Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost

Wszystkie próby obrotu biletami na mecze "wymiana" lub sprzedaż zostaną nagrodzone w sposób ostateczny więc proszę nie próbować

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 134  Następna
Autor Wiadomość
#41 PostWysłany: 12 Mar 2016 15:13 

nie palę, nie palę

imacro jest wtyczką jak ARP czy coś bardziej zaawansowane, acha i czy jest na chrome?

Wicker, jaki cel miałbym ściemniać? raczej zależy mi na biletach niż żeby skłamać.
Proponuje nie ciągnąć tematu to to neverendingstory.
 Profil Relacje PM off  

SZTOS 🔥 Bezpośrednie loty na Maderę za 476 PLN ❗😲 SZTOS 🔥 Bezpośrednie loty na Maderę za 476 PLN ❗😲
🚨 Okazja 🚨 Loty (z bagażem) do Sri Lanki za 1899 PLN 🚨 Okazja 🚨 Loty (z bagażem) do Sri Lanki za 1899 PLN
#42 PostWysłany: 12 Mar 2016 15:30 

wiesz co wicker, no to juz trzeba byc bezczelnym by zarzucic mi prace na skryptach, AREP lub makrach jak od poczatku pracuje na paluchach. :evil:
ale nie, Ty wiesz lepiej. :shock:

wczoraj 13h polowania, transferu poszlo mi kilka gb na playu, wkurzony bylem, ale jak przyfarci bo naprawde swoje wysiedze i wyklikam, kto wie ten wie z uzytkownikow to trafia sie ktos kto mi zarzuca tego typu praktyki. :x

szkoda ze przed chwila na ger kat 1 mi nei zadzialal "skrypt" bo bym przytulil
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 12 Mar 2016 15:34 

Loty: 64
Kilometry: 79 253
Nie ma co owijać w bawełne.Bilety schodzą w setne sekundy nie ma żadnych szans by normalny laik kupił bilet bez problemu.Na platformie siedzi sporo osób co wie to i owo i nie koniecznie muszą mieć czas na posty na forach...A Uefa ma na to misia,skoro bilety schodzą i kasa wpływa na ich konta.
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 12 Mar 2016 15:43 
Awatar użytkownika

Loty: 175
Kilometry: 327 442
niebieski
sauronek napisał(a):
to uzywasz skyptu czy nie? bo nie zrozumialem. haha :lol:
ja tez wolalbym pol ger - mam tam 6 sztuk, ale dzis posucha straszna.
6 sztuk ? Jesteś quniem czy co ?

@baxxty79

Od dziś dopiero siedzę na platformie i bez żadnych problemów udało mi się wrzucić 2 razy POL - UKR 2 kat, ale nie kupiłem bo poluje na tańsze.

@sauronek

W takim razie spoko ;) Zwracam honor. Jestem trochę za bardzo przewrażliwiony na koni. :evil:

Ostatnio edytowany przez wojtekf93, 12 Mar 2016 15:55, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
sauronek lubi ten post.

#45 PostWysłany: 12 Mar 2016 15:50 

a co w tym zlego ze mam 6 sztuk? Konie maja biletow w setki - zapiszcie to sobie:D
potrzebuje 10 by z rodzina pojechac i przyjaciólmi.
to juz nie te lata ze sam z kolega sie zabiore dla frajdy.
zona, + 2 dzieci, + 2 rodzice i ja to akurat 6.
 Profil Relacje PM off
wojtekf93 lubi ten post.

#46 PostWysłany: 12 Mar 2016 15:52 

Loty: 64
Kilometry: 79 253
wojtekf93 napisał(a):
sauronek napisał(a):
to uzywasz skyptu czy nie? bo nie zrozumialem. haha :lol:
ja tez wolalbym pol ger - mam tam 6 sztuk, ale dzis posucha straszna.
6 sztuk ? Jesteś quniem czy co ?

@baxxty79

Od dziś dopiero siedzę na platformie i bez żadnych problemów udało mi się wrzucić 2 razy POL - UKR 2 kat, ale nie kupiłem bo poluje na tańsze.

Spoko przecież nie pieje do Ciebie mnie też po pierwszym dniu udało sie trafić 4 kat Ukr,Miałem na myśli tych ludzi którzy sami zajmują sie stroną,jej indeksowaniem jej programowaniem i redagowaniem.Sami przecież mogą znajomym sprzedawać grypsy i każdy wie jak skutecznie urwać bilet to proste...
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 12 Mar 2016 16:00 

Mi się udało przy pomocy zwykłego F5 chwycić Pol-UKR w 2 kat. Za drogo to wyrzuciłem z koszyka.
 Profil Relacje PM off
sauronek lubi ten post.

#48 PostWysłany: 12 Mar 2016 16:04 

niebieski
Pełna zgoda z @sauronek
Zapomnijcie o skryptach i tych wszystkich bajerach, których do woli można było używać 4 lata temu - UEFA już drugiego dnia działania platformy skutecznie ograniczyła takie zapędy. Ponadto osobiście wątpię, że skrypciarze byliby szybsi od zwykłych użytkowników...

Szybkie palce i detale, detale, detale robiące różnice - może to przegięcie, ale ja zwracam uwagę nawet na takie szczegóły jak np. ułożenie podkładki pod myszkę, plus parę innych...

Pamiętajcie, że walczymy tutaj o milisekundy...

@baxxty79 - słuszna uwaga odnośnie pracowników UEFY (no chyba, że jest to wrzucane jakimś automatem)

-----------------------------------------------------------------

Mecze Polski: Irlandia Północna (1x1kat, 2x3kat, 1x4kat), Niemcy (1x3kat), Ukraina (2x3kat).
Mam co chciałem, wchodzę dla przyjemno... WRÓÓÓÓÓĆ - poluję jeszcze na kilka sztuk :D
 Profil Relacje PM off
sauronek lubi ten post.

#49 PostWysłany: 12 Mar 2016 16:35 

niebieski
I jest tak tak, POL-GER 2x3kat ^^ :D
 Profil Relacje PM off  

#50 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:00 

niebieski
2x2kat Niemcy Polska upolowane
 Profil Relacje PM off
ruch14 lubi ten post.

#51 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:27 

KrisZgr napisał(a):
2x2kat Niemcy Polska upolowane

Na polskim serverze ?
 Profil Relacje PM off  

#52 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:28 

niebieski
Tak
 Profil Relacje PM off  

#53 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:34 

niebieski
Znowu Ukraina tym razem 4 katx2szt :lol: :lol: :lol: może ktoś się wymieni na Irolów :roll:
 Profil Relacje PM off  

#54 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:39 

Ja. Tylko nie posiadam na Irlandie :D
 Profil Relacje PM off
sauronek lubi ten post.

#55 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:44 

niebieski
Ostatnie polowanie na spacerze z dzieciakiem ze smarfona :shock: :shock:
 Profil Relacje PM off  

#56 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:51 

niebieski
Ja Wy to robicie :roll:

Jam miałem tzw. "szczęscie debiutanta", tzn. pierwszego dnia, jak tylko przyszedłem do domu z pracy, zalogowałem się na forum i od razu był mecz POL-UKR i zaraz bilet wpadł mi do koszyka.
Myślałem, że zakup biletów na platformie to jest proste jak konstrukcja cepa.
Ale od tego czasu nic...
 Profil Relacje PM off  

#57 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:54 

grzegorzkatowice napisał(a):
Ja Wy to robicie :roll:

Jam miałem tzw. "szczęscie debiutanta", tzn. pierwszego dnia, jak tylko przyszedłem do domu z pracy, zalogowałem się na forum i od razu był mecz POL-UKR i zaraz bilet wpadł mi do koszyka.
Myślałem, że zakup biletów na platformie to jest proste jak konstrukcja cepa.
Ale od tego czasu nic...

Nie wierz we wszystko co ludzie piszą na forum. Na komputerze jest cieżko wyklikać bilety, a co dopiero na smartfphonie na spacerze z dzieckiem :D Może jeszcze w deszczu? Ja siędze od początku na platformie i po męczarniach mam 11 na UKR-POl, na Niemców 0szt. mimo że widzę je co chwilę w duzych ilościach.
 Profil Relacje PM off  

#58 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:58 

niebieski
formen tez nie wierze jak to się stało ale to prawda :P :P :P poza tym po co mam kłamać :?: :?: :?:
 Profil Relacje PM off  

#59 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:58 

W tego smartphona też nie chce mi się wierzyć.
Poluję na Ukrainę od środy a dzisiaj bez przerwy cały dzień i naprawdę parę razy bylem szybki tzn tak myślałem:(.
I niestety cały czas nic.
 Profil Relacje PM off  

#60 PostWysłany: 12 Mar 2016 17:59 
Awatar użytkownika

Loty: 559
Kilometry: 929 746
niebieski
W końcu dzień wolny od pracy więc mogłem więcej czasu poświęcić na platformę i udało się trafić na dwa bilety 4 kat na mecz Islandia-Węgry :) To była półka cenowa na którą polowałem wieczorami i się w końcu udało. Dodatkowo ekstra dla znajomego nasz mecz z Irlandią Pół. w 3 kat.
Jak już się coś kupi to już człowiek wie, że reszta wejściówek to tylko kwestia czasu.
Powodzenia i nie poddawać się! :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2677 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 134  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość