Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Nie wiemy kiedy będzie pula nowych biletów. Posty z pytaniem o nową pulę biletów będą kasowane

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 277  Następna
Autor Wiadomość
#2901 PostWysłany: 20 Maj 2015 20:57 

Gorąca cena - tylko 4 zł na podróże pomiędzy Warszawą i Krakowem!

Jeśli jeszcze nie zaplanowałeś wakacyjnych wyjazdów to nadeszła na to idealna pora! Od dziś aż do 25 maja trwa sprzedaż biletów w ramach linii Warszawa – Kraków w fantastycznej cenie – 4 zł + 1 zł opłaty rezerwacyjnej!

Podróże w ramach naszej niezwykle atrakcyjnej promocji możecie realizować od 15 czerwca aż do 31 lipca! Rezerwuj wakacyjne wyjazdy, pakuj walizki, zamawiaj słoneczną pogodę i ruszaj w drogę razem z nami!

Do wyboru jest aż 14 połączeń dziennie, w tym 4 kursy bezpośrednie w każdą stronę!

Aby skorzystać z promocji podczas wyszukiwania idealnego połączenia wpisz
Kod Promocyjny: WAWEL

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗 🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗
🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎 🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎
#2902 PostWysłany: 20 Maj 2015 21:48 

Loty: 12
Kilometry: 15 348
sebeksk napisał(a):
Kupowałem bilet na PB w ostatniej puli biletów za 1 zł. Dziś po 12 dniach i kolejnym mailu o nie otrzymaniu biletu otrzymałem taką oto wiadomość.

Cytuj:
W odpowiedzi informujemy, iż z powodu zbyt długiego księgowania płatności między bankami, konkretna rezerwacja została zablokowana, a w wyniku tego e-bilet nie został wygenerowany. W przypadku nie wygenerowania e-biletu nie wywiązaliśmy się z umowy, więc wykonaliśmy zwrot pieniędzy w kwocie 100%.

Prosimy o ponowny zakup poprzez stronę internetową.
Przepraszamy za utrudnienia.

To moje pierwsze podejście do PB i zastanawiam się na ile jest to faktyczna przyczyna a na ile np. wrzucenie biletów za 1 zł, których de facto nie można kupić?

dokładnie to samo dostałem dziś w nocy i się bardzo zmartwiłem.
co ciekawe bilety mi wysłali tydzień temu po kilku mailach, że kase zabrali, a biletów nie ma. wysłali kody mailem, są aktywne, a dziś ten mail. nie wiem co dalej?
 Profil Relacje PM off  

#2903 PostWysłany: 21 Maj 2015 07:27 

Loty: 154
Kilometry: 151 837
niebieski
Kody promocyjne nie działają na mobilnej wersji strony.
 Profil Relacje PM off  

#2904 PostWysłany: 21 Maj 2015 08:14 
Awatar użytkownika

Pitrazzz napisał(a):
Pierwsze cyfry na początku numeru rezerwacji to numer kolejnego kupowanego miejsca w autokarze. Chcąc jechać na "słowo honoru" musiałbyś wiedzieć ile miejsc zostało zakupionych przed Tobą. Także to jest takie proste.

Żeby była jasność, wcale moim celem nie jest jeżdżenie "na gapę". Po prostu uważam, że powinien to być w pełni system elektroniczny. Poza tym, skąd kierowca może tak naprawdę wiedzieć ile miejsc zostało sprzedanych. Bilet można kupić 10 minut przed odjazdem.

#2905 PostWysłany: 21 Maj 2015 16:36 

Loty: 302
Kilometry: 529 820
złoty
Warszawa – Wilno możesz wybrać się 
już za 29 zł + 1 zł opłaty rezerwacyjnej! 

Kod Promocyjny: LITWA

Sprzedaż biletów w tej atrakcyjnej cenie rusza już dziś, 21 maja i będzie trwała tylko do końca poniedziałku, 25 maja. 

Terminy na podróże od 21 maja do 31 lipca (z wyłączeniem 3.06 – 7.06).
 Profil Relacje PM off  

#2906 PostWysłany: 21 Maj 2015 16:54 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
srebrny
Chyba im nie schodzi Wilno, właśnie spojrzałem na jeden z lipcowych weekendów i masa biletów za 40 pln (minimum dla 8 osób), więc promo za 29 pln jest delikatnie mówiąc przeciętne :P
 Profil Relacje PM off  

#2907 PostWysłany: 27 Maj 2015 14:17 

Szybkie pytanie, na pewno już było, ale akurat dziś nie mam jak przeszukać forum. Jeżeli mam odjazd np. o 1:30 i napiszę im mejla godzinę przed z prośbą o anulację, to anulują ten bilet? Czy musi fizycznie ktoś tam odebrać i potwierdzić?
 Profil Relacje PM off  

#2908 PostWysłany: 27 Maj 2015 14:22 

niebieski
Cytuj:
8.2 W celu dokonania zwrotu Biletu Elektronicznego Pasażer (nabywca Biletu Elektronicznego) powinien:
a) skorzystać z Systemu Zarządzania Rezerwacją dostępnego na Stronie Internetowej Przewoźnika, odszukać w Systemie posiadany Bilet Elektroniczny i samodzielnie dokonać jego zwrotu. Zwrot Biletu Elektronicznego za pośrednictwem Systemu Zarządzania Rezerwacją jest możliwy najpóźniej na 12 godzin przed Podróżą;
lub
b) skontaktować się z infolinią obsługi klienta Przewoźnika udostępnioną pod numerem 703 502 504 na terytorium Polski (koszt połączenia 3,69 zł brutto za minutę) oraz +48 22 417 62 27 z zagranicy (koszt połączenia wg. Stawek lokalnych operatorów) lub wysłać emaila na adres: anulacje@polskibus.com. Pasażer (nabywca Biletu Elektronicznego) musi podać szczegóły dotyczące posiadanego Biletu Elektronicznego oraz sposobu płatności.
 Profil Relacje PM off  

#2909 PostWysłany: 27 Maj 2015 14:24 

Cytuj:
Jeżeli do odjazdu pozostało mniej niż 12 godzin anulacji można dokonać wyłącznie z pomocą konsultanta PolskiBus.com (kontakt mailowy lub telefoniczny). Anulacja może być wykonana do godziny odjazdu autokaru. WAŻNE: Po planowanym czasie odjazdu autokaru, bilet traci ważność i nie może być już anulowany.

Chodzi o to, czy wystarczy, że wyślę tego mejla, czy ktoś musi go odebrać.
 Profil Relacje PM off  

#2910 PostWysłany: 27 Maj 2015 14:44 
Awatar użytkownika

niebieski
Wystarczy wysłać @ do godziny przed odjazdem. Wielokrotnie otrzymałem potwierdzenie przyjęcia rezygnacji po odjeździe kursu, z którego zrezygnowałem.
 Profil Relacje PM off
limaK uważa post za pomocny.

#2911 PostWysłany: 27 Maj 2015 16:57 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

polskibus napisał(a):
Jedziemy! Ale gdzie? Warszawa <> Kraków - Bezpośrednio

Kluczowe pytanie: A za ile? Za 13 zł! + 1 zł opłaty rezerwacyjnej
No to super, ale kiedy? Możecie podróżować z nami pomiędzy 27 maja a 16 czerwca smile emoticon A ile czasu zajmie podróż? Nie uwierzycie, ale tylko 4:20 h! To kupujemy bilety! Tylko kiedy? Od teraz do 31 maja smile emoticon

I mega ważne – Kod promocyjny do użycia przy wyszukiwaniu? ASTROMEGA

Czas bukować bilety smile emoticon A my czekamy na Was na pokładach naszych komfortowych autokarów.

P.S. Dodatkowo otrzymacie bezpłatny poczęstunek serwowany przez nasze koleżanki z personelu pokładowego grin emoticon
 Profil Relacje PM off  

#2912 PostWysłany: 28 Maj 2015 23:27 

niebieski
Nie było?
Cytuj:
Warszawa – Rzeszów
Tylko 8 zł + 1 zł opłaty rezerwacyjnej. Sprzedaż rusza właśnie teraz, 28.05! Bilety w tej wspaniałej cenie będą dostępne tylko do 01.06, więc spieszcie się, gdyż ich liczba jest ograniczona!

Kiedy możecie wybrać się w podróż naszymi najwyższej jakości autokarami, aby skorzystać z tej promocji? Udostępniamy Wam następujące terminy: 16.06 - 30.06.2015
Wszystko co musicie zrobić to wejść na naszą stronę, wybrać interesujący Was kurs i wpisać Kod Promocyjny: RESOVIA

#2913 PostWysłany: 30 Maj 2015 21:33 

Próbowałem szukać na forum jednak z marnym skutkiem. Myślę, że wiele osób to interesuję.

Czy mając bilet na trasie z miasta A do miasta C przez miasto B mogę wsiąść w mieście B? Czy jest to wykonalne, proszę o opinię osoby które coś takiego robiły :) - Oczywiście miasto B to planowy przystanek :)

#2914 PostWysłany: 30 Maj 2015 21:37 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
Oczywiście,że tak możesz :)
 Profil Relacje PM off
subway uważa post za pomocny.

#2915 PostWysłany: 30 Maj 2015 21:37 

Loty: 53
Kilometry: 90 635
niebieski
Tak, nie ma z tym problemu. Po prostu powiedz kierowcy, że jesteś z listy z miasta A ;)
 Profil Relacje PM off
subway uważa post za pomocny.

#2916 PostWysłany: 30 Maj 2015 21:45 

Zbanowany
smkmx napisał(a):
Witajcie,

tak z ciekawości zapytam, czy ktoś wie może, czy w PB jest możliwe dosiąść się do autobusu na innym przystanku, podaję konkretny przykład, mam wykupiony bilet na trasie Warszawa - Wrocław, ale coś mi wypadło i chciałbym wsiąść do tego samego autobusu w Łodzi, będą problemy? nie będzie? Da się to jakoś załatwić drogą oficjalną, czy raczej próbować się dosiąść w Łodzi normalnie?

Z góry dzięki, może ktoś miał podobną sytuację.

zbyhu napisał(a):
Możesz. Powiedz tylko kierowcy że jesteś na liście pasażerów z Warszawy.

Coś słabo szukałeś... ten sam temat ;)
 Profil Relacje PM off  

#2917 PostWysłany: 31 Maj 2015 21:48 

mam problem z rezerwacja, a konkretnie z anulowaniem przez PB mojego zakupu.

7 maj
w promocji kupuje na sierpien bilet za 2zl i powrotny na nastepny dzien za kolejne 2zl. niestety serwer im wisi i nie dostaje potwierdzenia, ale kase pobrali mi z konta. od razu pisze im mail, kiedy dostane bilety

12 maj
przysylaja mi bilety, wszystko gra

20 maj
dostaje @: że zamówienie nie zostało wygenerowane na czas, zwracamy 100% wpłaconej nam kwoty. W ciągu kilku dni roboczych zostanie wykonany zwrot. Przepraszamy za utrudnienia.

od razu odpisałem, co to ma być.
po kilku dniach 4zł wróciły na konto.
do dziś zero odpowiedzi...
 Profil Relacje PM off  

#2918 PostWysłany: 31 Maj 2015 22:05 
Site Admin
Awatar użytkownika

Chyba w zeszłym roku była "promocja" darmowych biletów od PB :P ważne, żebyś miał 2 maile, potwierdzenie rezerwacji i numery biletów (koniecznie oba!)
 Profil Relacje PM off  

#2919 PostWysłany: 31 Maj 2015 22:09 

sprawdź status i czy w ogóle widzi obecnie twoje rezerwacje na ich stronie:
https://www.polskibus.com/manage-reservation

jak nie to opisz co i jak, pisząc na ich adres e-mail:

anulacje@polskibus.com

z załączeniem przesłanych rezerwacji z prośbą o rzetelne rozpatrzenie
 PM off  

#2920 PostWysłany: 31 Maj 2015 22:10 

kody dzialaja, numery biletow aktywne, ale kase oddali.
nie chcialbym pozniej na dworcu miec problemu, ze jednak nie wsiade.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 277  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości