Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Nie wiemy kiedy będzie pula nowych biletów. Posty z pytaniem o nową pulę biletów będą kasowane

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 277  Następna
Autor Wiadomość
#1661 PostWysłany: 13 Lut 2014 23:51 
Awatar użytkownika

Loty: 213
Kilometry: 391 571
niebieski
ja dzisiaj zagrałem va banque
4 próby kupienia biletów. 4 razy pobrało kasę z konta, a widzę, że bilety cały czas są w puli. Za czwartym razem przeszło i potwierdzenie przyszło. Teraz pozostaje mieć nadzieję na zwrot pieniędzy za 3 nieudane próby. Przy takim bajzlu jak dzisiaj, to będzie dobrze jak w ciągu tygodnia uporają się z odpowiedziamii na maile z zażaleniami :P

Wakacje w USA 🇺🇸😍 Loty do Nowego Jorku z Warszawy od 1693 PLN 🔥✈️ Wakacje w USA 🇺🇸😍 Loty do Nowego Jorku z Warszawy od 1693 PLN 🔥✈️
Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🏝️🎄 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive za 4480 PLN 😎 Relaks na Wyspach Zielonego Przylądka 🏝️🎄 Wczasy w 5* hotelu z all inclusive za 4480 PLN 😎
#1662 PostWysłany: 14 Lut 2014 00:14 

niebieski
smatekk napisał(a):
4 próby kupienia biletów. 4 razy pobrało kasę z konta, a widzę, że bilety cały czas są w puli. Za czwartym razem przeszło i potwierdzenie przyszło. Teraz pozostaje mieć nadzieję na zwrot pieniędzy za 3 nieudane próby. Przy takim bajzlu jak dzisiaj, to będzie dobrze jak w ciągu tygodnia uporają się z odpowiedziamii na maile z zażaleniami :P

Chyba że skończysz z biletami x4 :D

Ja sobie odpuściłem zakup ponowny chociaż przez długi czas były w takiej samej cenie.
 Profil Relacje PM off  

#1663 PostWysłany: 14 Lut 2014 00:14 

No jest bajzel z tymi rezerwacjami.U mnie płatność z godziny 19 weszła w blokadę na karcie.Pojawił się komunikat z błędem i oczywiście biletu brak.Nie wiadomo co robić,czekać na odpowiedz czy rezerwować od nowa,dopóki cena nie wzrosła,a potem prosić o zwrot kasy za wczesniejszą nieudaną rezerwacje.
Niestety brak jednoznacznego komunikatu od firmy czy będą uznawać te nieudane rezerwacje jeszcze zwiększa ten cały bałagan.

Inna rezerwacja z godziny 23 przeszła,są ebilety na mailu.
 Profil Relacje PM off  

#1664 PostWysłany: 14 Lut 2014 00:15 

Witam czy ktoś też płaci z konta i bilety dostaje ale pieniądze zostają na koncie się blokują i nie wiadomo na co czekają?? Normalnie automatycznie przechodziły na konto a teraz się blokują na moim i nie chcą iść a bilety dostaje na maila ale bałagan strach jechać w trase czy te bilety będą ważne??
 Profil Relacje PM off  

#1665 PostWysłany: 14 Lut 2014 00:22 
Awatar użytkownika

srebrny
smatekk napisał(a):

Mam to samo co Ty przy jednej rezerwacji 4 blokady, za 4 razem przeszło.
Z pozostałymi moimi rezerwacjami jest podobnie. (kilka blokad - problem ze skompletowaniem zamówienia, kilka biletów przyszło na maila). Poczekam kilka dni i zobaczę czy blokady same zejdą, czy się rozliczą.
Zastanawiam się jak oni ograną ten bałagan, jak ja ze swoimi kilkoma nie mogę dojść do ładu i składu.
 Profil Relacje PM off  

#1666 PostWysłany: 14 Lut 2014 00:22 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
kupiłem dziś 8 biletow okolo17-18 - przelewem,
mam potwierdzenie a biletow brak, pisać czy czekac ?

#1667 PostWysłany: 14 Lut 2014 00:28 
Awatar użytkownika

Loty: 213
Kilometry: 391 571
niebieski
cekace napisał(a):
smatekk napisał(a):

Mam to samo co Ty przy jednej rezerwacji 4 blokady, za 4 razem przeszło.
Z pozostałymi moimi rezerwacjami jest podobnie. (kilka blokad - problem ze skompletowaniem zamówienia, kilka biletów przyszło na maila). Poczekam kilka dni i zobaczę czy blokady same zejdą, czy się rozliczą.
Zastanawiam się jak oni ograną ten bałagan, jak ja ze swoimi kilkoma nie mogę dojść do ładu i składu.

No właśnie ja też sam teraz się głowiłem, żeby im w mailu dokładnie wytłumaczyć o co mi chodzi. tym bardziej, że część była płacona kartą, część przelewem i to z 2 różnych kont. Myślę, że blokady zejdą same, ale za przelew bez biletu muszą mi oddać kasę.

#1668 PostWysłany: 14 Lut 2014 00:43 

No to jak teraz każdy zacznie wysyłać maile o swoich rezerwacjach, które chce żeby były bilety, a które chce zwrot, to oni tam w PB oszaleją i wszystko jest możliwe:)
 Profil Relacje PM off  

#1669 PostWysłany: 14 Lut 2014 04:46 

Mają całkiem "zabawny" system rezerwacji.
Koszyk, płatność, karta, dane poszły, jest autoryzacja pozytywna, "Wystąpił problem ze skompletowaniem Twojego zamówienia". Próbuję jeszcze raz, dokładnie to samo.
Sprawdzam maila - niespodzianka, dwa maile "Potwierdzenie rezerwacji", dotyczące tej transakcji "z problemem", na te same kursy. W pierwszym numer rezerwacji zaczyna się od 1-xxxx-itd, w drugim numer rezerwacji znowu zaczynający się od 1-yyyy-itd, oczywiście numery xxxx są różne od yyyy, po krótkiej chwili... dochodzi kolejny mail, tym razem "eBilet", z numerami 1-yyyy-itd, i te numery są widoczne w linku "Zarządzanie rezerwacjami".
Jak widać jest całkiem fajna sytuacja:
- można mieć informację o problemie i nie dostać żadnej informacji o biletach (wczoraj około południa miałem taki problem),
- można mieć na mailu (prawdopodobnie też na ekranie) potwierdzenie rezerwacji z numerami biletów, i faktycznie nie mieć biletów,
- równie dobrze można dostać potwierdzenie rezerwacji i eBilety nawet jeśli system wypisał informację o problemach i nie pokazał numeru rezerwacji.
To, że przy każdej próbie zakupu kasa jest blokowana na karcie to oczywiste, ale jestem ciekaw ciągu dalszego (rozliczenia) - mam kilka blokad dotyczących tych samych biletów, niektóre zakończyły się na "problemie", inne po kolejnej próbie "weszły" (potwierdzenie+ebilet na mailu), ale jest też kwiatek - po pierwszej próbie zakończonej "problemem" dodałem kolejne bilety do koszyka, poprzednie - te "z problemem" z niego zniknęły (same z siebie), ale system podał kwotę z uwzględnieniem tych niewidocznych biletów łącznie z nowo dodanymi, zablokował ją, i dostałem mailem zarówno potwierdzenie jak i ebilety - ale tylko nowe, te "z problemem" znowu zostały opłacone, ale nie było żadnej informacji na ich temat.
 Profil Relacje PM off  

#1670 PostWysłany: 14 Lut 2014 09:07 
Awatar użytkownika

niebieski
Płaciłem kartą kredytową za bilety do Pragi - po zgłoszeniu, że nie otrzymałem biletów dzisiaj z rana podesłali na maila :) więc cierpliwości :)
 Profil Relacje PM off  

#1671 PostWysłany: 14 Lut 2014 09:49 
Awatar użytkownika

A ja nadal czekam i się doczekać odpowiedzi nie mogę...

#1672 PostWysłany: 14 Lut 2014 09:52 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
namtih napisał(a):
A ja nadal czekam i się doczekać odpowiedzi nie mogę...

To wyjdź na spacer :-) Oni tam mają pewnie TYSIĄCE maili do ogarnięcia.

#1673 PostWysłany: 14 Lut 2014 10:04 

Loty: 280
Kilometry: 372 147
złoty
Dajcie sobie na wstrzymanie chwilowo, wyjdźcie do pracy, na spacer. Nie ma co oczekiwać rychłej odpowiedzi. Przy ostatniej wrzutce czekałem na odpowiedź 17 dni (po których z resztą anulowali mi bilet), a wtedy ze stroną był dużo mniejszy sajgon, niż tym razem. Także nie ma się co podpalać, będą chcieli Wam dać bilety, to dostaniecie. Nie będą chcieli dać, nie dadzą.

#1674 PostWysłany: 14 Lut 2014 10:06 

niebieski
Cierpliwie poczekałem aż strona wróci do żywych i kupiłem bilety po 22.00 wczoraj

Kraków - Toruń dla 3 osób wyszło mnie RT 53 pln. Dalej do Bydgoszczy i pewnie podobnie zapłacę za przejazd na tym krótkim odcinku :-)

#1675 PostWysłany: 14 Lut 2014 10:14 

Mogę potwierdzić iż dostałem bilety. Zamówienie złożone wczoraj o 11 dziś przyszły bilecik o 8 :)
Musicie czekać i powodzenia :)
 Profil Relacje PM off  

#1676 PostWysłany: 14 Lut 2014 10:16 
Site Admin
Awatar użytkownika

Gorzej będzie jak wszyscy bilety dostaną, a potem miejsc w autokarze nie będzie :p
 Profil Relacje PM off  

#1677 PostWysłany: 14 Lut 2014 10:43 
Awatar użytkownika

U mnie też sukces. :)

Image

Moje podróże
 Profil Relacje PM off  

#1678 PostWysłany: 14 Lut 2014 10:48 

niebieski
czy bilety są już wystawianie na bieżąco, czyli zaraz po rezerwacji?
 Profil Relacje PM off  

#1679 PostWysłany: 14 Lut 2014 11:52 

Tak, potwierdzenie na mailu od razu, ebilety chwilę później
 Profil Relacje PM off  

#1680 PostWysłany: 14 Lut 2014 12:11 

niebieski
bilety przyszły - aż 4 wiadomości na raz :P

pozdrawiam

https://www.youtube.com/watch?v=cNfBn4Fn1Hw
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 277  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości