Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

[ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Lis 2016 13:11 

Czesc, mam pytanie jak w temacie, czy mozna wypozyczyc w PP skuter lub motocykl i oddac w El Nido ? Jeżeli by się dało to czy ktos probowal sie tak przemieszczac i czy ma to sens ?

Moglibysmy po drodze jeszcze cos zwiedzic i ewentualnie zatrzymac sie np w Port Barton

Ostatnio edytowany przez Riux, 24 Lis 2016 22:06, edytowano w sumie 1 raz
 Relacje PM off  

#2 PostWysłany: 24 Lis 2016 14:22 

Riux napisał(a):
Czesc, mam pytanie jak w temacie, czy mozna wypozyczyc w PP skuter lub motocykl i oddac go ewentualnie w El Nido ? Jeżeli by się dało to czy ktos probowal sie tak przemieszczac i czy ma to sens ?

Moglibysmy po drodze jeszcze cos zwiedzic i ewentualnie zatrzymac sie np w Port Barton

Ewentualnie ma sens,ale nie znam takich wypozyczalni:P
Jesli wypozyczysz skuter to wyjdzie ci to samo z kasa jak mialbys zaplacic za busa roro ,takze kamerka na kask i milej przygody zycze.Postoj zrob w polowie drogi (Roxas city np.albo Port Barton jak tam sobie wujek zyczy i dokad chce jechac)zeby za mocno sie nie zmeczyc i pozwiedzac troche.
Fajne widoki i plaze od PP do Roxas dalej tylko droga:)

Tak nie probowalem sie przemieszczac:),ale z buta i owszem:)
 Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 24 Lis 2016 23:57 

Hehe, dzieki

Pytam bo gdzies mi sie rzucila informacja o takiej wlasnie wypozyczalni (chyba ze mi sie wydaje :P )

Gdyby sie jednak nie udalo, co jest bardzo prawdopodobne to czym wg Ciebie jest najlepiej dojechac do El nido ? Jeepnay, Van czy moze autobus ?
 Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Lis 2016 01:36 

Masz wolna reke co do wyboru srodka transportu:),ale jeepneyem nie pojedziesz(nie kursuja na tak dlugiej trasie),Jezeli spalisz sie na plazy to najlepiej jak wezmiesz autobus lub bus z klima(400,600peso:),jednak najtaniej jest zwykly autobus,niekiedy bardzo przewiewny jezeli bedziesz na dachu(fajne filmy i zdjecia mozna z dachu zrobic),wez poduszke bo dupa boli od siedzenia na kratkach:),na ta chwile nie pamietam jaka cena ale sprawdz w internecie cherry bus,roro bus
Chetnie bym ci to sprawdzil ale mam gowniany internet jak na calych Filipinach i musze isc kupic spawarke,zeby ustrzec sie przed wizyta goscinnych Filipinczykow w domu.
Zajmie mi to caly dzien bo wcale nie jest latwo cos wytlumaczyc(kazdy wie lepiej od ciebie co jest ci niezbedne)....ale jak to mowia relax....tutaj czas jest z gumy
 Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Lis 2016 09:17 
Awatar użytkownika

srebrny
Riux napisał(a):
Gdyby sie jednak nie udalo, co jest bardzo prawdopodobne to czym wg Ciebie jest najlepiej dojechac do El nido ? Jeepnay, Van czy moze autobus ?

zdecydowanie autobus z klimą
viewtopic.php?p=675543#p675543
 Relacje PM off
Riux lubi ten post.
Riux uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 25 Lis 2016 11:09 

baboy napisał(a):
zdecydowanie autobus z klimą
viewtopic.php?p=675543#p675543

Skoro juz pokazales ten watek o ,,zdecydowanie autobus z klima,,,to moze kolega woli akurat poczuc smrod spalin np...i dla niego to moze byc fajne,wiec to kwestia wyboru tak jak napisalem.
Mam jeszcze jedno pytanie co do tego ,,Wszyscy odradzaja prywatne busy,,-nie znaczy ze jak wszyscy tak robia to jest to dobre,to po pierwsze .Wszyscy kradna...ty tez musisz??
Ja akurat jechalem raz prywatnym busem , bez czekania ,bez zajezdzania po nastepnych i co 400peso to jest zla cena wedlug ciebie??(ciezko bylo baranowi znalezc chetnego na 1 miejsce hah,wiec to wykorzystalem)
 Relacje PM off  

[ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: CommonCrawl [Bot] oraz 1 gość