Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Nie wiemy kiedy będzie pula nowych biletów. Posty z pytaniem o nową pulę biletów będą kasowane

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 277  Następna
Autor Wiadomość
#221 PostWysłany: 08 Sty 2012 18:37 

1.czy bilety trzeba drukować?
2. jak chce kupić 8 biletów to wyświetli mi ile zapłaciłem za każdy bo na pewno nie kupie 8 w tej samej cenie.
 Profil Relacje PM off  

☀️Komfortowo na ☀️Komfortowo na "Kanarach" za 1339 PLN 🌴 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel na Gran Canarii🚨😎
All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN
#222 PostWysłany: 08 Sty 2012 18:42 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 385
Kilometry: 548 672
Wystarczy zapisać, zanotować w kompie, w komórce, gdziekolwiek numer, który otrzymasz mailem. Ten numer pokazany panu kierowcy wystarcza do podróży. Dostajesz łaczną cenę biletów, system ci chyba sam obliczy czy i ile bletów tańszych lub droższych. Nie spotkałem się, żeby podawał osobne ceny.
 Profil Relacje PM off  

#223 PostWysłany: 09 Sty 2012 10:07 
Awatar użytkownika

Loty: 189
Kilometry: 307 053
niebieski
Astrid napisał(a):
Wie ktoś, gdzie można zostawić samochód niedaleko przystanku Polskiego Busa w Poznaniu oraz w Toruniu?

Z tego co się orientuję, to w Poznaniu możesz nawet bezpośrednio na przeciwko zejścia do tunelu PKP przy budynku dworcowym. Jest tam mały, bezpłatny i bezterminowy parking (widoczny na maps.google.pl) lub na przeciwko tego budynku dworcowego przy ul. Zgoda, albo na wysokości pętli tramwajowej.
Jak wejdziesz na maps.google i włączysz satelitę, to Polski Bus staje gdzieś na wysokości tego zielonego przegubowca.

#224 PostWysłany: 10 Sty 2012 14:29 
Awatar użytkownika

Loty: 32
Kilometry: 46 097
niebieski
macias napisał(a):
Astrid napisał(a):
Wie ktoś, gdzie można zostawić samochód niedaleko przystanku Polskiego Busa w Poznaniu oraz w Toruniu?

Z tego co się orientuję, to w Poznaniu możesz nawet bezpośrednio na przeciwko zejścia do tunelu PKP przy budynku dworcowym. Jest tam mały, bezpłatny i bezterminowy parking (widoczny na maps.google.pl) lub na przeciwko tego budynku dworcowego przy ul. Zgoda, albo na wysokości pętli tramwajowej.
Jak wejdziesz na maps.google i włączysz satelitę, to Polski Bus staje gdzieś na wysokości tego zielonego przegubowca.

Ok, dzięki.

Moje podróże: https://podroze-podroze-podroze.blogspot.com
 Profil Relacje PM off  

#225 PostWysłany: 10 Sty 2012 14:38 

niebieski
Czy Polskibus zatrzymuje się na jakimś innym przystanku we Wrocławiu, czy tylko na dworcu?
 Profil Relacje PM off  

#226 PostWysłany: 10 Sty 2012 14:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Wystarczy wejść na stronę: http://polskibus.com/bus-stops
Wybrać trasę i sprawdzić, gdzie się zatrzymuje.

#227 PostWysłany: 10 Sty 2012 14:52 

niebieski
Na stronie jest jeden przystanek na dworcu autobusowym, który znam. Pytam o jakiś inny stop? W Gdańsku np. jest zaznaczone kilka przystanków.
 Profil Relacje PM off  

#228 PostWysłany: 10 Sty 2012 15:09 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, w Gdańsku jest kilka przystanków, które zresztą są zaznaczone na mapie u przewoźnika. We Wrocławiu jest tylko jeden przystanek.

#229 PostWysłany: 10 Sty 2012 15:21 

niebieski
Od pewnego czasu w Gdańsku jest już tylko jeden przystanek, na PKSie.
 Profil Relacje PM off  

#230 PostWysłany: 10 Sty 2012 15:31 
Awatar użytkownika

niebieski
ooo, miesiąc temu jak jechałem to były jeszcze wszystkie.

#231 PostWysłany: 11 Sty 2012 10:34 

Witam, mam takie pytanko czy busy z Częstochowy do Wiednia są punktualne w związku z robotami na trasie Warszawa-Częstochow, czy planowo przyjeżdża. Również jakich postojów i jak długich mogę się spodziewać na tej trasie do Wiednia. Chodzi mi o kurs koło 21.
Pozdrawiam i dziękuje za info.
 Profil Relacje PM off  

#232 PostWysłany: 11 Sty 2012 14:01 
Awatar użytkownika

Loty: 99
Kilometry: 154 406
niebieski
Jak ja jechałem z Częstochowy do Wiednia (lipiec) to autobus spóźnił się ok. 15-20 min, ale lepiej bądź punktualnie.
Mój kurs wieczorny nie miał postojów (jedynie te krótkie na przystanki w Katowicach i Bratysławie), ale podczas powrotnego dziennego mieliśmy przerwę na obiad po przekroczeniu granicy słowacko - polskiej.

Jakby co:
Cytuj:
Jeżeli twój autobus spóźnia się więcej niż 20 min prosimy o kontakt z dyspozytorem pod numerem 797605606 (numer komórkowy, opłata za połączenie wg. taryf operatora). Numer ten jest dostępny 24 godziny na dobę.
 Profil Relacje PM off  

#233 PostWysłany: 11 Sty 2012 17:28 
Awatar użytkownika

Takie pytanie do często podróżujących PolskimBusem, ja jechałam tylko raz i pomijając fakt, że w ogóle wszystko mi się podobało :) zaskoczona byłam punktualnością (PKP przyzwyczaiło mnie, że opóźnienia na porządku dziennym :x ). Ciekawa jestem, czy po prostu miałam szczęście, czy generalnie jest punktualny. I czy zdarzyły się komuś opóźnienia większe niż 1 godzina?
 Profil Relacje PM off  

#234 PostWysłany: 11 Sty 2012 17:41 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 83 301
Jeżdżą punktualnie. Gdyby jednak coś to:

Jeżeli twój autobus spóźnia się więcej niż 20 min prosimy o kontakt z dyspozytorem pod numerem 797 605 606 (numer komórkowy, opłata za połączenie wg. taryf operatora). Numer ten jest dostępny 24 godziny na dobę. Prosimy również o sprawdzanie komunikatów na naszym profilu na Facebooku (www.facebook.com/PolskiBus)*

*info ze strony www.polskibus.com
 Profil Relacje PM off  

#235 PostWysłany: 15 Sty 2012 23:18 

Pytanie pewnie już było, ale nie mogę się przekopać przez wątek...

Chcę kupić bilety z miasta A (wyjazd o godzinie 1) do miasta C (przyjazd o 9) przez miasto B (tutaj o 4) i jeszcze nie wiem czy wsiądę w mieście A czy w mieście B (oczywiście PB ma tam swoje przystanki). Czy mogę kupić bilet A-C a wsiąść w mieście B? :)
Przy wysiadaniu wszystko jest dla mnie jasne. Jak jest przy wsiadaniu?

Chodzi oczywiście o ten sam kurs autobusu.
 Profil Relacje PM off  

#236 PostWysłany: 15 Sty 2012 23:29 
Awatar użytkownika

niebieski
Możesz :)

#237 PostWysłany: 16 Sty 2012 12:38 

Bandziorno napisał(a):
bleemek napisał(a):
Pytanie pewnie już było, ale nie mogę się przekopać przez wątek...

Chcę kupić bilety z miasta A (wyjazd o godzinie 1) do miasta C (przyjazd o 9) przez miasto B (tutaj o 4) i jeszcze nie wiem czy wsiądę w mieście A czy w mieście B (oczywiście PB ma tam swoje przystanki). Czy mogę kupić bilet A-C a wsiąść w mieście B? :)
Przy wysiadaniu wszystko jest dla mnie jasne. Jak jest przy wsiadaniu?

Chodzi oczywiście o ten sam kurs autobusu.

Możesz

A jeśli na jednej rezerwacji jest 5 osób, z czego tylko trzy wsiadają na stacji A, to pozostałe dwie mogą się dosiąść na B?
 Profil Relacje PM off  

#238 PostWysłany: 16 Sty 2012 12:43 

niebieski
@karask Myślę, że na pewno musisz poinformować kierowcę przy wsiadaniu w mieście A, bo rezerwacja grupowa to tak naprawdę jeden numer rezerwacji i później kierowca może się nie dać przekonać, że w Warszawie wsiadły tylko dwie osoby. Koniecznie niech to sobie gdzieś zanotuje.

Poza tym możesz zawsze zapytać bezpośrednio w PB, bo nie daję głowy, że każdy kierowca pozwoli wsiąść do autobusu w innym mieście niż te, które było oryginalnie wpisane w rezerwacji.
 Profil Relacje PM off  

#239 PostWysłany: 16 Sty 2012 14:31 

Loty: 60
Kilometry: 121 126
Zna ktoś może jakieś bezpieczne miejsce parkingowe na dwie weekendowe doby w pobliżu bydgoskiego przystanku Polskiegobusa (Jagiellońska 81)?
 Profil Relacje PM off  

#240 PostWysłany: 16 Sty 2012 14:48 

OK, dodzwoniłem się ostatecznie do PB(10 minut czekania, więcej jak za bilet, dobrze że nie za swoje dzwoniłem:)).
Można dosiadać się po drodze, także w takiej sytuacji jak moja(jedna wspólna rezerwacja). Choć z drugiej strony na piśmie tego nie mam...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 277  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości