Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Kos
#1 PostWysłany: 30 Paź 2017 23:12 

Właśnie wróciłam z Kos.wyjazd 21--28 październik.Wyjazd udany że względu na piękną pogodą,puste ( no prawie) plaże,brak tłumów.Czyli to co lubię najbardziej.
Z fakultetow wykupiłam Nissyros. Bodrum już sobie darowałam.Na 4 dni mieliśmy wyporzyczone rowery,5 e za osobę.
Bardzo się nam to spodobało.Takie objezdzanie po wyspie.
Rowerami byliśmy w Zia.a mieszkaliśmy w hotelu Corali.niedaliko Tigaki,Cala droga zajęła nam 1,10min. Z czego od Zipari w większości prowadziliśmy rowery pod górkę.Za to zjazd z Zia do Zipari 15 min bez pedałowania.
Oczywiście rowerami byliśmy także na termach.Dojazd 1,50min. Spowrotem zajechalismy do miasta Kos.
To takie dłuższe wycieczki które zrobiliśmy.Nie spieszyliśmy się ,bo i po co.

Najbardziej podobały nam się cudowne plaże.widoki.i ....słońce.
Miasteczka ...takie sobie.Chyba zbyt dużo widziałam w innych krajach.
Pogoda na koniec sezonu dopisała.Dwa razy w nocy padało a jeden dzień był zachmurzony z przebłyskami słońca.Reszta dni słoneczna.Szkoda że ciemno się robiło ok 18.30
To była nasza druga grecka wyspa.
 Profil Relacje PM off
djtrikmen lubi ten post.
djtrikmen uważa post za pomocny.

🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN 🔥SZTOS🔥 1.000.000 miejsc w promocji Air Arabia ❗😲 Łap tanie loty z Warszawy i Krakowa od 803 PLN
Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN Do Australii z dużym bagażem 🦘✈️🧳 Bilety do Adelajdy oraz Brisbane od 3143 PLN
 Temat postu: Re: Kos
#2 PostWysłany: 30 Paź 2017 23:14 

Byłem na Kos dokładnie 3 lata temu i do dziś nie mogę zapomnieć tych pięknych widoków i skał.
W Przyszłym roku lecę na Zakyntos, mam nadzieję że też się nie zawiodę.
 Profil Relacje PM off
djtrikmen lubi ten post.
djtrikmen uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 31 Paź 2017 19:51 

trikmen napisał(a):
Byłem na Kos dokładnie 3 lata temu i do dziś nie mogę zapomnieć tych pięknych widoków i skał.
W Przyszłym roku lecę na Zakyntos, mam nadzieję że też się nie zawiodę.

Ja także mam w planie Zakyntos....może na przyszłą jesień.Oczywiscie po sezonie.Na wczesna wiosnę mam w planach Madere a na majówkę ponownie Algavre .Bo ja natomiast nie mogę zapomnieć plaż południowej Portugali i plazy Isla Deserta.
Pozdr.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Lis 2017 09:51 

Loty: 42
Kilometry: 63 566
niebieski
Krysta63 - czy temperatura, wiatr pozwalały na swobodne opalanie się i kąpiele w morzu?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Lis 2017 20:14 

piekara114 napisał(a):
Krysta63 - czy temperatura, wiatr pozwalały na swobodne opalanie się i kąpiele w morzu?

Tak,sporo ludzi się kàpało.my też.Woda była przyjemna.
Wiatr ..był owszem.Niektore dni nawet mocno przywiewało..Opalalismy się wtedy usypując z piasku na plaży dołek.Slonce wspaniałe przypiekało.Temperatury były od 20 do 27 st.
Ja również bałam się czy nie natrafimy na wietrzne i same deszczowe dni,na szczęście było przyjemnie..Jednak 4 dni daliśmy radę jeździc rowerami .
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość