Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 100 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 04 Wrz 2013 11:00 
Awatar użytkownika

srebrny
RomeY napisał(a):
Ktoś spotkał się z tym, że kupował na miejscu i nie było wolnych miejsc?
http://www.airexpressbus.com

Pamiętaj tylko, że bilet na miejscu jest o 1,5 euro droższy niż kupowany wcześniej online. Dodatkowo kupno powrotnego sporo obniża cenę.
http://www.terravision.eu/amsterdam_ein ... 3godFTwA8A
 Profil Relacje PM off  

Jarmark świąteczny w stolicy Litwy 🎄 Loty do Wilna i 4* hotel za 619 PLN ❄️ Jarmark świąteczny w stolicy Litwy 🎄 Loty do Wilna i 4* hotel za 619 PLN ❄️
Tygodniowy rejs przez Maderę i Kanary za 1585 PLN🔥 Loty z Polski + 878 PLN ✈️🧳 Pełen pakiet Tygodniowy rejs przez Maderę i Kanary za 1585 PLN🔥 Loty z Polski + 878 PLN ✈️🧳 Pełen pakiet
#22 PostWysłany: 09 Wrz 2013 10:36 

Zbanowany
Ja w Holandii zdecydowanie polecam pociąg miedzy najwiekszy mi miastami kursuja co pol godziny!

Ostatnio edytowany przez macelinka, 05 Lis 2013 14:33, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 09 Wrz 2013 11:20 
Awatar użytkownika

srebrny
No ale podstawową zaletą tego busa EIN-AMS jest to, że jedzie bezpośrednio z lotniska w EIN do centrum AMS. Gdy chcesz jechać pociągiem, musisz jeszcze w EIN podjechać autobusem miejskim z lotniska do centrum. Jak tylko pasują godziny połączeń to busem jest wygodniej i taniej (przy kupnie biletu powrotnego).
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 17 Wrz 2013 01:39 

platynowy
macelinka napisał(a):
Ja w Holandii zdecydowanie polecam pociąg miedzy najwiekszy mi miastami kursuja co pol godziny!

Pomiędzy największymi to co 15 minut :)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 02 Paź 2013 10:21 

Autobusem do Central station i tam co pol godziny pociagi do amserdamu!
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 07 Paź 2013 10:24 

Witam
od 10 do 12 stycznia wybieram się do Holandii, w planie mam eindhoven -> amsterdam -> rotterdam -> eindhoven
szperając po necie znalazłem ofertę na bilet weekendowy za 40 euro(ważny miesiąc) 9292.nl/en/fares-and-public-transport/train/season-tickets#
jednak ta oferta wydaje mi się zbyt dobra żeby była prawdziwa :) czy ktoś może potwierdzić że taki bilet istnieje?

Inną oferta jest to: http://www.ah.nl/ns ale tego już w ogóle nie rozumiem bo google translate sobie z tym nie radzi :)

Dzięki za pomoc
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 07 Paź 2013 10:51 

Oferta z albert heijna już nie ważna, można było kupic bilety w terminie: 15 - 28 sierpnia 2013.
Jeśli jakiś bilet jest wymieniony na http://9292.nl/ to znaczy że istnieje. Jeśli Ci się opłaca (wiesz że będziesz w weekend jeździł pociągiem, to kup). Sprawdź ile kosztuje bilet amsterdam -> rotterdam -> eindhoven, i jeśli Ci się opłaca to kup.
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 09 Paź 2013 15:38 

platynowy
Jest nowa oferta z biletem weekendowym: viewtopic.php?f=35&p=288722#p288722

O ile 10 stycznia (piątek) zostaniesz w Eindhoven, a 11/12 będziesz zwiedzał inne miasta, to to będzie dla ciebie najtańsza możliwość.
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 13 Paź 2013 13:31 

Weż autobus z lotniska na dworzec główny a potem pociąg chodzą co pół godziny!
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 15 Paź 2013 08:34 

Loty: 86
Kilometry: 133 664
niebieski
Lecimy do Eindhoven w 5 osób, 16 listopada i mam pytanie odnosnie transportu do Amsterdamu. Zastanawiam sie czy ladujac o 21 jest sens jechac tam tego samego wieczora czy lepiej przespac sie w Eindhoven i ruszyc nastepnego dnia rano (niedziela). Pewnie sporo osob lecialo tak jak my wizzem wiec bylbym wdzieczny za jakas podpowiedz. Lepiej lapac cos prosto z lotniska do Amsterdamu czy najpierw dostac sie do centrum Eindhoven i stamtad probowac? Jak to wygląda cenowo?;)

#31 PostWysłany: 15 Paź 2013 08:45 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Masz na pierwszej stronie wątku podane jak i czym można i jak to wygląda cenowo.

A co do tego czy jechać od razu do Amsterdamu to ja bym chyba jechał. Turystycznie Amsterdam ma więcej do zaproponowania, więc czemu nie wskoczyć w to od razu, i nie zasypia zbyt szybko, więc nie zastaniecie opuszczonego i smutnego miasta :)
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 15 Paź 2013 10:01 

Loty: 86
Kilometry: 133 664
niebieski
Dobra juz wiem, chyba trzeba bedzie zamowic busa bezposrednio z lotniska RT bo wyjdzie najtaniej (~192e/5osob).
Tylko ciagle zastanawiam sie czy pchac sie do tego Amsterdamu odrazu po wyladowaniu, bo tak: ladujemy o 21, bus jest o 22, mysle ze ze dwie godziny jedzie wiec na miejscu bedziemy kolo 24, zanim sie polapiemy co i jak znajdziemy hotel bo gdzies trzeba spac to bedzie prawie rano :D
a jak ze spaniem na lotnisku w Eindhoven? Da rade bez problemu znales jakies "przytulne" miejsce? :P
Bo nastepnego dnia rano busa mielibysmy o 9 wiec z dojazdedem i znalezieniem hotelu bylibysmy kolo 12-13 gotowi do wyjscia na miasto, w dzien zawsze latwiej sie we wszystkim polapac ;)

#33 PostWysłany: 15 Paź 2013 17:06 

Jeśli komuś potrzeba to w sieci sklepów hema są bilety kolejowe w promocji http://nsstedentrip.hema-actie.nl
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 15 Paź 2013 17:44 
Awatar użytkownika

olis napisał(a):
Jeśli komuś potrzeba to w sieci sklepów hema są bilety kolejowe w promocji http://nsstedentrip.hema-actie.nl

25.10 ląduję w Eindhoven i wybieram się właśnie pociągiem do Amsterdamu. Czy ktoś mógłby przybliżyć warunki powyższej promocji?
Google Translator podpowiedział że chodzi tu o bilet kolejowy do Amsterdamu + voucher na lunch? Jeśli tak, to do jakiej kwoty ten voucher (chyba nie 20 €... :D )?
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 16 Paź 2013 13:32 

Link do menu https://dl.dropboxusercontent.com/u/110 ... hactie.pdf

Obie kafejki są niedaleko muzeum heinekena.
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 07 Lis 2013 02:13 

platynowy
konrad91 napisał(a):
Tylko ciagle zastanawiam sie czy pchac sie do tego Amsterdamu odrazu po wyladowaniu, bo tak: ladujemy o 21, bus jest o 22, mysle ze ze dwie godziny jedzie wiec na miejscu bedziemy kolo 24, zanim sie polapiemy co i jak znajdziemy hotel bo gdzies trzeba spac to bedzie prawie rano :D

Zależy oczywiście od tego jakie macie plany w Amsterdamie. Generalnie to to miasto nie śpi w sobotę wieczór :)
Natomiast jeśli chcecie zwiedzać (i nie interesuje was zwiedzanie nocne) to można faktycznie zaoszczędzić nocleg śpiąc na lotnisku w Eindhoven.

Promocja na biletu pociągowe ze sklepu Hema niestety już się skończyła.
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 02 Mar 2014 21:11 

Loty: 4
Kilometry: 10 652
Witam, czy moglby ktos biegly przetlumaczyc warunki tej oferty?
za 49 jurkow 4 osoby eindhoven-ams, po 21 w tygodniu i caly weekend wazny. Dobrze rozumiem?
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 13 Mar 2014 11:56 

tyle samo ile my płaciliśmy - 19 euro za Intercity za osobę, Tam i powrot tego samego dnia to taniej. tak jak kolega mówił - czy sprinter czy IC nie ma znaczenia na cenie.
Jedynie unikajcie innych dzikich pociągów typu thalys lub NSHiSpeed bo te są mega drogie :)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 11 Maj 2014 10:16 
Awatar użytkownika

Loty: 94
Kilometry: 122 440
niebieski
Ja lecę w sumie w 5 osób do Eindhoven i przeglądam różne opcje dojazdu i wychodzi mi, że najtaniej przy pięciu osobach wychodzi wynajęcie auta i przejazd do Amsterdamu i tam zwrócenie samochodu.

#40 PostWysłany: 11 Maj 2014 10:27 
Awatar użytkownika

Loty: 133
Kilometry: 206 956
04patryk12 napisał(a):
Ja lecę w sumie w 5 osób do Eindhoven i przeglądam różne opcje dojazdu i wychodzi mi, że najtaniej przy pięciu osobach wychodzi wynajęcie auta i przejazd do Amsterdamu i tam zwrócenie samochodu.
Opłaca się nawet przy doliczeniu "one way"? Weź jeszcze pod uwagę konieczność depozytu (choć ten akurat zwracany) bądź opłatę ubezpieczenia znoszącego depozyt, politykę paliwową, która może w praktyce też kilka EUR kosztować...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 100 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość