem że dam jej znać jak ogarnę transport, teoretycznie mógłbym się zabrać koniem,,TIR,, ale potem na miejscu mogą mnie trochę koszty dodatkowe ,, zjeść,,

wypozyczenie busa okolice Poznania to 260 zł doba zakładam 3 doby / czyli 800 zł (sprzątanie )

paliwo to nie wiem taki renault traffic pali niech z 11 l na 100 czyli paliwo powiedzmy 286 eur +- 5 zł (zaokrąglam w górę) czyli wychodzi +- 250 zł za osobę.. / fakt że dwóch kierowców trochę ma przechlapane więc powiedzmy że oni by mieli ciut taniej.. Tylko co wtedy z noclegiem ? czy dla 9 osób znajdą się jakieś apartamenty? chociaz żeby po meczu się kimnąć...[/quote]

-- 04 Maj 2016 16:29 --

Nie mogę wysłać Pw. Napisz: phufigaro@wp.pl, albo dzwon: 608062255
Szukamy wspólnego dojazdu

Mecz: Polska - Niemcy, 16.06, St. Dennis
Liczba zainteresowanych osób: 4
Miejscowość: (Białystok, Gdańsk, Warszawa, Bydgoszcz, Poznań - dostosujemy się)
Chętnie dorzucimy się do zorganizowanego transportu. Jakie koszty? Jakie pomysły jak tam dotrzeć???[/quote]
 Profil Relacje PM off  

#98 PostWysłany: 04 Maj 2016 15:54 

Szukamy dwóch osób do wyjazdu na mecz Polska-Niemcy na Euro 2016 we Francji z Trójmiasta

Chcemy jechać w cztery osoby (pięcioosobowym autem). Wyjazd z Trójmiasta we wtorek wieczorem (14.06), mecz w czwartek wieczorem (16.06). Powrót w piątek rano (17.06), czyli od razu po meczu. Śpimy w namiocie gdzieś na polu namiotowym 100-150 km od Paryża.

Najlepiej byś był/była kierowcą, bo w jedną stronę to ok. 1600 km (po 400 km na głowę przy czterech osobach).
koszt paliwa to ok. 250 zł/os. (w dwie strony).

Do tego jakaś opłata za miejsce na polu namiotowym + bilety na komunikację w dniu meczu (samochodem można podjechać na stację metra i stamtąd ruszyć pod Stade de France).

Mejl: patrikos84@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#99 PostWysłany: 04 Maj 2016 16:39 

czy ktos moze bedzie wracac po meczu polska-ukraina w marsylii przez genewe lub lyon? szukam transportu dla dwoch-trzech osob. z gory dziekuje za odpowiedz & pozdrawiam

#100 PostWysłany: 04 Maj 2016 23:16 

Guru992 napisał(a):
Posiadam wolne miejsca

Razem z bratem wybieramy się autem na pierwsze 2 mecze Polaków. Szukamy chętnych do wspólnej wyprawy :) Samochód w kombi, miejsca sporo. Noclegów jeszcze nie rezerwowaliśmy, więc jest opcja wspólnego zaplanowania podróży.

Wyjazd do Nicei w czwartek (9.06) lub piątek (10.06), następnie w środę rano (15.06) wyjazd w okolice Paryża i najprawdopodobniej w piątek (17.06) powrót do Polski.

Miejsce wyjazdu: Kamienna Góra/Wrocław (tutaj do ustalenia)

Kontakt: rafiozol@gmail.com

Do osoby, która pisała w tej sprawie: proszę o kontakt mailowy, bo nie mam możliwości odpowiedzi na pw. Oferta aktualna.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 389 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość