Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Lis 2011 12:11 

Płatność za przystąpienie do klubu należy wybrać w forintach, co pozwoli obniżyć cenę o około 15-20 zł.
 Profil Relacje PM off  

Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt Luksus na Lofotach za 2309 PLN 🌌🌠⛰️ Loty Lufthansą, domek z sauną i elektryk na pobyt
⭐⭐⭐⭐ all inclusive na Zakintos za 2497 PLN 👙👣🌊🏖️ ⭐⭐⭐⭐ all inclusive na Zakintos za 2497 PLN 👙👣🌊🏖️
#2 PostWysłany: 25 Lis 2011 12:13 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
daj znać jak Ci tę transakcję zaksięguje na koncie po przewalutowaniu

bo najpierw ta transakcja zastanie przeliczona na euro a potem z euro na pln.. ciekawa jestem ile przy takim systemie naliczania faktycznie będzie się do przodu
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Lis 2011 12:17 

Transakcję robiło 2 znajomych - dlatego napisałem od 15 do 20 zł. - taka była u nich różnica po przewalutowaniu
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Lis 2011 12:19 

platynowy
To nie jest 15-20zł oszczędności tylko 10-15zł, w zależności od kursu w danym dniu i przeliczniku banku. Ja ostatnio wykupiłem członkostwo i Polbank (który ma jedne z lepszych kursów) pobrał mi 120zł więc inne banki pobiorą ok. 125zł.

#5 PostWysłany: 25 Lis 2011 16:46 

Loty: 163
Kilometry: 188 335
Ja ok.tygodnia czasu temu załapałem się na jeszcze lepszą promocję,
Przy płatnością kartą Wizz wystąpił jakiś błąd, transakcja nie dobiegła do końca,
natomiast po powrocie na stronę Wizza dostałem informację że wszystko przebiegło prawidłowo, udało się zakupić bilety, do dziś członkostwo działa prawidłowo,
natomiast na koncie nadal transakcja nie jest zaksięgowana, pomimo że kupione 2-3 dni później bilety są zaksięgowane od jakiegoś czasu :)

nadal obserwuję rozwój wydarzeń :)

#6 PostWysłany: 25 Lis 2011 16:54 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Sprawdz saldo na karcie Wizz.
Ja mialem sytuacje ze mialem paragony z kauflandu i potwierdzenia platnosci karta w terminalu.
Po czym zagladam na rachunek i nei ma sladu ani w historii ani w blokadach, minelo okolo tygodnia i wskoczylo od razu na historie transakcji.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 25 Lis 2011 17:14 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
ogolnie citi ma jedną wielką awarią polegająca na tym, że w blokadach bardzo często widać tylko jedną transkację, nawet jeśli wykonało sie kilka danego dnia,
sumaryczna kwota, która jest zablokowana jest ok, tylko nie widzimy jej szczegółów
po czasie wszystko księguje się na koncie

ogólnie z tematem dyskusji o działaniu samej karty sugeruję przerzucić się tu :
viewtopic.php?f=15&t=2135&start=280
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości