Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Do Kamila Super PILNE
#1 PostWysłany: 05 Wrz 2011 17:31 

Disiaj kupowałam bilet ze strony cleartrip.com
Miałam komunikat, że transakcja nie doszła do skutku więc ją powtórzyłam
Okazało się, że sciągnęło mi z karty 2 razy.
Stan aktualny jest taki że w zakładce Trip mam dwie rezewacje na tą samą trasę. Bilety lotnicze na maila jeszcze nie przyszły. Koszmarnie się denerwuję. Ponieważ nie jestem zbyt biegła w tych sprawach więc prosze o pomoć najlepiej kontakt bezpośredni.
Na infolinię cleartrip nie mogę się dodzwonić bo to jest możliwe tylko z lokalnych telefonów

Z góry dziękuję za pomoc
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#2 PostWysłany: 05 Wrz 2011 17:36 
Awatar użytkownika

Skąd tą stronę wytrzasnąłeś/aś ? Nikt inny poza obsługą tej strony Ci nie pomoże, bo nie wiadomo co poszło nie tak w ich systemie rezerwacyjnym.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Wrz 2011 17:40 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Myślę, że sensownej odpowiedzi może ci udzielić wielu forumowiczów, nie tylko ja. Adresując pytanie tylko do mnie, zmniejszasz szanse na to, że ktoś ci pomoże.

Nie znam tego serwisu biletowego, być może masz dwie rezerwacje, ale o różnych statusach - jedną opłaconą a drugą nie (moze w serwisie są dodatkowe informacje o stanie rezerwacji?). Na koncie karty na pewno masz dwie blokady, ale to nie oznacza, że dwa razy pobrało ci pieniądze. Nawet, gdybyś miała dwie udane i opłacone rezerwacje, pośrednik po opisie zdarzenia nie powinien robić problemu z anulowaniem jednej z nich.

Gdyby wydarzyło się to w moim przypadku, a z serwisu internetowego nie umiałbym wyciągnąc informacji o statusie transakcji, zadzwoniłbym do pośrednika i wyjaśnił sprawę. Zadzwoń (z jakiegoś VOIP-a, żeby nie dostac kosmiczengo rachunku za telefon) i napisz jak wyglada sytuacja po telefonie.

#4 PostWysłany: 05 Wrz 2011 17:41 
Założyciel
Awatar użytkownika

Loty: 534
Kilometry: 1 278 601
Z tego co widzę, mają też formularz kontaktowy. http://www.cleartrip.com/support/

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości