Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna
Autor Wiadomość
#181 PostWysłany: 27 Sty 2014 15:06 

niebieski
ja raz z 4 innymi osobami wbiłem ale przez "82" :D ogólnie czym wyżej tym łatwiej wejść, w "81" na samej górze to nawet dzieci wchodziły z mamą ;p
 Profil Relacje PM off  

City break w chorwackim Zadarze za 799 PLN ☀️🌊 Loty z Warszawy + noclegi niedaleko centrum 😎 City break w chorwackim Zadarze za 799 PLN ☀️🌊 Loty z Warszawy + noclegi niedaleko centrum 😎
Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴 Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴
#182 PostWysłany: 27 Sty 2014 21:02 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
mój pierwszy wyjazd na Dortmund był tez ostatnim,
przeszliśmy przez barierki z sektoru 64 na 65 i już przed meczem wyrzucili nas ze stadionu :/

#183 PostWysłany: 27 Sty 2014 21:03 
Awatar użytkownika

Loty: 119
Kilometry: 174 534
srebrny
lahcimmm2 napisał(a):
przeszliśmy przez barierki z sektoru 64 na 65 i już przed meczem wyrzucili nas ze stadionu :/

jedyne pocieszenie ze przed hotelem spotkaliśmy Milika i mam z nim pare fotek

#184 PostWysłany: 27 Sty 2014 22:53 

niebieski
tzn jak wyrzucili? nie mogliście wejść na stadion albo nie kazali wam wracać na miejsce?
 Profil Relacje PM off  

#185 PostWysłany: 28 Sty 2014 16:20 
Awatar użytkownika

Loty: 174
Kilometry: 323 307
niebieski
lahcimmm2 napisał(a):
Hmm.. te co dzielą sektor ? Ja kilkukrotnie przez nie przechodziłem latając po piwko (łatwiej mi było dojść do mojego miejsca przez sektor obok) i nikt mnie nie upomniał.. może miałem szczęście.

Dzisiaj się postaram wrzucić relację z wyjazdu na BVB, a potem na Chelsea (wielka lipa w porównaniu z BVB).
 Profil Relacje PM off  

#186 PostWysłany: 28 Sty 2014 18:48 

Małe zapytanie
bo szykuję się na wyjazd w marcu na mecz BVB
Wyjazd tzn wylot rano z Wrocławia
a jak później najlepiej wrócić?
W niedziele lot do Krakowa czy może macie coś lepszego ??
Z Krakowa już Polskibus do Wrocka

Wojt@s
 Profil Relacje PM off  

#187 PostWysłany: 28 Sty 2014 19:12 

Hej. Jeśli ktoś ma ładne fotki i filmy z meczu BVB - Augsburg, to chętnie przyjmę na maila :)
tomi1999@interia.pl
 Profil Relacje PM off  

#188 PostWysłany: 28 Sty 2014 19:16 
Awatar użytkownika

niebieski
Wojt@s: Wizzair do Katowic lata również w niedzielę. I to nawet 2 loty dziennie.
 Profil Relacje PM off  

#189 PostWysłany: 28 Sty 2014 21:30 
Awatar użytkownika

niebieski
Wylot z Katowic rano, trochę się powłóczyłem po Dortmundzie , jakieś piwko i na stadion. Atmosfera pod stadionem taka jak sobie wyobrażałem - piwo lało się hektolitrami, przyśpiewki itd. Wrażenie na stadionie niesamowite - jedynie szkoda , że nie udało mi się trafić biletu na Sud. Zamierzam się wybrać na LM.

Trochę fotek i filmików.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Po meczu Borussii jechałem do Kolonii, aby następnie dostać się MegaBusem do Londynu. Chciałem zobaczyć Londyn na ''peryferiach'' więc jeździłem Autobusami, żeby zbić czas do meczu Chelsea - Stoke. Gdy zostało 2h do meczu pojechałem na stadion i... szok - sam idę z piwem. Przez 40min stałem pod muzeum/sklepem Chelsea i dosłownie nie było ani jednej osoby z piwem - atmosfera taka jakaś zmulona. Dopiero na stadionie można było kupić piwo za 4Ł , ale nie można było wchodzić z piwem na trybune. Wchodzę na sektor - miejsce w 1 rzędzie w samym narożniku. Super widok. Doping mi się nie podobał, czasami jakieś przyśpiewki kilku osób. Do tego mają dziwny sposób kibicowania (lub mi się wydaje?) np. piłkę przechwytuje Ibisevic - ja klaskam, a ludzie się na mnie patrzą jak na idiotę. Zaś oni dopingują jak 40m przed bramką jest faulowany zawodnik Chelsea. Nie tak wyobrażałem sobie kibicowanie w Anglii. Nikomu nie odradzam bo zawsze mecz na takim poziomie fajnie jest obejrzeć, ale napisałem swoje spostrzeżenia bo w porównaniu z meczem BVB ten był po prostu do ....

Image

Image

i po tym zdjęciu bateria padła...

Po meczu na lotnisko i tutaj niespodzianka - przełożyli lot na następny dzień. Do hotelu na koszt wizzair. Wylot planowany na 11;00 , ostatecznie był o 21;20. Chociaż wyjazd na mecze może zwrócą :D

Ostatnio edytowany przez wojtekf93, 28 Sty 2014 21:49, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#190 PostWysłany: 28 Sty 2014 21:40 

Wojt@s napisał(a):
Małe zapytanie
bo szykuję się na wyjazd w marcu na mecz BVB
Wyjazd tzn wylot rano z Wrocławia
a jak później najlepiej wrócić?
W niedziele lot do Krakowa czy może macie coś lepszego ??
Z Krakowa już Polskibus do Wrocka

Wojt@s

Dodam do tego co Kiew napisał że z Kato do Wro PB też jeździ i to co 2 godziny [WINKING FACE], ja bym wrócił do Pyrzowic

Sent from my RM-846_eu_poland_364 using Tapatalk

#191 PostWysłany: 28 Sty 2014 22:01 
Awatar użytkownika

niebieski
@cypel77: ostatecznie PB Kraków-Wrocław jedzie tylko 50 minut dłużej niż Katowice-Wrocław, a z Balic dużo lepszy dojazd na przystanek PB (20 minut pociągiem za 12 zł kurs co max. pół godziny) niż z Pyrzowic na katowicki przystanek PB (szczerze mówiąc pewnie drożesz i z godzinę to trwa). A do tego w Kraków - Wrocław catering jeszcze jest, a jeżdżą też co 2h. Także jakby były podobne ceny biletów lotniczych do KRK i KTW i podobne godziny to ja bym wybrał jednak KRK :)
 Profil Relacje PM off  

#192 PostWysłany: 28 Sty 2014 22:06 
Awatar użytkownika

niebieski
@wojtekf93: żeby zobaczyć lepszą atmosferę niż na BVB to chyba trzeba co najmniej na bałkany lub do Turcji :) W BVB dużo bardziej swojsko jest dla nas w Anglii jest zupełni inna kultura i styl kibicowania ich to co robią nasi kibice czy własnie błakańscy, tureccy czy BVB w ogóle nie kręci, uważają że już z tego wyrośli. Taki kraj :)

Ja byłem na Liverpoolu ostatnio i kiedyś na Porsmouth - Chelsea. I na Liverpoolu spoko, ale jednak z BVB bez porównania. Za to na Porsmouth było super, może dlatego że się jakoś spinali na Chelsea, ale doping z obu stron przez 90 minut.
 Profil Relacje PM off  

#193 PostWysłany: 30 Sty 2014 19:56 

my Polacy jestesmy po prostu przyzwyczajeni do glosnego kibicowania przez caly mecz itp ;) akurat na bvb mozna na to liczyc, ale jakie bylo moje zdziwienie w hiszpanii... tam to wszyscy dookola sobie dyskutuja,(radosc lub jakies glosniejsze okrzyki tylko przy wyjatkowych sytuacjach i golach) a jak ktos zbyt dlugo glosno dopinguje to juz dziwne spojrzenia zewsząd :D
 Profil Relacje PM off  

#194 PostWysłany: 03 Lut 2014 12:30 
Awatar użytkownika

niebieski
Ktoś wie kiedy ''jeśli zostaną'' będą wrzucone bilety na LM ?
 Profil Relacje PM off  

#195 PostWysłany: 03 Lut 2014 13:12 

niebieski
Nie zostaną. Sprzedaż jest tylko dla "Vereinsmitglieder" czyli tylko dla członków "klubu kibica" tak jakby to ująć :D
http://www.bvb.de/Tickets/Vorverkauf - wszędzie gdzie masz Nur Vereinsmitglieder to nie kupisz przez online ticketshop.
 Profil Relacje PM off  

#196 PostWysłany: 04 Lut 2014 10:08 

Witam,
mam do Was prośbę.
Planuję kupić mężowi na prezent urodzinowy bilet na mecz Borussia - Wolfsburg (5 kwiecień).
Wylot z Katowic sb 5 kwiecień 06:10, powrót niedziela 8:15.
Na co powinnam zwrócić uwagę? Czy na stronie http://www.bvb.de/Tickets/Ticketshop bez problemu kupię bilet? I czy wysyłają je do Polski?
Proszę doradźcie... Wiem, że to jego marzenie, a bardzo chciałabym je spełnić ;)
 Profil Relacje PM off  

#197 PostWysłany: 04 Lut 2014 12:32 

Przeczytałam cały temat, jeśli chodzi o zakup biletów przez internet to już wszystko wiem. Powiedzcie może czy mecz Borussia - Wolfsburg zapowiada się ciekawie?
 Profil Relacje PM off  

#198 PostWysłany: 04 Lut 2014 12:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Mecz Borussia - Wolfsburg będzie ciekawy piłkarsko, bo Wolfsburg gra chyba najlepszy sezon od czasu swojego mistrzowskiego sezonu, czyli do 5 lat.

Ale tak naprawdę w meczach Borussi rywal ma drugorzędne znaczenie, na każdym meczu bundesligi atmosfera jest wyjątkowa (jeśli się jest pierwszy raz) także mąż będzie na pewno zachwycony bez względu na rywala :)
 Profil Relacje PM off  

#199 PostWysłany: 04 Lut 2014 13:28 

niebieski
Poza tym na bilety na teoretycznie ciekawsze od Wolfsburga mecze w tej rundzie (Schalke, Borussia M.) biletów nie dostaniesz, bo sprzedaży przez neta nie będzie.
 Profil Relacje PM off  

#200 PostWysłany: 04 Lut 2014 13:53 

Ok, dziękuję bardzo. Teraz mam tylko nadzieję, że uda mi się kupić te bilety. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 576 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 29  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość