Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Nie wiemy kiedy będzie pula nowych biletów. Posty z pytaniem o nową pulę biletów będą kasowane

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 277  Następna
Autor Wiadomość
#1621 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:19 

niebieski
tmk napisał(a):
Nie kupować drugi raz jeśli kasę Ci ściągnęło z konta. Wyślij potwierdzenia przelewu na info@polskibus.com z prośbą o przysłanie potwierdzeń i biletów i czekaj cierpliwie. Jeśli ja dostałem bilety dopiero teraz (a rezerwowałem po 13tej) to znaczy, że mają jeszcze sporo zamówień z poprzednich godzin do realizacji.

Rowniez zarezerwowalem bilety po 13 i nadal ich nie dostalem pomimo tego ze kasa poszla. I co powinienem teraz drugi raz rezerwować i skonczyc z podwójna iloscia biletow?
Czy zostac bez biletow i ze zwrotem pieniedzy? Polskibus mógłby cos napisac bo tak to im nie wróżę dobrych opinii po kilku takich akcjach.

Ostatnio edytowany przez bbartekk2, 13 Lut 2014 20:21, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗 🌴 Floryda jak z filmu ☀️🎬 Loty do Miami, hotel przy plaży i auto za 3323 PLN ✈️+🏨+🚗
🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎 🍕Do serca Kampanii na weekend za 799 PLN🇮🇹✨ City break w Neapolu 🏛️ Loty i 4* hotel 😎
#1622 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:21 
Site Admin
Awatar użytkownika

Trochę głupio, że nie zamknęli strony...
 Profil Relacje PM off  

#1623 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:21 
Awatar użytkownika

Loty: 159
Kilometry: 213 043
niebieski
tmk napisał(a):
Jeśli ja dostałem bilety dopiero teraz (a rezerwowałem po 13tej) to znaczy, że mają jeszcze sporo zamówień z poprzednich godzin do realizacji.

To chyba nie jadą po kolei, wystałem jedno potwierdzenie 12:08 drugie 13:16 i do tej pory nic - płatność KK
 Profil Relacje PM off  

#1624 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:22 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
działa !!!

#1625 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:23 
Awatar użytkownika

niebieski
Godzina rezerwacji nie ma znaczenia - rezerwowałem wcześniej i dalej nie mam odp. mailowej z biletami

Nie wszyscy otrzymają bilety - już pierwsze informacje na fb userów, że zwracają kasę a nie przekazują biletów

Ostatnio edytowany przez lukas63, 13 Lut 2014 20:27, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#1626 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:28 

tmk napisał(a):
Jeśli ja dostałem bilety dopiero teraz (a rezerwowałem po 13tej) to znaczy, że mają jeszcze sporo zamówień z poprzednich godzin do realizacji.

A też miałeś taką samą sytuację, że zablokowało Ci kasę na karcie, a bilety zostały w koszyku?
 Profil Relacje PM off  

#1627 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:32 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
niebieski
Mi nie działa i niestety już zablokowało mi około 30zł i dalej nie ma biletów

#1628 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:36 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
Skibek napisał(a):

co konkretnie Ci nie działa?

#1629 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
A też miałeś taką samą sytuację, że zablokowało Ci kasę na karcie, a bilety zostały w koszyku?

Prawie wszyscy tak mają
 Profil Relacje PM off  

#1630 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:38 

cistron napisał(a):
tmk napisał(a):

Żadnej kasy mi nie zablokowało na karcie. Płacilem ePrzelewem tj. mTransferem i od razu transakcja była zaksięgowana na moim koncie. Bilety owszem, zostały w koszyku ale skoro mi kasę z konta pobrało, usunąłem je z koszyka.

@bbatekk2 - czytasz w ogóle co ktoś do Ciebie pisze? Zadajesz po raz drugi to samo pytanie na które Ci przecież odpowiedziałem.
 Profil Relacje PM off  

#1631 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:40 

lukas63 napisał(a):
Prawie wszyscy tak mają

Ale prawie wszyscy nie dostali ani biletów, ani odpowiedzi, a kolega tmk napisał, że dostał w końcu bilety.
Jeśli też miał to samo to można mieć nadzieję, że jednak wyślą te bilety...

[edit] ok tmk - dzięki za odpowiedź
 Profil Relacje PM off  

#1632 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:48 
Awatar użytkownika

niebieski
patrykdo napisał(a):
Skibek napisał(a):

co konkretnie Ci nie działa?

Wybieram bilety , płace karta , kasa schodzi z karty , płatność zatwierdzona i pojawia się komunikat że Pb ma problem z przetworzeniem transakcji. Nawet się nie pojawia ekran z potwierdzeniem rezerwacji.

#1633 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:51 

Mogę się tylko domyślać, że nastąpiło to o czym pisałem na początku tzn. ilość transakcji przewyższyła ilość biletów w danej cenie z danej chwili i dlatego bilety wysyłają tym którym udało się złożyć zamówienie (czyt. dokonać płatności) wcześniej a po wyczerpaniu puli biletów na daną kwotę, pozostałym osobom zwracają pieniądze, bądź co bądź, jest to chyba w tej sytuacji jedyne sensowne i sprawiedliwe rozwiązanie.

Cytuj:
Nawet się nie pojawia ekran z potwierdzeniem rezerwacji.

Bo rzeczywiście się nie pojawia ale masz tam nr operacji eCard, ten sam numer powinieneś mieć w tytule transakcji w banku, sprawdź.
 Profil Relacje PM off  

#1634 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:54 
Awatar użytkownika

Loty: 79
Kilometry: 82 424
niebieski
Zobaczymy jak wyjdzie. Ja wszedłem jakoś 30 minut temu i jakimś cudem zarezerwowałem WAW-WRO-WAW za 2 zł, rozochocony jeszcze raz spróbowałem bilety, które wcześniej mi nie przeszły no i drugi raz pieniądze zablokowane, a biletu brak. Będziemy walczyć;) ja proponuję zbiorową akcję, za ile kupiliśmy za tyle mają być- wielu z nas cały dzień czatowało na bilety i dlaczego mamy płacić za to, że ich serwer nie jest w stanie poradzić sobie z klientelą. Firma, którą stać na taką flotę, powinna postawić serwer na solidniejszych fundamentach. Akcja a'la Kijów :)

#1635 PostWysłany: 13 Lut 2014 20:55 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 261
Kilometry: 322 273
Ja kupiłem dziś 18 biletów, większość za 2 zł i trochę po 5 zł a do tego przez nieuwagę parę mam podwójnie. Na żadne nie mam potwierdzenia na emailu ale wysłałem im daty i kierunki z tymi numeremi które się pojawiały przy płatność mtransferem i poprosiłem o wysłanie biletów na email a paru o anulowanie w związku z błędami na ich stronie. Zobaczymy co odpiszą :D
 Profil Relacje PM off  

#1636 PostWysłany: 13 Lut 2014 21:00 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
większość biletów jest dostępnych lecz już po znacznie wyższej cenie

#1637 PostWysłany: 13 Lut 2014 21:04 
Awatar użytkownika

niebieski
bilety owszem sa dostepne ale nie da sie ich normalnie kupić.. blokuja pieniądze a biletów nie ma ..
chyba ze komuś własnie sie udało przejść cały proces?

#1638 PostWysłany: 13 Lut 2014 21:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Cytuj:
Mogę się tylko domyślać, że nastąpiło to o czym pisałem na początku tzn. ilość transakcji przewyższyła ilość biletów w danej cenie z danej chwili i dlatego bilety wysyłają tym którym udało się złożyć zamówienie (czyt. dokonać płatności) wcześniej a po wyczerpaniu puli biletów na daną kwotę, pozostałym osobom zwracają pieniądze, bądź co bądź, jest to chyba w tej sytuacji jedyne sensowne i sprawiedliwe rozwiązanie.

Jeżeli tak będzie w moim przypadku to jeszcze raz zakupie te same bilety i wystąpię o zwrot w różnicy zakupionych biletów. Od przedsiębiorcy wymaga się profesjonalizmu a jak nie potrafi ogarnąć swojego systemu płatności i rezerwacji to niech zatrudnią specjalistów albo zmienią rynek.
 Profil Relacje PM off
patrykdo lubi ten post.

#1639 PostWysłany: 13 Lut 2014 21:07 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
Skibek napisał(a):
bilety owszem sa dostepne ale nie da sie ich normalnie kupić.. blokuja pieniądze a biletów nie ma ..

udało się :) Wro -Berlin kupione ebilet na mailu

#1640 PostWysłany: 13 Lut 2014 21:07 
Awatar użytkownika

Loty: 79
Kilometry: 82 424
niebieski
Skibek napisał(a):

Mi się udało jakieś 10 minut temu, potwierdzenie jest i bilet również na mailu i to za 2 zł RT.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 277  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość