Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Kwi 2018 17:47 

Zastanawiam sie nad możliwością zmiany lotu

Mam dwa bilety za 800 zł na koniec czerwca
znalazłem inny kierunek, który mnie interesuje za 600zł dla 2 osob

na stronie wizza na temat zmiany znalazłem takie info:

"Możesz zmienić datę, godzinę i trasę lotu. Musisz w tym celu uiścić opłatę, a także zapłacić ewentualną różnicę w cenie biletów. Te zmiany możesz wprowadzić do 3 godzin przed planowaną godziną odlotu"

"Opłata za zmianę lotu wynosi 174 ​zł​ – 130 ​zł​ za pasażera, za lot w zależności od liczby dni do daty wylotu. Trzeba też dopłacić różnicę w cenach biletów. Ponad 30 dni do wylotu: 30€ za pasażera, za lot"

"Jeśli cena nowego lotu lub związane z nim podatki, opłaty bądź obciążenia są niższe niż w przypadku oryginalnego lotu, zostanie zwrócona tylko różnica w kwocie podatków"

I prośba do Was o pomoc bo totalnie tego nie ogarniam
chcąc zamienić bilety warte 800 na bilety za 600 ile bede musiał zapłacic
rozumiem że napewno 60E za 2os. ale co z tą różnicą w podatkach??
 Profil Relacje PM off  

🏝️ 5* hotel w Turcji z 24h all inclusive 🍹 Tydzień w Alanyi za 1799 PLN 🏝️ 5* hotel w Turcji z 24h all inclusive 🍹 Tydzień w Alanyi za 1799 PLN
Egzotyczna przygoda 🔥 Grecja, Singapur i Australia w jednej podróży za 2969 PLN 😍 Egzotyczna przygoda 🔥 Grecja, Singapur i Australia w jednej podróży za 2969 PLN 😍
#2 PostWysłany: 03 Kwi 2018 17:52 

By samemu zmienić

Klikasz w szczegóły rezerwacji - zmień lot i bez kończenia czy zatwierdzenia zmiany zobaczysz ile zapłacisz

Jak ci zapasuje kwota opłacisz zmianę
 PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości