Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Wrz 2011 18:07 

Witam, mam wykupiony bilet z przesiadką na listopad. Problem w tym, że Aerosvit zmienił mi już dwa razy godzinę odlotu i z początkowej 1h oczekiwania między lotami zrobił mi 11h :shock: Biorąc pod uwagę, że jestem z Gdyni a lot mam z Krakowa a jeszcze dalsza podróż po przesiadce to ponad 5h, to jest to dla mnie strasznie dużo. Czy linie lotnicze mogą sobie ot tak zmienić mi nagle czas oczekiwania na choćby 5 dni... i nie ponoszą w związku z tym żadnych konsekwencji a ja muszę czekać? Jak z tym jest?

🔥 REWELACJA 🔥 Piękna wyspa w pięknej cenie 😎 Madera bezpośrednio od 352 PLN 😍✈️ 🔥 REWELACJA 🔥 Piękna wyspa w pięknej cenie 😎 Madera bezpośrednio od 352 PLN 😍✈️
Ferie na Florydzie ☀️ Tydzień w Miami za 3676 PLN ✈️😎 Ferie na Florydzie ☀️ Tydzień w Miami za 3676 PLN ✈️😎
#2 PostWysłany: 01 Wrz 2011 21:27 

Loty: 178
Kilometry: 400 854
niebieski
Jestem na swiezo po przygodach z aerosvitem ;) Skontaktuj sie z nimi, moze zaoferuja lepsze polaczenie. Jesli przyjdzie Ci czekac te 11 h to dostaniesz wyzywienie. My mielismy zmieniony lot na dzien nastepny w zwiazku z czym przenocowali nas w hotelu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 02 Wrz 2011 11:40 

Napisali mi, że mogę zmienić datę wylotu jak zapłacę kare 50 euro i różnice w wysokości taryfy :shock: chyba ich... chyba źle się czują ;) Macie jakieś pomysły?

#4 PostWysłany: 02 Wrz 2011 12:20 

platynowy
Mi kiedyś podobnie Aerosvit zmienił godziny i po prostu zrezygnowałem z biletu, zwrócili całość. Bilet był kupowany przez agenta który za mnie to załatwił.

Raczej powinna Ci przysługiwać bezpłatna zmiana gdy w innym dniu jest możliwa krótsza przesiadka. Naciskaj ich.

#5 PostWysłany: 02 Wrz 2011 13:14 

Właśnie sprawdzałem i coś rzadko latają z Krakowa, albo bilety są już wykupione i w sumie zmiana dnia nic mi nie da, musiałbym całą podróż zaplanować w innym terminie. Dużo więcej lotów jest z Warszawy, ale z tego co widzę jeśli ciężko jest zmienić datę wylotu to lotnisko początkowe pewnie tym bardziej. Dziwi mnie to, bo jeśli mogę zrezygnować z biletu to powinni zawalczyć o to żebym tego nie zrobił. Pisałem z nimi na czacie, ale konsultanci na czacie są beznadziejni, teraz napisałem maila do nich, może będzie lepiej.

#6 PostWysłany: 02 Wrz 2011 14:16 

platynowy
Iwan napisał(a):
Dużo więcej lotów jest z Warszawy, ale z tego co widzę jeśli ciężko jest zmienić datę wylotu to lotnisko początkowe pewnie tym bardziej.

Niekoniecznie, ja bym właśnie na to naciskał. Dla nich różnica przecież żadna.

#7 PostWysłany: 03 Wrz 2011 22:13 

Zwracam honor, zmienili mi na Warszawę, tak jak chciałem. Ale to standardowo jak wszędzie zależy na jakiego konsultanta się trafi. Jeden chciał z miejsca 50 euro, drugi bez gadania zmienił mi tak jak chciałem ;)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości