Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Nie wiemy kiedy będzie pula nowych biletów. Posty z pytaniem o nową pulę biletów będą kasowane

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 277  Następna
Autor Wiadomość
#1481 PostWysłany: 03 Lut 2014 16:17 
Awatar użytkownika

Loty: 302
Kilometry: 377 901
niebieski
kalinowski5,niestety powiadomienia mailowe z Twojej strony nadal nie działają (tak,jak w przypadku kilku poprzednich wrzut).
pawi lubi ten post.

Zimowy weekend w Wenecji 🇮🇹🌉 Przedświąteczny city break za 629 PLN 😍 Zimowy weekend w Wenecji 🇮🇹🌉 Przedświąteczny city break za 629 PLN 😍
Piękna Apulia w pięknej cenie 🇮🇹 Loty do Bari od 152 PLN 😍✨ Piękna Apulia w pięknej cenie 🇮🇹 Loty do Bari od 152 PLN 😍✨
#1482 PostWysłany: 03 Lut 2014 16:21 

kupil ktos moze na 28 marca na wieczor krakow-berlin??
 Profil Relacje PM off  

#1483 PostWysłany: 03 Lut 2014 16:23 

malyy123 napisał(a):

Ja kupiłam.A w czym rzecz?

edit:
odpowiadam tutaj, bo moja wiadomość jest ciągle w folderze "do wysłania". Pewnie dlatego, że dopiero się zarejestrowałam.

Kupiłam każdy bilet za złotówkę. Klikanie odśwież zajęło mi 20 minut, ale udało się złapać bilety po 1 zł dla 2 osób w dwie strony. W sumie zapłaciłam 10 zl, bo się walnęłam i z Berlina kupiłam 3 bilety zamiast 2..:)
 Profil Relacje PM off  

#1484 PostWysłany: 03 Lut 2014 18:21 

malyy123 napisał(a):

Śmieszna sprawa z tym kursem. Raz pisze, że bilety wyprzedane, a raz, że są po złotówce. To samo z kursem powrotnym w sobotę z Berlina. Jak się doda do koszyka za 1 zł, to wyskakuje błąd rezerwacji. Już nie pierwszy raz coś takiego się zdarza.

#1485 PostWysłany: 03 Lut 2014 18:42 

!jotodupca! napisał(a):
horacy19 napisał(a):

Co prawda tylko 5 min, na przesiadkę, ale PB zazwyczaj jest wcześniej niż w rozkładzie, a nawet jeśli nie zdążymy to odjeżdza później niż linia P15. W drodze TAM ta sama sytuacja tylko, że ponad godzina czekania we Wrocławiu.

Kupione wlasnie takim sposobem ber wro kat z 5 minutowa przesiadka we wro, oby wyszlo :)

Widzę, że mamy na forum fanów mocnych wrażeń. No risk, no fun haha :D
 PM off  

#1486 PostWysłany: 03 Lut 2014 19:22 

Loty: 15
Kilometry: 19 655
Hej...kupiłam z Katowic do Berlina i z powrotem dla 3 osób za niecałe 100 zł. Jakieś 15 zł na osobę w jedną stronę. Spoko, spoko. Dziękuję, Łukasz:)
 Profil Relacje PM off  

#1487 PostWysłany: 03 Lut 2014 20:54 

pawellacheta napisał(a):
malyy123 napisał(a):

Śmieszna sprawa z tym kursem. Raz pisze, że bilety wyprzedane, a raz, że są po złotówce. To samo z kursem powrotnym w sobotę z Berlina. Jak się doda do koszyka za 1 zł, to wyskakuje błąd rezerwacji. Już nie pierwszy raz coś takiego się zdarza.

tak sie wlasnie robi ale idzie "przepchnac" to i kupic bilety do i z berlina po 1zl
 Profil Relacje PM off  

#1488 PostWysłany: 04 Lut 2014 09:45 
Awatar użytkownika

Loty: 51
Kilometry: 29 292
!jotodupca! napisał(a):
Ptaszki cwierkaja o trasie Warszawa Lodz Poznan Szczecin Berlin oraz o trasie z Krakowa do Szczecina, byc moze nawet Swinoujscia.

Ja bym puścił kilka kursów do Wrocławia z pominięciem Łodzi (na kształt Poznania). Ok 1.5 h byłoby do przodu.
 Profil Relacje PM off  

#1489 PostWysłany: 04 Lut 2014 13:29 

srebrny
limaK napisał(a):
Ja bym puścił kilka kursów do Wrocławia z pominięciem Łodzi (na kształt Poznania). Ok 1.5 h byłoby do przodu.

Już takie były.
 Profil Relacje PM off  

#1490 PostWysłany: 05 Lut 2014 11:17 
Awatar użytkownika

niebieski
!jotodupca! napisał(a):
Ptaszki cwierkaja o trasie Warszawa Lodz Poznan Szczecin Berlin oraz o trasie z Krakowa do Szczecina, byc moze nawet Swinoujscia.

Proszę nie zapominać by włączyć Piłę do obiegu :D I gdyby tak był bezpośredni Katowice- Poznań ... :roll:
 Profil Relacje PM off  

#1491 PostWysłany: 05 Lut 2014 11:22 

Piłę włączą jak zostanie miastem wojewódzkim, inaczej obecnie się nie da
 PM off  

#1492 PostWysłany: 05 Lut 2014 11:27 

zamiast konkretów koncert życzeń (wśród forumowiczów poruszenie, bo większość czeka na nowy rzut, a tu baju, baju....)
 PM off  

#1493 PostWysłany: 05 Lut 2014 19:54 
Awatar użytkownika

greenday napisał(a):
piotrek_ napisał(a):
PolskiBus zmienił regulamin. Tekst pogrubiony, napisany dużymi literami mówi o konieczności zapewnienia przez pasażera fotelika, jeśli podróżuje z nim małe dziecko.

"3.3 W przypadku, gdy autokar jest wyposażony w pasy bezpieczeństwa, dziecko do lat 12 nieprzekraczające 150 cm wzrostu jest przewożone w foteliku ochronnym lub innym urządzeniu do przewożenia dzieci, odpowiadającym wadze i wzrostowi dziecka oraz warunkom technicznym. Rodzic lub opiekun podróżujący z dzieckiem zobowiązany jest do zapewnienia dziecku fotelika ochronnego. Dziecko powinno podczas całej podróży przebywać w zabezpieczonym foteliku ochronnym, niedozwolone jest przewożenie dzieci na rękach lub na kolanach."

Czy zapis ten należy rozumieć, że przewożenie dziecka foteliku w PB jest obowiązkowe (pomimo, że nie jest wymagane w przepisach ruchu drogowego), czy może tylko PB zabezpiecza się, że sam nie zapewnia fotelików a jeśli rodzic chce przewieźć dziecko w foteliku to musi go sam zapewnić?
Raczej to drugie. PB zabezpiecza się przed ewentualnymi roszczeniami ze strony rodzica, który liczy że to na przewoźniku spoczywa obowiązek zapewnienia fotelika.
Cytuj:
Ustawa Prawo o ruchu drogowym
Art. 39. 1. Kierujący pojazdem samochodowym oraz osoba przewożona takim pojazdem wyposażonym w pasy bezpieczeństwa są obowiązani korzystać z tych pasów podczas jazdy, z zastrzeżeniem ust. 3.
[...]
3. W pojeździe samochodowym wyposażonym w pasy bezpieczeństwa dziecko w wieku do 12 lat, nieprzekraczające 150 cm wzrostu, przewozi się w foteliku ochronnym lub innym urządzeniu do przewożenia dzieci, odpowiadającym wadze i wzrostowi dziecka oraz właściwym warunkom technicznym.
4. Przepis ust. 3 nie dotyczy przewozu dziecka taksówką, autobusem, specjalistycznym środkiem transportu sanitarnego, o którym mowa w art. 36 ust. 2 ustawy z dnia 8 września 2006 r. o Państwowym Ratownictwie Medycznym (Dz. U. Nr 191, poz. 1410, z późn. zm. 83) ), pojazdem Policji, Straży Granicznej lub Straży Gminnej (Miejskiej).

#1494 PostWysłany: 05 Lut 2014 20:04 

Loty: 83
Kilometry: 153 899
niebieski
Tulsa napisał(a):
kalinowski5,niestety powiadomienia mailowe z Twojej strony nadal nie działają (tak,jak w przypadku kilku poprzednich wrzut).

Powiadomienia są wysyłane tylko przy wrzutach globalnych (na wszystkie linie), a w tym przypadku pojawiły się tylko nowe bilety na linii P16.
Mam nadzieję, że przy następnej wrzucie wszystko zadziała poprawnie i wszyscy dostaną powiadomienia :P

Ale nie róbmy tutaj offtopu, jakby coś, to jest oddzielny temat dot. mojej wyszukiwarki :)

#1495 PostWysłany: 09 Lut 2014 18:47 
Awatar użytkownika

niebieski
... i cisza z nowymi biletami. Ciekawe kiedy wrzucą na kwiecień ;)
 Profil Relacje PM off  

#1496 PostWysłany: 09 Lut 2014 19:27 

niebieski
Czy nowa wrzutka biletów będzie tylko na kwiecień czy też na maj? O ile oczywiście to wiadomo :)
 Profil Relacje PM off  

#1497 PostWysłany: 09 Lut 2014 19:44 
Site Admin
Awatar użytkownika

Raczej tak
 Profil Relacje PM off  

#1498 PostWysłany: 09 Lut 2014 19:49 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 94 804
niebieski
michzak napisał(a):
Raczej tak

Raczej tak na kwiecien czy raczej tak i to i to? Autor z raczej tak na pewno nic nie wywnioskuje. Pozdr.

#1499 PostWysłany: 09 Lut 2014 19:53 
Site Admin
Awatar użytkownika

racja, nie zauważyłem bezsensu mojej wypowiedzi :P raczej i na kwiecień i na maj
 Profil Relacje PM off
pawi lubi ten post.

#1500 PostWysłany: 09 Lut 2014 20:48 

Loty: 29
Kilometry: 41 921
Biorac pod uwage polityke pb odnosnie wrzucania biletow, nowa pula, oprocz kwietnia i maja, moze rownie dobrze objac miesiace wakacyjne. Wrzucaja z duzym wyprzedzeniem w przod, na poczatku te okresy byly krotsze, o ile dobrze pamietam...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5534 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 277  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości