Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Mar 2013 22:32 

Witam,
przede mną długi lot około 13h linią KLM, ja w samolocie nie moge spać, kilkakrotnie już latałem na długich trasach i nigdy nie udało mi się zmrużyć oka.
Byłem dzisiaj u lekarza i dostałem tabletki nasenne (na recepte, silne). I tutaj moje pytania:

1) czy bez problemu moge sobie na początku lotu zażyć taką tabletke i przespać cały lot?
2) Czy na początku lotu zakomunikować stewardesie, że zamierzam wziać taką tabletke, jak jej to powiedziec?
jest ona silna wiec podczas podawania posiłków a jest ich zazwyczaj kilka sie nie obudze jeżeli stewardese bedzie mnie próbowała obudzic... czy zakomunikować jej, żeby mnie nie budziła? czy moge sobie zażyczyć posiłek po przebudzeniu ten który nie wykorzystam?
Dodam, że z tym lotem jest związany stres w czysto prywatnym aspekcie wiec dodatkowo wpływa to na to, że nie będe mógł usnąć.
Dodam, że ziołowe tabletki w ogole mi nie pomagaja.

Dziekuje za szybką odpowiedz!
Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu
Gorące last minute❗ Tylko 1299 PLN za tygodniowe all inclusive na Riwierze Tureckiej 🍸🏖️🤭 Gorące last minute❗ Tylko 1299 PLN za tygodniowe all inclusive na Riwierze Tureckiej 🍸🏖️🤭
#2 PostWysłany: 27 Mar 2013 10:44 

Loty: 17
Kilometry: 39 506
Nie chcialbym abys potraktowal moja wypowiedz jako smieszna ale moj sposob na dluzsza podroz w samolocie ktory zawsze dziala to poproszenie o wino najszybciej jak sie da po starcie (zanim samolot sie wzniesie). Wypijam 2 szklaneczki i zanim samolot sie w pelni wzniesie juz spie. Przy okazji kaze sie nie budzic. Na 5h loty (i jak dla mojego organizmu) metoda dziala idealnie. Na 13h tez powinna pomoc no i nie ma w tym chemii.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości