Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Maj 2013 21:07 

Loty: 24
Kilometry: 59 276
Witam moze ktos tu mnie oswieci dlaczego linie lotnicze podnosza ceny jesli podrozuje sie z malym dzieckiem(3.5 roku)
wlasnie sprawdzalem ceny biletow(Azuon) Dublin-Teneryfa(sierpien) i wyskoczyla mi cena 217.8e za osobe, potem za dwie 435.6, a gdy dodam jeszcze dziecko (3.5 roku) 851.94e :shock:
Jesli sie to normalnie przeliczy wychodzi 653.4e czyli skad sie wzielo dodatkowe 200e???? O co w tym chodzi bo chyba nie kumam czaczy..

Ostatnio edytowany przez mashacra, 15 Maj 2014 19:16, edytowano w sumie 1 raz
poprawa tytułu, literówki
 Profil Relacje PM off  

Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅 Świąteczny city break w Rzymie 🎄🏛️ Loty z Warszawy i 4⭐️ hotel za 949 PLN 🎅
Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦 Egzotyczne Wyspy Zielonego Przylądka za 3826 PLN 🏝️🍹 All inclusive w 5* hotelu z aquaparkiem dla rodzin 💦👨‍👩‍👧‍👦
#2 PostWysłany: 30 Maj 2013 21:13 

platynowy
Pewnie jest ograniczona liczba miejsc w tej cenie. Wejdź na stronę Ryanair albo innego przewoźnika którego loty znalazł Ci Azuon i sprawdź tam cenę.

#3 PostWysłany: 30 Maj 2013 21:35 

Loty: 24
Kilometry: 59 276
sprawdzilem na stronie lini i wychodzi tak jak powinno czyli 650e za (2doroslych i dziecko) i sprawdzilem jeszcze raz Azuona i tu jest jakis problem bo cena to 851e :shock: czyli jednak nie linie a juz myslalem bo kiedys mialem taka sytuacje ze mi cene podnioslo jak dodalem dziecko ale moze masz racje ze bylo tylko 2 miejsca w takiej cenie i dlatego. mniejsza z tym w takim razie co nie tak z azuonem ze takie ceny wyskakuja (moze dlatego ze mam wersje demo?)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 5 gości