Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Link do rejestracji: https://www.e-rewards.co.uk/Enroll.do?l ... 851585206C

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1983 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: E-rewards
#1981 PostWysłany: 10 Paź 2024 21:12 

Dzisiaj rano dobiłem do 5800 puknktów i niestety nałożyli mi blokadę, bo przez cały dzień ankiety nie przychodziły ;( Nie pojawiają się ani waplikacji ani na stronie... Jest jakieś rozwiązanie na ten problem? Kurde brakuje mi 200 punktów żeby zrobić wymianę punktów do Accor.
 Profil Relacje PM off  

Francuski duet od 544 PLN 🇫🇷 Lazurowe Wybrzeże i Korsyka w jednej podróży 😍🏝️ Francuski duet od 544 PLN 🇫🇷 Lazurowe Wybrzeże i Korsyka w jednej podróży 😍🏝️
Zacznij nowy rok w tropikach 🌴🇻🇳 Sylwester w Wietnamie od 4678 PLN 🎇 Zacznij nowy rok w tropikach 🌴🇻🇳 Sylwester w Wietnamie od 4678 PLN 🎇
#1982 PostWysłany: 11 Paź 2024 09:13 

srebrny
Jeśli masz blokadę, to punktów też nie przelejesz.
 Profil Relacje PM off  

#1983 PostWysłany: 15 Paź 2024 11:48 

Niestety wiem o tym :( Pisałem do nich prośbę o odblokowanie konta, ale odpisali, że konto zawieszają mi na stałe. Próbowałem się z nimi dogadać, że nie wiem dlaczego i żeby chociaż podali przyczynę ;) ale niestety trafiłem chyba na nieprzychylną osobę, która twierdzi, że nie może mi podać przyczyny zawieszenia. Twierdzą, że system mnie "oznaczył" i tyle. Ale i tak 70% ich ankiet nie udawało mi się ukończyć, przez co musiałem mnóstwo czasu spędzić, żeby uzbierać większą liczbę punktów, także może nawet i lepiej nie męczyć się z nimi. Jedynie szkoda tych 5800 punktów co uzbierałem. Poprosiłem chociaż żeby mi umożliwili wymianę tych punktów do Accor ale niestety ignorują moje prośby.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1983 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość