Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost

Wszystkie próby obrotu biletami na mecze "wymiana" lub sprzedaż zostaną nagrodzone w sposób ostateczny więc proszę nie próbować

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 134  Następna
Autor Wiadomość
#821 PostWysłany: 17 Mar 2016 16:40 

samo zaksięgowanie czy też ściągnięcie od blokady na koncie karty na rzecz UEFA potrwa kilka dni, także tu mają sporo czasu
 PM off  

Phuket w porze suchej❗😲 12 dni na wyspie za 3690 PLN ✈️ + 5⭐ 🛏️ Phuket w porze suchej❗😲 12 dni na wyspie za 3690 PLN ✈️ + 5⭐ 🛏️
🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 307 PLN 😍 🔥 Mega okazja 🚨 Kaukaz za grosze🚨 City break w Gruzji za 307 PLN 😍
#822 PostWysłany: 17 Mar 2016 16:42 

niebieski
Zastanawiam się jaki system to obsługuje, bo jeżeli mają dokonać rewizji WSZYSTKICH TRANSAKCJI to musi to potrwać...
 Profil Relacje PM off  

#823 PostWysłany: 17 Mar 2016 16:46 

niebieski
Spory burdel tam mają. Ja na jednym z kąt kupiłem 3 bilety wcześniej i jeden wczoraj. Dostałem w obu przypadkach maile potwierdzające. z tym że teraz sie loguję i nic nie mam na tym koncie. Ten portal możę być jeszcze trochę zamknięty
 Profil Relacje PM off  

#824 PostWysłany: 17 Mar 2016 16:50 

Przez kilka dni radzę się nie logować, szkoda zachorować na nadciśnienie, czy też inne poważne schorzenia - ja w każdym bądź razie się nie loguję, po tym co wczoraj na stronie się działo (a nuż coś tam błędnie usunęli, a np. pojutrze naprawią)
 PM off
Maniek1986 lubi ten post.

#825 PostWysłany: 17 Mar 2016 17:02 

korzystając z przymusowej przerwy w polowaniu ;) może podam informację związaną z portalem ale dotyczącą sprzedaży biletów:
otóż sprzedałem przez portal bilety wylosowane w lipcu 2015 r. na hicior ROSJA-SLOWACJA i kasę za bilety oddali mi bez potrącania żadnej prowizji w 7 dniu od sprzedaży :D czyli jest ok ze zwrotami :!:
przy okazji dodam że zrobiłem interes roku bo przy kupnie biletów w lipcu ub. r. przewalutowało mi Euro po 4,22 zł a odsprzedając teraz bank policzył mi po 4,42 zł. czyli za 4 sztuki całe 40 zł. do przodu :mrgreen:

Ostatnio edytowany przez biedab, 17 Mar 2016 17:05, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

#826 PostWysłany: 17 Mar 2016 17:04 

niebieski
Szacun.Jesteś pierwszym co zarobił na Rosja-Słowacja!!! Legalny koń :lol: :lol: :lol:
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

#827 PostWysłany: 17 Mar 2016 18:27 

Zbanowany
Wczoraj to jakas masakra była, złapałem kilka biletów na POL UKR 2 i 3 kat, 4 kat miałem kilka razy w koszyku ale nie dopuściło mnie do płatności i po jakimś czasie kasowali z koszyka bilety. Zlapałem także 4 bilety 3 kat na ćwierćfinał w Bordo. Tam zagra zwyciezcy 1/16 finału w którym zmierzy się 1 miejsce z Polskiej grupy oraz w drugim meczu 1 miejsce z grupy Wlochy Belgia z 2 miejscem z hiszpanskiej grupy.

Pytanie, przez przypadek kupiłem bilety nie te co trzeba, chodzi o mecz Francja Romunia, w Polsce z cudem mozna bylo dostac bilety na mecz otwarcia, tutaj jest nadwyżka, myślicie ze o UEFA mozna jakos zainterweniowac i prosic o anulowanie tej transakcji czy trzeba zrobic chargeback w banku ?
 Profil Relacje PM off  

#828 PostWysłany: 17 Mar 2016 18:42 

Nie ma podstaw do procedury chargeback w banku, w/w bilet zapewne wrzuciłeś celowo, by przedłużyć czas na opłacenie biletów z koszyka
 PM off
sunxem lubi ten post.

#829 PostWysłany: 17 Mar 2016 18:56 

A mi wczoraj pięknie wpadły 4x 4 kat Pol-Irl, z mailem potwierdzającym. Ale że dzisiaj aż tyle trwa im reanimacja portalu?
Sądze że serwery są już dawno gotowe na przyjecie userów, problem mają być może z bazą danych biletów sprzedanych lub "nadsprzedanych"
Weryfikacje więc pewnie potrwają jeszcze ://
 Profil Relacje PM off  

#830 PostWysłany: 17 Mar 2016 19:25 

sunxem napisał(a):
A mi wczoraj pięknie wpadły 4x 4 kat Pol-Irl, z mailem potwierdzającym

Dobrze wykombinowales, bo stadion w Nicei jest malutki i Kat 4 tym bardziej się opłaca, że pewnie będziesz tuż za bramką z fajną widocznością. Na większych stadionach (w tym Saint Denis i Marsylia) to już nie takie fajne. Ja bym chętnie do Nicei się wybrał ale biorąc pod uwagę szanse Polski na grę w 1/8 i dalej, 2-3 tyg. we Francji nie wiem czy wytrzymam :D
 Profil Relacje PM off  

#831 PostWysłany: 17 Mar 2016 19:34 

Kombinowania to tutaj było akurat mało. Najwięcej to było szczęścia i setek prób przejścia do ostatniego etapu zakupu... a tak to cały czas non stop błąd i wywalało...
 Profil Relacje PM off  

#832 PostWysłany: 17 Mar 2016 20:11 

niebieski
Wiem, że w Nyonie liczą każdego eurocenta, ale czy wyobrażacie sobie sytuację, że stawiają portal (np. dzisiaj) na nogi, wchodzicie w bilety a tam w "being edited" widnieją kupione bilety (jeśli wbiliście oczywiście na płatność) ? Wówczas problem oczywiście mają Ci którzy zamiast wyrzucić tickety, puścili płatność z "Albania Trickiem"...
 Profil Relacje PM off  

#833 PostWysłany: 18 Mar 2016 00:32 

Info dla tych, którzy chcą odsprzedać bilety kupione po 9 marca na platformie:

Odpowiedź jaką otrzymałem od UEFA:
'Please note that it is and will also not be possible to put up for resale tickets purchased on the Ticket Resale Platform.'

Mam nadzieję, że to tylko zasłona dymna z ich strony, bo chcę szybko pozbyć 4 biletów na Ukrainę ...
 Profil Relacje PM off  

#834 PostWysłany: 18 Mar 2016 00:37 

Zawsze możesz sprzedać na viagogo czy innym portalu. Właśnie sprzedałem 4 bilety cat 4 na mecz Islandia - Austria, po dwóch dniach od wystawienia.
 Profil Relacje PM off
samaki9 lubi ten post.

#835 PostWysłany: 18 Mar 2016 00:40 

niebieski
wujek5 napisał(a):
Info dla tych, którzy chcą odsprzedać bilety kupione po 9 marca na platformie:

Odpowiedź jaką otrzymałem od UEFA:
'Please note that it is and will also not be possible to put up for resale tickets purchased on the Ticket Resale Platform.'

Mam nadzieję, że to tylko zasłona dymna z ich strony, bo chcę szybko pozbyć 4 biletów na Ukrainę ...

W takim razie czy to był błąd ? Bilety kupione w środę :)

Załączniki:
tickets.jpg
tickets.jpg [ 116.41 KiB | Obejrzany 2583 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#836 PostWysłany: 18 Mar 2016 01:12 

niebieski
Mam nadzieję "jutro" to ruszy, bo już powoli się stęskniłem za tą platformą :P Widzę ładny syf się narobił skoro tyle to ogarniają:D
 Profil Relacje PM off  

#837 PostWysłany: 18 Mar 2016 01:17 
Awatar użytkownika

Loty: 234
Kilometry: 423 328
BTW, sledze co piszecie tu od dawna, nie udzielam sie w forum, pozdrawiam, Niech żyje Polska
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#838 PostWysłany: 18 Mar 2016 10:18 

Na moim koncie UEFA usunęła wszystkie zamówienia Being Edited :/ Nawet te opłacone. F*ck !
 Profil Relacje PM off  

#839 PostWysłany: 18 Mar 2016 10:30 

U mnie też. Zostały tylko te w statusie Fully Paid. Może więc niedługo ruszy portal...
Czyli jednak mit o nadsprzedanych ticketach nie jest fikcją...:???
 Profil Relacje PM off  

#840 PostWysłany: 18 Mar 2016 10:38 

Loty: 3
Kilometry: 4 296
Ja wszedlem na portal na samym poczatku wrzuty i mimo moich usilnych prób nie udalo mi sie za zaden bilet zaplacic...a mialem w koszyku same perelki z polfinalami wlacznie :evil:

Jak myslicie- Uefa poinformuje wczesniej w komunikacie,kiedy otworza portal,czy raczej zrobia to z nie nacka i trzeba czatowac?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 134  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości